3d virtuális webséta előnyök, 3d web séta előny

3d virtuális webséta előnyök

Ha még lakott ingatlant árul

A jól felkészült eladó minden érdeklődőnek szépen rendberakott, kitakarított lakást, házat mutat be, mert a vevő végül nem csak a 4 falat veszi meg, hanem azt az élményt is, amit a lakás vagy ház nyújtani fog neki beköltözés után.

Minden alkalommal, amikor egy érdeklődő jelentkezik, el- és visszapakolni a személyes dolgokat, használati eszközöket, kitakarítani és rendet rakni hosszadalmas, monoton és fárasztó.

Mi a megoldás?

Sokkal egyszerűbb a helyzet, ha van egy "legszebb állapotot bemutató", virtuális webséta, ami valósághűen mutatja be a rendezett, tiszta lakást. Pont úgy, ahogy minden bemutatáshoz felkészült eladóként előkészülne. A személyes tárgyak nem láthatók, a helyiségek tiszták, rendezettek, apró dekorációval, virággal díszítettek. Ezt a valósághű 3d ingatlan sétát minden érdeklődőnek el lehet küldeni. Az érdeklődők a legfontosabb első benyomást erről a rendezett, tiszta, dekorált lakásról szerzik. A látottak alapján el tudják dönteni, hogy az ingatlan helyiségeinek beosztása, a terek, szobák nagysága megfelelő. Látható, hogy el tudják helyezni a bútoraikat és berendezési tárgyaikat is. Az első benyomás és a látottak alapján visszajeleznek, hogy valóban az Ön eladó lakását, házát keresik, vagy más az elképzelésük. Nincs több ingatlanturista, és olyan látogató, aki csak az idejét foglalja és nem az Ön eladó ingatlanát keresi.

Sokkal kevesebb üresjárat, 30 perccel korábban lemondott megtekintés vagy az érdeklődők látogatása miatt lemondott családi program, kettétört hétvége vár Önre, ha kihasználja a virtuális webséta adta bemutatási előnyöket.

Ha ingatlant örökölt

Ha örökölt ingatlant kinál megvételre, akkor sokszor másik megyéből, városból, kerületből kell mennie, hogy az érdeklődőknek megmutassa a lakást. Az örökölt lakásban vagy házban a bútorok egy része ottmaradt, nincs tisztaság, hiányoznak az otthonosság érzését keltő dolgok.

A kevésbé élményszerű otthon látszata miatt a vevők alkudni fognak az árból, emiatt sokszázezres, talán milliós árcsökkentést is elérhetnek és Ön ennyivel kevesebbet kap kézhez. A helyzetet tovább ronthatja, ha ingatlanirodát bíz meg az értékesítéssel és rájuk hagyja a vevőjelöltekkel való foglalkozást . Az iroda 2-4 % + ÁFA jutaléka sokszor milliós, vagy azt megközelítő összeg. Az ingatlanügynök pedig nem tud többet tenni az eladásért, mint Ön. Ha egy érdeklődő jelentkezik, beengedi és körbeviszi és ugyanazt mondja el nekik, amit Öntől hallott, többet úgysem tud hozzáadni. Mindezt többszázezres, milliós összegért.

Mi a megoldás?

Az utazásra szánt időt és utazási költséget, az ingatlanos milliós jutalékát megspórolhatja, ha valósághűen bedigitalizáltatja és elkészítteti az eladó ingatlan virtuális sétáját. Ne töltse szabadidejének egy részét vonatozással, vagy autóban és ne fizessen olyanért súlyos százezreket, amit Ön is el tud végezni. Kényelmesen, egy SMS-ben, vagy egy e-mailben elküldheti az webséta linkjét. Az webséta az eladó ingatlan "legszebb állapotát" mutatja be, az érdeklődők ebből szerzik az első benyomást és valósághű élményként élik át a látottakat.

Ezek alapján el tudják dönteni, hogy vagy élőben is megnézik a lakást, házat, vagy nem vesztegetik feleslegesen az Ön idejét.

