3D webséta kivitelezőknek

3D webséta elkészült, vagy építés alatt álló házak bemutatásához

Mutassa be megrendelőjének látványterveit interaktív 3D-ben!

MegismeremMegrendelem

Kivitelezők számára nyújtott előnyök

Bemutatás egyszerűen
A már felépített vagy még építés alatt álló, és eladásra meghirdetett ingatlant könnyebben tudja bemutatni - távolról, időponthoz kötöttség nélkül is - az érdeklődőknek, a leendő vásárlóknak, legyen az egy másik országrészből, vagy akár külföldről érkező.
Bárhonnét, bármikor
A 3D-s interaktív séta alapján a látogató, vagy a leendő megrendelő teljes vizuális élményt kap otthonáról. Kívülről, belülről "élőben", mozgás közben megnézheti a hirdetésen látott ingatlant, amit ott állóképként, látványképként vagy fényképként láthat. A 3D interaktív sétával sokkal pontosabban mutathatja be az eladásra váró otthon belső tereit. A bemutatás folyamata nincs sem helyhez, sem időhöz kötve. Az interaktív sétával hirdetett ingatlan meg tud szólítani távolabbi, akár külföldről érkező érdeklődőket is.
Virtuális berendezés
A leendő vásárlóinak a 3D-s interaktív sétán kényelmesen, távolról is bemutathatja az elkészült és eladásra kínált új otthonát belülről és babaháznézetből is. A 3D-s séták bemutatják az igény vagy elképzelés szerinti burkolt, festett és látványbútorokkal berendezett helyiségeket belülről, interaktívan, tetszés szerint számtalanszor végigjárhatóan.

Tipp

Hogyan segíti a virtuális interaktív webséta a kivitelezők által elkészített ingatlanok bemutatását?

Mutassa meg az érdeklődőnek, a megrendelőnek azt az élethű látványt, amit 10 - 14 hónappal később, az építkezés végeztével az új lakásába, házába belépve át fog élni. A mérnöki alaprajzból elkészített valósághű, interaktiv, 3d-s, fotórealisztikus websétával megrendelője minden zugot megnézhet tetszés szerinti nézőpontból.

Egérrel és billentyűzettel vagy ujjakkal irányított webséta a leendő otthon minden szegletét élethű méretekkel, távolságokkal belülről mutatja be, éppen úgy, mintha személyesen is jelen lenne a kész házban.

Fontos tudnivaló

Az webséta nem lakberendező alkalmazás, hanem 3d-s, méret-, anyag- és színhű megjelenítést biztosító webes applikáció, mely a berendezést, burkolást, festést és elrendezést méret- és színpontos 3D-s modellekkel jeleníti meg.

3D virtuális webséta

3D webséta szolgáltatásunk egy egyszerű, mindössze egy internetes böngészőt igénylő rendszer. Az építészeti fekete-fehér vonalas alaprajzból 3 dimenziós színes, valósághű, a tereket, távolságokat hűen bemutató modellt készítünk, akár valósághű méretű, anyagú és színű bútorokkal, berendezéssel együtt is az új otthonokat tervezők, építők, vagy az azt eladásra kínálók számára. 

Megrendelem

A megrendelés egyszerű lépései

  1. A Megrendelő űrlapot ki kell töltenem
  2. A visszaigazoló e-mailt el kell olvasnom
  1. Ki kell választanom az alábbi Megrendelés gombra kattintás után megjelenő Megrendelés oldalon a 3 választható séta közül a számomra megfelelő webséta verziót az Ezt választom-ra kattintva.
  2. Ki kell választanom a 3 választható séta kiegészítő közül a számomra szükségeset az Ezt is választom-ra kattintva. (nem kötelező opció!)
  3. Ki kell töltenem és el kell küldenem a Megrendelőlapot.
  4. Az automata visszaigazoló e-mailt el kell olvasnom és a benne leírtakat el kell végeznem.
  5. A +36 20 214 9098-as számról érkező telefonhívás során Sándornak az elképzeléseimet (igényfelmérés) pár szóban el kell mondanom.
  6. Az igényfelmérés után az alaprajzot - és ha van, akkor a látványképeket is - a kapott linken egy Google Drive mappába fel kell töltenem.

Megrendelés

Megrendeléshez kattintson az alábbi gombra. Kérjük írja meg célját, igényét, elképzelését is!

Megrendelem

3D séta árak

Megrendelhető 3D webséták és áraik

Ingatlantanácsadó? Szerepel az Üzletszerű ingatlanközvetítők nyilvántartásában? Most 48 % kedvezménnyel rendelhet 3D sétát.

3D séta bútorok nélkül

Bútorok nélküli 3D séta változat

26.400 Ft(-22%)
20.592 Ft
épületszintenként

Érvényes: 2022.05.01 - 2021.05.31
3D séta tervezett bútorokkal

Építésztervezői 3D séta változat

70.400 Ft(-22%)
54.912 Ft
épületszintenként

Érvényes: 2022.05.01 - 2021.05.31
3D séta lakberendező változat

Lakberendezői 3D séta változat

114.400 Ft(-22%)
89.232 Ft
épületszintenként

Érvényes: 2022.05.01 - 2021.05.31

3D virtuális webséta kiegészítő árak

Ingatlantanácsadó? Szerepel az Üzletszerű ingatlanközvetítők nyilvántartásában? Most 48 % kedvezménnyel rendelhet 3D sétát.

3D webséta - Óradíjas tervezés

Óradíjas tervezés - Egyedi elképzelésekhez

 
15.840 Ft
megkezdett óránként

3D webséta - 3D babaháznézet

3D babaháznézet (térbeli vetületi alaprajz)

 
2.640 Ft
épületszintenként

Lézerpontos alaprajz méretvonalakkal

Alaprajz alapterületekkel méretvonalakkal

 
35.200 Ft
épületszintenként

Lézerpontos alaprajz méretvonalakkal

Tárhely

 
4.400 Ft
legfeljebb 4 elkészült 3D sétához

Lézerpontos alaprajz méretvonalakkal

Állóképek

1.760 Ft(-20%)
1.408 Ft
4 db képenként

Érvényes: 2022.05.01 - 2021.05.31
HD Videó hirdetéshez

Videó

 
13.200 Ft
épületszintenként

Nem találja az Önnek megfelelő árat?

A tevékenysége, a terméke(i), szolgáltatása bemutatásához a megrendelhető 3D webséta kivitelezőknek új lendületet adna? Egyedi elképzelés szerint rendelne? Kérjen visszahívást személyre, vállalkozásra szóló ajánlatunkért!
Engedje meg, hogy visszahívjuk!

Visszahívás kérése

3d webséta újépítésű ház, lakás virtuális bemutatásához

Mutassa be érdeklődőinek, leendő vásárlóinak az építés alatt álló, félkész vagy már elkészült új házat, lakást, akár berendezve is 3D-ben, virtuális épületbejárással!

kulcsszavak: webséta újépítésű lakáshoz, virtuális épületbejárás, újépítésű otthon berendezése