3D webséta ingatlanértékesítéshez ingatlanközvetítőknek

3D webséta ingatlanok helytől, időtől független eladásösztönző bemutatásához

Mutassa be vevőjelöltjeinek az ingatlant interaktív 3D-ben!

GalériaEgy 3D séta rendelése

Ingatlantanácsadók, -közvetítők számára nyújtott előnyök

Bárhol, bármikor, bárhonnét!

A legszebb, ingatlanfotós által készített képek alapján sem tudják sokan eldönteni, hogy az adott lakásban, házban milyen lehet élni, nap-mint-nap oda hazatérni, mert a képek a teljes tér kis szeletét mutatják csak be. Nem látszanak a helyiségkapcsolatok, az elrendezés, a valódi távolságok és méretek. Az hirdetésekben bemutatott alaprajz és a szép képek alapján a legtöbb ember nem tudja “összerakni” az adott ingatlant.

A 3d webséta szabadon végigjárható, élethű lakásbelsőt mutat be. Az érdeklődő bárhová benézhet, leülhet, felállhat.

Mutassa meg vevőjelöltjének képernyőn az eladó lakást vagy házat, tetszés szerint végigjárhatóan, 3D-ben, belülről, valósághűen, akár berendezve is. Nincs szükség időpont egyeztetésre, utazásra, nincsenek várakozással teli, holt idők. Egy idősávban akár több ingatlant is bemutathat, vagy a személyes bemutatást előkészítheti a 3D sétával.

Lendületesen és egyszerűen!

Felesleges és időtrabló utazások és hosszas szervezések és időpont egyeztetések helyett mutassa be érdeklődőjének előzetesen az általa kinézett ingatlant 3D-ben, valósághűen, egyéni elképzelés szerint bejárhatóan. Küldje el neki a megtekinteni szándékozott ingatlan virtuális sétájának linkjét okostelefonra SMS-ben vagy e-mailben és mutassa be neki ezt követően az ingatlant videóchatben, Skype, Viber, Duo, Meetz vagy Facebook Messenger segítségével.

Professzionális beltéri képek

Hirdetései minőségét a virtuális séta mellett a profi kameraállásból generált képek emelik ki. Az interaktív, 3D-s virtuális sétából elmenthető, kinyomtatható, megosztható, hirdetéshez is felhasználható valósághű képek készülnek. A képek fotorealisztikusak, nagyfelbontásúak és tetszőleges kameraállásból elkészíthetők. Nincs szükség rendrakásra, home-stagingre, napos időre vagy jó megvilágításra, költséges ingatlanfotós szolgáltatás igénybevételére. A képek mindig kitűnő minőségben készülnek el.

Az Üzletszerű ingatlanközvetítők nyilvántartásában szereplők számára 48 %-os árkedvezményt adunk
2022.05.01 - 2021.05.31 között 4 megrendelt 3D webséta árából!

ÁrakTöbb 3D séta rendelése

Mutassa be vevőjelöltjének az ingatlant egyszerűen, kényelemesen, karosszékből!

