3d virtuális webséta kivitelezőknek

3D webséta elkészült, vagy építés alatt álló házak bemutatásához

A virtuális 3D séta megtekintéséhez kattintson az alábbi videólejátszógombra!

Mutassa be megrendelőjének látványterveit interaktív 3D-ben!

MegismeremMegrendelem

Kivitelezők számára nyújtott előnyök

Bemutatás egyszerűen
A már felépített vagy még építés alatt álló, és eladásra meghirdetett ingatlant könnyebben tudja bemutatni - távolról, időponthoz kötöttség nélkül is - az érdeklődőknek, a leendő vásárlóknak, legyen az egy másik országrészből, vagy akár külföldről érkező.
Bárhonnét, bármikor
A 3D-s interaktív séta alapján a látogató, vagy a leendő megrendelő teljes vizuális élményt kap otthonáról. Kívülről, belülről "élőben", mozgás közben megnézheti a hirdetésen látott ingatlant, amit ott állóképként, látványképként vagy fényképként láthat. A 3D interaktív sétával sokkal pontosabban mutathatja be az eladásra váró otthon belső tereit. A bemutatás folyamata nincs sem helyhez, sem időhöz kötve. Az interaktív sétával hirdetett ingatlan meg tud szólítani távolabbi, akár külföldről érkező érdeklődőket is.
Virtuális berendezés
A leendő vásárlóinak a 3D-s interaktív sétán kényelmesen, távolról is bemutathatja az elkészült és eladásra kínált új otthonát belülről és babaháznézetből is. A 3D-s séták bemutatják az igény vagy elképzelés szerinti burkolt, festett és látványbútorokkal berendezett helyiségeket belülről, interaktívan, tetszés szerint számtalanszor végigjárhatóan.

Tipp

Hogyan segíti a virtuális interaktív webséta a kivitelezők által elkészített ingatlanok bemutatását?

Mutassa meg az érdeklődőnek, a megrendelőnek azt az élethű látványt, amit 10 - 14 hónappal később, az építkezés végeztével az új lakásába, házába belépve át fog élni. A mérnöki alaprajzból elkészített valósághű, interaktiv, 3d-s, fotórealisztikus websétával megrendelője minden zugot megnézhet tetszés szerinti nézőpontból.

Egérrel és billentyűzettel vagy ujjakkal irányított webséta a leendő otthon minden szegletét élethű méretekkel, távolságokkal belülről mutatja be, éppen úgy, mintha személyesen is jelen lenne a kész házban.

Bemutató videó

Fontos tudnivaló

Az webséta nem lakberendező alkalmazás, hanem 3d-s, méret-, anyag- és színhű megjelenítést biztosító webes applikáció, mely a berendezést, burkolást, festést és elrendezést méret- és színpontos 3D-s modellekkel jeleníti meg.

3D virtuális webséta

3D webséta szolgáltatásunk egy egyszerű, mindössze egy internetes böngészőt igénylő rendszer. Az építészeti fekete-fehér vonalas alaprajzból 3 dimenziós színes, valósághű, a tereket, távolságokat hűen bemutató modellt készítünk, akár valósághű méretű, anyagú és színű bútorokkal, berendezéssel együtt is az új otthonokat tervezők, építők, vagy az azt eladásra kínálók számára. 

Megrendelem