3D webséta kivitelezőknek

3D webséta elkészült, vagy építés alatt álló házak bemutatásához

Mutassa be megrendelőjének látványterveit interaktív 3D-ben!

MegismeremMegrendelem

Bemutatás egyszerűen

A már felépített vagy még építés alatt álló, és eladásra meghirdetett ingatlant könnyebben tudja bemutatni - távolról, időponthoz kötöttség nélkül is - az érdeklődőknek, a leendő vásárlóknak, legyen az egy másik országrészből, vagy akár külföldről érkező.

Bárhonnét, bármikor

A 3D-s interaktív séta alapján a látogató, vagy a leendő megrendelő teljes vizuális élményt kap otthonáról. Kívülről, belülről "élőben", mozgás közben megnézheti a hirdetésen látott ingatlant, amit ott állóképként, látványképként vagy fényképként láthat. A 3D interaktív sétával sokkal pontosabban mutathatja be az eladásra váró otthon belső tereit. A bemutatás folyamata nincs sem helyhez, sem időhöz kötve. Az interaktív sétával hirdetett ingatlan meg tud szólítani távolabbi, akár külföldről érkező érdeklődőket is.

Virtuális berendezés

A leendő vásárlóinak a 3D-s interaktív sétán kényelmesen, távolról is bemutathatja az elkészült és eladásra kínált új otthonát belülről és babaháznézetből is. A 3D-s séták bemutatják az igény vagy elképzelés szerinti burkolt, festett és látványbútorokkal berendezett helyiségeket belülről, interaktívan, tetszés szerint számtalanszor végigjárhatóan.

Tipp

Hogyan segíti a virtuális interaktív webséta a kivitelezők által elkészített ingatlanok bemutatását?

Mutassa meg az érdeklődőnek, a megrendelőnek azt az élethű látványt, amit 10 - 14 hónappal később, az építkezés végeztével az új lakásába, házába belépve át fog élni. A mérnöki alaprajzból elkészített valósághű, interaktiv, 3d-s, fotórealisztikus websétával megrendelője minden zugot megnézhet tetszés szerinti nézőpontból.

Egérrel és billentyűzettel vagy ujjakkal irányított webséta a leendő otthon minden szegletét élethű méretekkel, távolságokkal belülről mutatja be, éppen úgy, mintha személyesen is jelen lenne a kész házban.

Engedje meg, hogy visszahívjuk!

Nem találja az Önnek megfelelő árat? A tevékenysége, a terméke(i), szolgáltatása bemutatásához fel tudná használni a 3D websétát? Egyedi 3D websétát rendelne?

Visszahívás kérése

3D virtuális webséta

3D webséta szolgáltatásunk egy egyszerű, mindössze egy internetes böngészőt igénylő rendszer. Az építészeti fekete-fehér vonalas alaprajzból 3 dimenziós színes, valósághű, a tereket, távolságokat hűen bemutató modellt készítünk, akár valósághű méretű, anyagú és színű bútorokkal, berendezéssel együtt is az új otthonokat tervezők, építők, vagy az azt eladásra kínálók számára. 

Megrendelem

3d webséta újépítésű ház, lakás virtuális bemutatásához

Mutassa be érdeklődőinek, leendő vásárlóinak az építés alatt álló, félkész vagy már elkészült új házat, lakást, akár berendezve is 3D-ben, virtuális épületbejárással!

kulcsszavak: webséta újépítésű lakáshoz, virtuális épületbejárás, újépítésű otthon berendezése