ÁrakTöbb 3D séta rendelése

Hogyan és miként. Összefoglalás ingatlantanácsadók, -közvetítők számára

Megrendelés előtt
 • Egyszerre vagy több sétát rendel?
 • Ha egyet, akkor válassza a hagyományos megrendelést a Megrendelés gombra kattintva, ha többet, akkor egyszerűbb, ha keretszerződést köt velünk ide kattintva és élvezi annak minden előnyét. A hagyományos megrendelést - egyszerre egy séta rendelést - követően az automatikus visszaigazoló e-mailen felül is küldünk egy e-mailt egy linkkel a megosztott Google Drive tárhelyhez, amire feltöltheti az alaprajzot (JPG, PDF), az elképzelését tartalmazó szöveget (DOC, TXT) és a látványképeket (JPG, PNG, PDF). E-mailben, csatolmányként kapott képet, alaprajzot, szöveget nem fogadunk, azokat a rendszerünk automatikusan törli és így olyan, mintha el sem küldte volna azokat. A közös munka során minden képi és szöveges állományt közösen hozzáférhető Google Drive tárhelyen tartunk és tárolunk.
 • A bemutatandó ingatlan(ok) mérnöki, tervezői alaprajza rendelkezésre áll?
 • Ha igen, akkor várja meg a megrendelés véglegesítését követő e-mailünket, amiben található linken fel tudja tölteni a kapott Google Drive tárhelyre az alaprajzot (JPG, PDF), az elképzelését tartalmazó szöveget (DOC, TXT) és a látványképeket (JPG, PNG, PDF). E-mailben, csatolmányként kapott képet, alaprajzot, szöveget nem fogadunk, azokat a rendszerünk automatikusan törli és így olyan, mintha el sem küldte volna azokat. A közös munka során minden képi és szöveges állományt közösen hozzáférhető Google Drive tárhelyen tartunk és tárolunk. Ha nem, akkor első lépésként kérjük szerezze be a bemutatandó ingatlan(ok) végleges mérnöki, tervezői alaprajzát.
 • Saját weboldalon hirdet, csak az ingatlan.com-on vagy mindkettőn és akár további oldalakon is?
 • Ha saját weboldala van, technikai segítséget kaphat abban, hogy hogyan jeleníttetheti meg a 3D sétát.
 • Tud nyomtatni és színesben szkennelni?
 • Ha a keretszerződést választja, akkor a letöltött és kinyomtatott Keretszerződést cégszerűen, kék tollal aláírva és bélyegezve színes PDF-ként kérjük vissza. Ehhez kell a színes szkenner. Ha saját színes nyomtatás nem lehetséges, akkor eredeti A4-es méretű, dőlésmentes, helyesen megvilágított fényképet kérünk JPG-ként, vagy PDF-ként. (Androidon az Office Lens vagy a CamScanner applikációk képesek ilyen fényképet készíteni kinyomtatott, kék tollal aláírt, bélyegzett, asztalra helyezett A4-es lapról. Ha eseti rendelést ad le, akkor nem szükséges nyomtatni és szkennelni sem.
A megrendelés menete
 • Ha az eseti megrendelést választja:
 • Kattintson a Megrendelés gombra
 • Válassza ki igényt szerint a(z) Bútorok nélküli 3D séta változat vagy a(z) Építésztervezői 3D séta változat sétát. (kötelező) (A szöveges összehasonlítás / különbség itt olvasható)
 • Válasszon ki igény szerint kiegészítőket az "Ezt is választom" jelölökre kattintva. (nem kötelező)
 • Töltse ki adatokkal az űrlapot értelemszerűen.
 • Írja meg elképzelését is!
 • Olvassa el, és az olvasottak alapján fogadja el az ASZF-ben és az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
 • Kattintson a Megrendelés elküldése gombra.
 • Nézze meg a megadott e-mail címe Beérkező levelek mappáját, olvassa el az automatikus visszaigazoló e-mailünket, végezze el a benne leírtakat és várja meg (általában 0.5 - 4 órán belül küldjük) az ezt követő üzenetünket, amiben megkapja a Google Drive linket.
 • Ha egyszerre több sétát is rendel,mert több eladó ingatlant mutatna be
 • Kattintson a Keretszerződés linkre.
 • Olvassa el az oldalon leírtakat.
 • Töltse ki adatokkal az űrlapot.
 • Írja meg elképzelését, írja le benne a válaszott 3D séta nevét - Bútorok nélküli 3D séta változat / Építésztervezői 3D séta változat - és a tervezett rendelésszámot.
 • Kattintson a Megrendelés elküldése gombra.
 • Nézze meg a megadott e-mail címe Beérkező levelek mappáját, olvassa el az automatikus visszaigazoló e-mailünket, végezze el a benne leírtakat és várja meg (általában 0.5 - 4 órán belül küldjük) az ezt követő üzenetünket, amiben megkapja a Google Drive linket.

