3D webséta lakáseladáshoz

3D webséta lakást, házat eladó magánszemélyek részére

Ha jobb áron adnám el a lakásomat, házamat és kitűnnék a sok egyforma hirdetés közül egy jó megoldással

Virtuális séta készítés szolgáltatás!

A 3d interaktív webséta készítéshez az eladó ház vagy lakás alaprajzát használják fel, így a 3D virtuális séta méretpontos, valósághű digitális verziója az ingatlannak. Az alaprajz alapján felépített ház belső terei bejárhatóak, a 3d séta pontosan úgy mutatja be a helyiségeket, a közöttük lévő kapcsolatokat, a távolságokat, a méreteket mintha az érdeklődők élőben sétálnának végig az összes helyiségen. Ezzel az ingatlaneladás egyik legidőigényesebb és legmegterhelőbb szakaszát, a személyes bemutatást, idegenek fogadását és az időben hozzájuk igazodást, a "csak hétvégén vagy az este munka után érek rá" helyzetet el tudom kerülni.

Ha virtuálisan mutatom be az eladó ingatlant, akkor elegendő a telefonon érdeklődőnek a séta linkjét elküldeni, akár SMS-ben vagy e-mailben és elég csak a valós érdeklődőket, a tényleges vásárlási szándékkal érkezőket fogadni személyesen. Ez akkor is nagy segítség, ha örökölt ingatland adok el egy másik városban, mert nem kell minden alkalommal oda-vissza utazni, ha egy érdeklődő jelentkezik.

3D-ben minden emberibb

Ingatlaneladáskor a legjobb fotók sem tudják bemutatni a belső tereket. A fotókon nem érzékelhetőek helyesen a távolságok, a mélységek és magasságok, révén csak 2 dimenziót mutatnak be. Az emberi szem a körülötte lévő teret 3D-ben érti meg igazán. Ezért alkalmas tökéletesen a fényképes hirdetés helyett a 3D-s, virtuális sétás ingatlanbemutatás az eladó lakások, házak pontos bemutatására. A sétán a térben teljesen szabadon navigálhat az érdeklődő, tetszőleges szemmagassságban nézheti végig az összes helyiséget. Egyetlen 3D sétán a teljes ingatlan belső tereit végigjárhatja. Az interaktív, 3D-s moziszerű élményt nyújtó webséta teljesen és pontosan mutatja be az eladó ingatlan belső tereit, a méreteket, és a helyiségkapcsolatokat.

Melyek a virtuális 3D webséta előnyei számomra ingatlan eladáskor?

 
 

ELŐNYÖK

Az interaktív sétán minden érdeklődő megnézheti az eladó házamat, lakásomat belülről és babaháznézetből is. Biztonságos, mert csak azt építik be be a sétába, amit én szeretnék.
...ki lehet szűrni az érdeklődők közül a csak nézelődőket, az ingatlanturistákat, mert a 3D sétán bemutatott eladó ingatlanom láttán kiderül, hogy nem is az én házamat keresik.
Saját kezembe vehetem az eladó ingatlanomhoz készített hirdetést.
...nem kell ingatlanfotóst megbíznom, nem kell több hónapig rendszeresen költenem a képes hirdetésre, mert mégis figyelmet felkeltően és kiemelkedően tudom bemutatni az ingatlant.
Az ingatlanügynök jutalékával nem kell megemelnem az eladási árat ahhoz, hogy valódi vevők érdeklődését felkeltve bemutathassam minden érdeklődőnek az eladó ingatlanom.
...versenyképes áron tudom meghirdetni az ingatlant. Az esetleges hasonló adottságúak közül az én ingatlanom az alacsonyabb ára miatt hamarabb talál vevőre, előbb jutok a pénzhez és hamarabb tudok továbblépni.
A 3d séta láttán el tudja a leendő vásárló dönteni, hogy a rendelkezésre álló belső tereket beköltözés után mennyire jól tudja kihasználni.
...megtudhatja, hogy a nappaliban mennyi hely jut a bútorainak, mennyi hely jut a mosógépnek a háztartási helyiségben, hogyan helyezheti el a hálószobában az ágyát és a gardróbját. A méretek miatt már célirányosan fogja az eladó ingatlanomat keresni.
Az ingatlanom eladási árát növelheti az, ha a több, a virtuális berendezővel készített, a helyiségekhez illő berendezési tervet mutathatok be a leendő vásárlónak.
..."élőben láthatók" több elrendezésben a hálószoba, a nappali, vagy a hálószoba berendezési tervei.

Kik választják a virtuális websétát ingatlaneladáshoz?

Minden olyan eladó, aki nem akar hónapokat tölteni a hirdetgetéssel, nem akar feleslegesen fizetni az átlagostól kitűnés nem hozó hirdetésre és fényképekre, nem akar foglalkozni a sokszor pihenőnapokon, hétvégéken kapott telefonhívások felvételével, előbb szeretne a pénzéhez jutni, előbb szeretne továbblépni, továbbköltözni.

