Virtuális 3D séta készítő program tudnivalók

Tudnivalók 3D webséta megrendeléssel kapcsolatban

Mi a 3D virtuális webséta?

A virtuális webséta egy - a valóságot hűen tükröző, azt pontosan bemutatni képes - virtuálisan felépített lakásban, házban történik. 3D virtuális webséta egy modern, hatékony és látványos megoldás , amellyel lakások, házak, otthonok, irodák, üzletek belső tereit nézhetem meg valósághű virtuális bemutatás során. A képernyőn nézhető és billentyűzettel vagy az ujjammal irányítható interaktív séta olyan hatást kelt, mintha valójában és személyesen is jelen lennék a megtekintés során. A technikának köszönhetően végigjárhatom – teljesen végig sétálhatom – az adott ház, otthon, ingatlan, legyen az eladó családi ház, felújítandó panel lakás, kiadó garzon vagy az épülő családi ház teljes belső terét. A séta moziszerű élményt nyújt számomra. Az összes helyiségen az utolsó sarokig mindenhol végig sétálhatok, képernyőn, okostelefonon megnézhetem a lakást, házat miközben otthon a kényelmes kanapémon ülök. Nem egy előre felvett videót nézek, hanem 3D-ben, teljesen szabadon, saját érdeklődésemnek és igényemnek megfelelően mozoghatok a virtuálisan felépített ingatlanban, mindössze a kedvenc böngészőmet használva, akár útközben, akár otthon, akár baráti társaságban. Milyen is ez az élmény? A Galériában a megnyitható virtuális websétákon megtapasztalom.

Megismerem Megrendelem

Mitől virtuális a webséta?

A virtuális 3D virtuális webséta a hagyományossal szemben a teljes szabadságot adja számomra. Nemcsak bármelyik pontra sétálhatok, hanem a beltér bármelyik magasságára is eljutok. Felnézhetek a szekrény tetejére, lebújhatok az ágy alá, beállhatok a kádba, beülhetek a tévé elé a kanapéra. A legfontosabbat tudom átélni egy lakás, vagy ház megtekintése közben, "oda tudom magamat és a családomat képzelni". Ingatlan eladóként is érdemes kihasználnom a technika adta lehetőségeket és minél több segítséget megadni a vevőjelölteknek a vásárlási döntéséhez. A virtuális 3D webséta megtekintése után a vevőjelöltek egyértelmű döntést tudnak hozni arról, hogy az eladó ingatlanomat megveszik, mert pontos képet kaptak a webséta alapján és már tudni fogják, hogy ilyet kerestek. A döntésük alapja az, hogy megfelelő méretűek és számúak a helyiségek, megvan a közöttük lévő kapcsolat, az átjárás megfelel elképzeléseiknek, el tudják képzelni az életet az adott lakásban, házban. A virtuális 3D webséta ezekre a kérdésekre segít nekik időkímélő módon megadni a választ és ugyanennyi időt megtakarít nekem is azzal, hogy nem kell felesleges megtekintőket fogadni, a bemutatásra előkészülni, akik valójában teljesen más beosztású, nagyságú, elhelyezkedésű ingatlant keresnek. A virtuális webséta pontos választ ad azokra az elhelyezkedési, méretbeli, és távolságra vonatkozó kérdésekre, amelyeket a helyszínen, a lakásomban, otthononban tennének fel.

Megismerem Megrendelem

Mitől más ez mint a hagyományos webséta?

A hagyományos webséta egy ingatlanban a helyiségenként 2-3, fix pontból lefényképezett gömbpanoráma képből és ezen 2-3 fix pont közötti kattintással sétaként megvalósított mozgásból jön létre. A 2-3 fix pontból történt fényképezés - amit a fotós láttatni akar - miatt nem járhatom be a teljes ingatlant, csupán a 2-3 fényképezési pontból, annak magasságából és helyzetéből körbe tekintve nézhetek körül. A hagyományos webséta nem képes bemutatni épülő, vagy még tervezőasztalon lévő otthonokat, házakat, nem alkalmas virtuális lakberendezésre, festési, burkolási változatok kipróbálására, berendezett helyiségeket nem tud megmutatni üresként, kiürítettként. Csak a meglévő ingatlanállapotot képes bemutatni. Nincs lehetőség az új otthonba költözés előtt a berendezési variációk megvalósítására, vagy a birtokbavételi üres állapot megmutatására sem. Virtuális séta készítés során a virtuális webséta nem korlátoz le a térbeli mozgásban, az épülő, félkész vagy csak a tervezőasztalon lévő házamban, lakásomban végig tudok sétálni, a valósághű élményt nyújtó 3d webséta során a legapróbb tervezési részletek - tervezési hibák, nem élhető terek - is a szemem elé kerülnek.

Megismerem Megrendelem

3D webséta, tudnivalók, ügyfélszolgálat, valóságű webséta, 3d virtuális webséta

Virtuális 3D séta készítő program tudnivalók

3d matterport virtuális séta készítés, 3d web séta készítés,

Összefoglalás: 3D ingatlanséta információk, tudnivalók építkezéshez, építkezés előtti tervezéshez, újépítésű lakások, házak birtokbaadáskori, berendezés nélküli bemutatásához, lakásfelújítás megtervezéséhez.


kulcsszavak: 3D webséta, tudnivalók, ügyfélszolgálat, valóságű webséta, 3d virtuális webséta | virtuális séta készítő program, 3d virtuális webséta tudnivalók, virtuális webséta, újépítésű társasházi lakás, bemutatás, építészeti tervezés, építészeti látványtervek, virtuális séta készítés, lakásfelújítás, 3d virtuális webséta