Az Üzletszerű ingatlanközvetítők nyilvántartásában szereplők számára 48 %-os árkedvezményt adunk
2022.05.01 - 2021.05.31 között 4 megrendelt 3D webséta árából!

MegismeremMegrendelem

Tipp

Hogyan segíti a virtuális interaktív webséta az ingatlantanácsadók munkáját?

Felesleges és időtrabló utazás és hosszas szervezés és időpont egyeztetés helyett mutassa be érdeklődőjének előzetesen a kinézett ingatlant 3D-ben, valósághűen, egyéni elképzelés szerint bejárhatóan. A fotórealisztikus virtuális websétával tetszés szerinti helyre szabadon elnavigálhat az érdeklődő, a legutolsó kamrasarkot is megnézheti. Beállhat a kádba, felülhet a konyhapultra, leülhet a nappali közepére. A virtuális bemutatás miatt felszabadult idejét új ügyfelek keresésével, vagy akár hirdetéskezeléssel is töltheti.

A hagyományos webséta célprogrammal összefűzött statikus fényképei között lépkedés helyett a teljes szabadság és irányítás az érdeklődő kezében - és ujjaiban - van. A séta alapján az érdeklődő bizonyosságot nyerhet arról, hogy élőben is megtekintené a kinézett ingatlant. Az ÖSSZEHASONLÍTÁS linkre kattintva táblázatos formában látható a hagyományos webséta és az új, virtuális 3D webséta közötti különbség.

Fontos tudnivaló

Az webséta nem lakberendező alkalmazás, hanem 3d-s, méret-, anyag- és színhű megjelenítést biztosító webes applikáció, mely a berendezést, burkolást, festést és elrendezést méret- és színpontos 3D-s modellekkel jeleníti meg.

3D virtuális webséta

3D webséta szolgáltatásunk egy egyszerű, mindössze egy internetes böngészőt igénylő rendszer. Az építészeti fekete-fehér vonalas alaprajzból 3 dimenziós színes, valósághű, a tereket, távolságokat hűen bemutató modellt készítünk, akár valósághű méretű, anyagú és színű bútorokkal, berendezéssel együtt is ingatlanokat eladásra kínálók, vagy az eladó ingatlanokat bemutatók számára. 

Megrendelem

A megrendelés egyszerű lépései

 1. A Megrendelő űrlapot ki kell töltenem
 2. A visszaigazoló e-mailt el kell olvasnom
 1. Ki kell választanom az alábbi Megrendelés gombra kattintás után megjelenő Megrendelés oldalon a 3 választható séta közül a számomra megfelelő webséta verziót az Ezt választom-ra kattintva.
 2. Ki kell választanom a 3 választható séta kiegészítő közül a számomra szükségeset az Ezt is választom-ra kattintva. (nem kötelező opció!)
 3. Ki kell töltenem és el kell küldenem a Megrendelőlapot.
 4. Az automata visszaigazoló e-mailt el kell olvasnom és a benne leírtakat el kell végeznem.
 5. A +36 20 214 9098-as számról érkező telefonhívás során Sándornak az elképzeléseimet (igényfelmérés) pár szóban el kell mondanom.
 6. Az igényfelmérés után az alaprajzot - és ha van, akkor a látványképeket is - a kapott linken egy Google Drive mappába fel kell töltenem.

Megrendelés

Megrendeléshez kattintson az alábbi gombra. Kérjük írja meg célját, igényét, elképzelését is!

Megrendelem

3D séta árak

Az alábbi árak kizárólag regisztrált ingatlanirodák és ingatlantanácsadók számára érvényesek

Nem ingatlantanácsadó? Kedvezményes áron építészirodák, építésztervezők, építkezők és magánszemélyek is rendelhetnek 3D sétát.

