3D webséta összehasonlítás

Az interaktív virtuális 3D webséta előnyei a hagyományos fotóalapú websétákkal szemben

Fotóalapú, hagyományos webséta 360o-os virtuális webséta
Mennyire interaktív?
Sajnos semennyire A hagyományos webséta alapja helyiségenként 2-3 statikus, fix pontból készült fotós által készített fénykép. A 2-3 kép között kattintással tudok lépkedni, ezzel valósul meg a "séta". A helyiségeket a fotós mutatja be, nincs interaktivitás, csak azt láthatom, amit ő lefényképezett.  100%-ban! A kötetlen mozgásnak köszönhetően bárhová ! be-, fel-, át- és kinézhetek. Az ágy alá, a szekrény tetejére, a hűtő mögé is. Sőt a kádba is beállhatok. Megnézhetem egy magas felnőtt vagy egy kisgyermek nézőpontjából is az összes helyiség minden szegletét. A 3D webséta használatával nincs kihagyott pont az ingatlan megtekintése során.
Borús, esős novemberi időben is vidám 3D séta készíthető?
Sajnos nem A statikus képek készítéséhez jobbára csak a reggel 9 és délután 4 óra közötti, felhőmentes, napsütéses, lehetőleg tavaszi, vagy nyári - a fotózáshoz megfelelően megvilágított - idő alkalmas. Megfelelő mennyiségű és minőségű fény hiányában a a fényképek életlenek, fakók, figyelmet fel nem keltőek lesznek. Home-staging hiányában a készített képek által bemutatott ingatlan nem kelti fel kellő módon a megtekintő érdeklődését. A hagyományos webséta készítés a kellő megvilágítás, a figyelmet felkeltő utólagos dekoráció, a helyiség be- és elrendezés plusz igénye miatt csak többletköltséggel, nagyobb időráfordítással, időtrablószervezéssel jár. Igen, pont ez a jó benne! Nincs sem időponthoz, sem időjáráshoz, sem napszakhoz, sem évszakhoz kötve a készítés. Borús, szürke időben is napsütötte, vidám webséta készül az épülő, vagy építtetett otthonhoz vagy eladáskor az eladó lakáshoz, házhoz. A virtuális séta elkészítéséhez csak egy méretpontos alaprajz szükséges. A 3d virtuális séta készítése Megrendelőként nekem nem igényel semmiféle előkészületet vagy rászervezést. Minden 3D virtuális árában az utólagos dekoráció, a "rendrakás", és a kellően szép, harmonikus megvilágítás benne foglaltatik.
Mennyit vesz el ez az egész az időmből?
Tapasztalatok alapján a hagyományos webséta készítésére akár 7-8 órát is rá kell szánnia A statikus, helyszíni fényképek jó eséllyel munkanapon, munkaidőben az Ön otthonában készülnek, vagy a szabad hétvége jópár óráját kell rászánnia a fotózásra.    Csak annyit, ameddig elküld egy e-mailt. A 3D virtuális webséta készítéséhez csak az alaprajz e-mailben történő elküldése szükséges. Az ingatlanba nem megyünk el, nem járkáljuk össze a szőnyeget, nnem kerül sor egy kisebb fotóstúdió kihelyezésre a szép képek készítéséhez, nincs szükség nagytakarításra, rendrakásra. Elég egy e-mailt elküldenem, a virtuális 3D séta a Webséta stúdióban készül
További előnyökről olvasnék
A Gyakran ismételt kérdések oldalon több hasznos információt is talál.
webséta összehasonlítás, 3D webséták összehasonlítása

3D webséta összehasonlítás

Az interaktív virtuális 3D webséta előnyei a hagyományos fotóalapú websétákkal szemben

Összefoglalás: A határtalan és korlátlan szabadságot nyújtó virtuális, böngészőben megtekinthető 3D-s ingatlanséta összehasonlítása a helyszíni fényképek összefűzésével készített, kattintós sétával.


kulcsszavak: webséta összehasonlítás, 3D webséták összehasonlítása | ház alaprajz 3d, webséta, 3D virtuális séta, Matterport séta, 3D virtuális webséta, összehasonlítás