3d bejárás építkezéshez, 3d virtuális webséta építkezőknek

3D virtuális webséta családiház építéshez

A virtuális 3D séta megtekintéséhez kattintson az alábbi videólejátszógombra!

Már belülről is "élőben" megnézhetem a még csak tervrajzon létező házamat, otthonomat

MegismeremMegrendelem

Kiváncsi vagyok az "élő" változatra!

Az elkészült mérnöki tervrajz alapján 3D-s, interaktív sétán megnézhetem leendő házamat belülről és babaháznézetből is. Az igény vagy elképzelés szerint burkolt, festett és berendezett helyiséget tetszés szerint számtalanszor végigjárhatom. Könnyebben átlátom a tereket, a helyiségek méretét, és így jobban el tudom mondani igényemet, elképzelésemet az építésztervezőnek, ezért könnyebb és olcsóbb megtervezni a házamat, vagy egyszerűbb lesz véglegesíteni a meglévő terveket és a véglegeset kiválasztani.

Vajon a 10.5 m2 alapterületű szoba elég tágas lesz?

Mi fér be egy ekkora szobába, hogyan lehet berendezni egy ilyen méretű helyiséget? Mekkora helyet foglal el egy 220x160-as ágy? A szekrény és az íróasztal hol fog elférni? A tévének hol lesz helye a falon, ha szemben a ruhásszekrény van, oldalt pedig az ablak és a szobaajtó? Ezekre a kérdésekre én is, mint minden gondos építkező szeretném a választ előre tudni. A 3D webséta már elkészültként mutatja be a még terveken létező, vagy már épülő otthonomat. 3D-ben mindent könnyebb meg- és átterveznem és a megadott alapterületből a lehető legjobb, élhetőbb tereket kialakítanom.

Amit a virtuális 3D websétával megismerhetek

  • A életszerű padló- és falburkolatokkal, bútorokkal, berendezési tárgyakkal, valós fényviszonyokkal már a tervezési szakaszban megismerhetem leendő házam teljes belső terét. 3D-ben megtapasztalhatom a helyiségek kapcsolatait, a távolságokat és a méreteket.
  • Körülnézhetek a leendő nappalimban, a hálószobában, és azt is megtudhatom, hogy milyen érzés lesz leülni az ebédlőasztalhoz vagy a kanapéra a TV elé.
  • A virtuális bejárás során az is kiderülhet, ha egy helyiség vagy közlekedő túl szűk, vagy pazarlóan tágas, ha egy ajtót vagy ablakot mégis arrébb tennék 1 méterrel, ha a konyhapultot L alakúról U alakúra változtatnám. Vagy fordítva.
  • Az elfogadott tervrajz alapján egy 3D-s, interaktív websétán nézhetem meg a leendő házamat belülről is és babaháznézetből is.
  • Felülhetek a konyhapultra, beállhatok a zuhanyfülkébe, felállhatok a kanapéra. Nem kell igazodnom a  videokamerához kötött, "a fotós mit akar láttatni"  nézőponthoz. Határtalan a megtekintési, mozgási szabadságom a virtuális webséta során.

Megismerem Megrendelem

Kik választották már a 3D virtuális websétát házuk felépítése során?

  • Minden olyan igényes és az újra is fogékony építkező, lakást, házat építtető, aki szerette volna új otthonával kapcsolatos saját elképzeléseit, ötleteit még a megvalósítás előtt ellenőrizni és az elkészült látványtervek alapján lehető legjobb verziót kiválasztani.
  • Azok, akik többre vágytak a sablonos, tömeges megoldásoknál és saját elképzelésből is jobbat akartak és tudtak készíteni, tervezni, megvalósítani.
  • Azok, akik belátják, hogy egy virtuális sétán pár ezer forintért megváltoztathatják akár a teljes épülő házuk helyiségelrendezését és -berendezését, míg ugyanezt utólag, a már felépült házban több százezres, milliós összegből hozhatják ki, kompromisszumok árán.

Megismerem Megrendelem

Mi szükséges 3D webséta megrendeléshez?

  • El kell kérnem a tervezőtől / építtetőtől az alaprajzot PDF vagy JPG formában. Az alaprajzból a megrendelésem szerint a betervezett bútorok, berendezési tárgyak helyzete, mérete, a padlóburkolatok anyaga információkat használják fel a webséta készítéshez.
  • A falburkolatok anyagát és színét elég csak pár szóban, nagy vonalakban leírnom a a megrendelés üzenetében. A webséta nem lakberendező program, így méretet, tömeget, elhelyezkedést mutat be helyesen, nem a bútorfogantyú ívét vagy a dekorcsempe mintáját.

Megismerem Megrendelem

Bemutató videó

Fontos tudnivaló

Az webséta nem lakberendező alkalmazás, hanem 3d-s, méret-, anyag- és színhű megjelenítést biztosító webes applikáció, mely a berendezést, burkolást, festést és elrendezést méret- és színpontos 3D-s modellekkel jeleníti meg.

3D virtuális webséta

A 3D webséta a kedvenc böngészőprogramomban mutatja be az építészeti fekete-fehér vonalas alaprajzból készített 3 dimenziós színes, valósághű, a tereket, távolságokat hűen bemutató épületmodell - családi ház, lakás - belső tereit. Megrendelhetem méretű, valósághű anyagú és színű bútorokkal, berendezéssel együtt is. A leendő otthonom helyiségeinek megtervezéséhez, a kész vagy félkész tervek élethű bemutatással történő ellenőrzéséhez elengedhetetlen a 3D webséta. Használata számomra egyszerű, bármikor, bárhonnét elindíthatom, a linkje közös ötleteléshez SMS-ben elküldhető barátaim számára, sőt a séta a közösségi oldalakon véleménykéréshez meg is osztható.

Megrendelem