Azok, akik többre vágynak a sablonos, tömeges megoldásoknál és a többségnél jobban akarnak ingatlant hirdetni és eladni.

Azok, akik belátják, hogy a virtuális sétás bemutatásra nem kell a fontos és értékes szabadidőt rászánni, a hatékonysága sokszorosa az ingatlanos által történő bemutatásnak, a virtuális séta ára összességében kevesebbe kerül, mint a hirdetésre szánt összeg.

A megrendelés egyszerű lépései

 1. A Megrendelő űrlapot ki kell töltenem
 2. A visszaigazoló e-mailt el kell olvasnom
 1. Ki kell választanom az alábbi Megrendelés gombra kattintás után megjelenő Megrendelés oldalon a 3 választható séta közül a számomra megfelelő webséta verziót az Ezt választom-ra kattintva.
 2. Ki kell választanom a 3 választható séta kiegészítő közül a számomra szükségeset az Ezt is választom-ra kattintva. (nem kötelező opció!)
 3. Ki kell töltenem és el kell küldenem a Megrendelőlapot.
 4. Az automata visszaigazoló e-mailt el kell olvasnom és a benne leírtakat el kell végeznem.
 5. A +36 20 214 9098-as számról érkező telefonhívás során Sándornak az elképzeléseimet (igényfelmérés) pár szóban el kell mondanom.
 6. Az igényfelmérés után az alaprajzot - és ha van, akkor a látványképeket is - a kapott linken egy Google Drive mappába fel kell töltenem.

Megrendelés

Megrendeléshez kattintson az alábbi gombra. Kérjük írja meg célját, igényét, elképzelését is!

Megrendelem

Fontos tudnivaló

A webséta nem lakberendező alkalmazás, hanem 3d-s, méret-, anyag- és színhű megjelenítést biztosító webes applikáció, mely a berendezést, burkolást, festést és elrendezést méret- és színpontos 3D-s modellekkel jeleníti meg.

Árak

3D séta bútorok nélkül

3D séta bútorok nélkül

Ára:

27.600 Ft (-35%)
17.940  Ft

3D séta tervezett bútorokkal

3D séta tervezett bútorokkal

Ára:

55.200 Ft (-35%)
35.880  Ft

3D séta lakberendező változat

3D séta lakberendező változat

Ára:

110.400 Ft (-35%)
71.760  Ft

Minden megrendelés tartalmazza továbbá

 • A webséta tároláshoz és megnyitáshoz internetes tárhely biztosítása 6 hónapra vagy az építkezés végéig, vagy az eladás időpontjáig
 • Szabadon választható nézőpontokból a hirdetőportálokra feltölthető, teljes képernyős, szabadon vízjelezhető, nagy felbontású (FHD) képek
 • 1 - 1:30 perces hosszúságú, bemutató vagy hirdetési, reklám célra, a videómegosztó oldalakra feltölthető promóciós videó
 • Táblázatos statisztika, mely napi bontásban tartalmazza a megnyitások számát, a helyét, és a használt eszköz típusát

 • Nem találja az Önnek megfelelő árat? Tekintse meg teljes árlistánkat!
 • A tevékenysége, a terméke(i), szolgáltatása bemutatásához fel tudná használni a 3D websétát? Egyedi 3D websétát rendelne? Írja meg elképzelését
 • Kérje egyedi ajánlatunkat szóban, telefonon! Adja meg telefonszámát ide kattintva és visszahívjuk!

Lemaradt akciónkról? A legközelebbi akció a következő hónapban indul. Ha nem akar lemaradni róla, csatlakozzon Facebookon a Webséta 3D csoportunkhoz, ahol értesítést kap az újabb akció kezdetéről. A csatlakozáshoz kattintson ide!

3D séta tervezett bútorokkal

Az ingatlaneladás során sok időt igényel az érdeklődők fogadása és a lakás bemutatása. A profibb eladók minden egyes bemutatás előtt rendet raknak, takarítanak, a személyes tárgyaikat elpakolják. A megtekintés végeztével a "lakás lakva jó" állapot visszarendezése is hosszadalmas, fárasztó. Az érdeklődők többnyire lehetetlen időpontokban -pl. vasárnap ebédidőben,- érnek rá. Sok esetben, amikor több ingatlant néznek meg egy nap, akkor előfordulnak csúszások, akár órás késések is. Sokszor előfordul az is, hogy 30 perccel az érkezés előtt mondják le a megtekintést. Kevés bosszantóbb van annál az ingatlan eladás során, mint amikor a napi teendőket a megtekintéshez igazítva és hosszas előkészület után mégsem jön az érdeklődő. Mutassa be az eladó ingatlant 3D sétával! Küldje el az eladó otthona elkészített 3D ingatlansétájának linkjét az érdeklődőknek okostelefonra SMS-ben vagy e-mail üzenetben. A séta alapján az érdeklődő előzetes ismeretekeket szerez az ingatlanról, kialakul benne egy összekép ami alapján megbizonyosodhat arról, hogy valóban az Ön eladó ingatlanát keresi.

kulcsszavak: 3D webséta eladáshoz, lakáseladás virtulis sétával