Ha továbbköltözne és már kinézte új lakását

A továbbköltözés mindig bonyolult helyzet. Egyszerre kell megtalálni a vevőt a saját eladó ingatlanhoz és megtalálni az új lakást, házat, amibe továbbköltözne. Az új lakás vagy ház megvételéhez az esetek többségében az eladandó ingatlanért kapott pénz egésze szükséges, mert a továbbköltözések általában családbővülés miatt nagyobb, drágább lakásba, házba történnek.

A saját lakás eladásához olyan vevőt kell találni, aki biztosan ki tudja fizetni a eladási árat arra határidőre, amikorra a megveendő új ingatlanért Önnek ki kell fizetni vételárat. A helyzet kulcsa az, hogy időre megtalálja saját eladó háza, otthonona fizetőképes vevőjét.

Mi a megoldás?

Első lépésként használja ki a 3d virtuális webséta adta előnyöket és digitalizáltassa eladó ingatlanát. Másodjára pedig készíttessen feltűnő ingatlanhirdetést és hirdesse ingatlanát a legnagyobb eladási portál első oldalán. Az elsőoldalas hirdetésre nagyságrendekkel több érdeklődő jelentkezik. Küldje el nekik eladó lakása, háza virtuális websétáját, majd fogadja a visszajelzéseket A jóval nagyobb számú visszajelzés alapján nagyobb az esély arra, hogy eladó és vevő egymásra talál.

Ezzel a hirdetési stratégiával biztosan jóval hamarabb találja meg eladó otthonához fizetőképes és motivált vevőjét.

A virtuális webséta előnyei

Egy ingatlan megvásárlása a vevőknek legalább annyira szól konkrét paraméterekről mint érzésekről, benyomásokról. A vevők a hirdető oldalakon böngészés közben egy-egy fotót látnak az adott ingatlanról. A fotók alapján dől el, hogy a vevő rákattint a hirdetésre vagy meg sem nyitja és tovább görget. Nem mindegy, milyen figyelemfelkeltés szerepel a hirdetésben, milyen módon éri el eladóként a vevők ingerküszöbét, hogy rákattintsanak a hirdetésre. Mivel naponta Magyarországon átlagosan 350-390 ingatlan cserél gazdát ezért nem mindegy, hogy milyen hirdetéssel szerepel az ingatlan a hirdető oldalakon.

Az ingatlanhirdetés célja

Egy ingatlanhirdetés célja minden esetben az lenne, hogy a leendő vevő el tudja magát képzelni azt az adott ingatlant saját otthonaként. Ehhez nem elég, ha eladóként pár képet és egy leírást töltenek fel a hirdető portálokra. Az ingatlanfotók többnyire az eladandó lakás berendezését mutatják be, pedig azt az eladó elviszi, a vevőt meg nem biztos, hogy érdekli. Itt jön a képbe a webséta., vagy más néven a virtuális webséta. A virtuális webséta alkalmas a berendezés nélküli lakás bemutatására. A 3D virtuális ingatlan séta „üres lakás verziója” pontosan azt az állapotot mutatja be, amit a vevő a megvásárlás után birtokba vesz. Az üres lakás állapotot egyetlen ingatlanfotó sem tudja bemutatni, mert minden képen láthatók a berendezési tárgyak, bútorok. A 3D ingatlan séta "üres lakás verzió" bemutatja a berendezés és bútorok nélküli helyiségeket és a képernyőn lépésről bejárható a teljes ingatlan. A vevők inkább el tudják magukat, a bútoraikat, a berendezési tárgyaikat képzelni az üres lakásban, mint egy berendezett lakást nézve, ahogy előbb „kivonják a képből” az eladó bútorait és csak utána képzelik oda sajátjukat.

Bemutató videó

3d virtuális séta előnyök, 3d webséta előny

3d virtuális webséta előnyök, 3d web séta előny

3d virtuális séta előnyök, 3d webséta előnyök előnyei, 3d virtuális webséta előny

Az oldal tartalma: Ha még lakott ingatlant árul, ha ingatlant örökölt, ha továbbköltözne és már kinézte új lakását, használja ki a virtuális webséta előnyeit mind ingatlaneladásnál, mind ingatlanhirdetésnél.


kulcsszavak: 3d virtuális séta előnyök, 3d webséta előny | 3d virtuális webséta, 3d virtuális webséta előnyök, 3d virtuális webséta előnyök felújításnál, 3d virtuális webséta felhasználás

Kapcsolódó oldalak