3D séta bútorok nélkül

Bútorok nélküli 3D séta változat

26.400 Ft(-48%)
13.728 Ft
épületszintenként

Érvényes: 2022.05.01 - 2021.05.31

A fenti ár kizárólag az Üzletszerű ingatlanközvetítők nyilvántartásában szereplők számára érvényes!

3D séta tervezett bútorokkal

Építésztervezői 3D séta változat

70.400 Ft(-48%)
36.608 Ft
épületszintenként

Érvényes: 2022.05.01 - 2021.05.31

A fenti ár kizárólag az Üzletszerű ingatlanközvetítők nyilvántartásában szereplők számára érvényes!

3D séta lakberendező változat

Lakberendezői 3D séta változat

114.400 Ft(-48%)
59.488 Ft
épületszintenként

Érvényes: 2022.05.01 - 2021.05.31

A fenti ár kizárólag az Üzletszerű ingatlanközvetítők nyilvántartásában szereplők számára érvényes!

3D virtuális webséta kiegészítő árak

Az alábbi árak kizárólag regisztrált ingatlanirodák és ingatlantanácsadók számára érvényesek

Nem ingatlantanácsadó? Kedvezményes áron építészirodák, építésztervezők, építkezők és magánszemélyek is rendelhetnek 3D sétát.

3D webséta - Óradíjas tervezés

Óradíjas tervezés - Egyedi elképzelésekhez

15.840 Ft(-48%)
8.237 Ft
megkezdett óránként

Érvényes: 2022.05.01 - 2021.05.31

A fenti ár kizárólag az Üzletszerű ingatlanközvetítők nyilvántartásában szereplők számára érvényes!

3D webséta - 3D babaháznézet

3D babaháznézet (térbeli vetületi alaprajz)

2.640 Ft(-100%)
0 Ft
épületszintenként

Érvényes: 2022.05.01 - 2021.05.31

A fenti ár kizárólag az Üzletszerű ingatlanközvetítők nyilvántartásában szereplők számára érvényes!

Lézerpontos alaprajz méretvonalakkal

Alaprajz alapterületekkel méretvonalakkal

 
35.200 Ft
épületszintenként

A fenti ár kizárólag az Üzletszerű ingatlanközvetítők nyilvántartásában szereplők számára érvényes!

Lézerpontos alaprajz méretvonalakkal

Tárhely

4.400 Ft(-100%)
0 Ft
legfeljebb 4 elkészült 3D sétához

Érvényes: 2022.05.01 - 2021.05.31

A fenti ár kizárólag az Üzletszerű ingatlanközvetítők nyilvántartásában szereplők számára érvényes!

Lézerpontos alaprajz méretvonalakkal

Állóképek

1.760 Ft(-100%)
0 Ft
legfeljebb 4 képre

Érvényes: 2022.05.01 - 2021.05.31

A fenti ár kizárólag az Üzletszerű ingatlanközvetítők nyilvántartásában szereplők számára érvényes!

HD Videó hirdetéshez

Videó

 
13.200 Ft
épületszintenként

A fenti ár kizárólag az Üzletszerű ingatlanközvetítők nyilvántartásában szereplők számára érvényes!

Nem találja az Önnek megfelelő árat?

A tevékenysége, a terméke(i), szolgáltatása bemutatásához a megrendelhető 3D webséta ingatlanértékesítéshez ingatlanközvetítőknek új lendületet adna? Egyedi elképzelés szerint rendelne? Kérjen visszahívást személyre, vállalkozásra szóló ajánlatunkért!
Engedje meg, hogy visszahívjuk!

Visszahívás kérése

3D webséta ingatlan bemutatáshoz és eladáshoz

Mutassa be a kínálatában szereplő eladó ingatlanokat cím nélkül, költséghatékonyan, távolról, időponttól függetlenül akár okostelefonon is.

kulcsszavak: webséta, ingatlaneladás, távoli bemutatás, időpontfüggetlen bemutatás, megtekintés okostelefonon, 3d webséta okostelefonon, hatékony ingatlanbemutatás