3D virtuális webséta ingatlantanácsadóknak ingatlaneladáshoz

3D webséta ingatlanok helytől, időtől független eladásösztönző bemutatásához

A virtuális 3D séta megtekintéséhez kattintson az alábbi videólejátszógombra!

Mutassa be vevőjelöltjeinek az ingatlant interaktív 3D-ben!

GalériaEgy 3D séta rendelése

Ingatlantanácsadók, -közvetítők számára nyújtott előnyök

Bárhol, bármikor, bárhonnét!

A legszebb, ingatlanfotós által készített képek alapján sem tudják sokan eldönteni, hogy az adott lakásban, házban milyen lehet élni, nap-mint-nap oda hazatérni, mert a képek a teljes tér kis szeletét mutatják csak be. Nem látszanak a helyiségkapcsolatok, az elrendezés, a valódi távolságok és méretek. Az hirdetésekben bemutatott alaprajz és a szép képek alapján a legtöbb ember nem tudja “összerakni” az adott ingatlant.

A 3d webséta szabadon végigjárható, élethű lakásbelsőt mutat be. Az érdeklődő bárhová benézhet, leülhet, felállhat.

Mutassa meg vevőjelöltjének képernyőn az eladó lakást vagy házat, tetszés szerint végigjárhatóan, 3D-ben, belülről, valósághűen, akár berendezve is. Nincs szükség időpont egyeztetésre, utazásra, nincsenek várakozással teli, holt idők. Egy idősávban akár több ingatlant is bemutathat, vagy a személyes bemutatást előkészítheti a 3D sétával.

Lendületesen és egyszerűen!

Felesleges és időtrabló utazások és hosszas szervezések és időpont egyeztetések helyett mutassa be érdeklődőjének előzetesen az általa kinézett ingatlant 3D-ben, valósághűen, egyéni elképzelés szerint bejárhatóan. Küldje el neki a megtekinteni szándékozott ingatlan virtuális sétájának linkjét okostelefonra SMS-ben vagy e-mailben és mutassa be neki ezt követően az ingatlant videóchatben, Skype, Viber, Duo, Meetz vagy Facebook Messenger segítségével.

Professzionális beltéri képek

Hirdetései minőségét a virtuális séta mellett a profi kameraállásból generált képek emelik ki. Az interaktív, 3D-s virtuális sétából elmenthető, kinyomtatható, megosztható, hirdetéshez is felhasználható valósághű képek készülnek. A képek fotorealisztikusak, nagyfelbontásúak és tetszőleges kameraállásból elkészíthetők. Nincs szükség rendrakásra, home-stagingre, napos időre vagy jó megvilágításra, költséges ingatlanfotós szolgáltatás igénybevételére. A képek mindig kitűnő minőségben készülnek el.

Az Üzletszerű ingatlanközvetítők nyilvántartásában szereplők számára 45 %-os árkedvezményt adunk
2023.03.01 - 2023.03.31 között 4 megrendelt 3D webséta árából!

ÁrakTöbb 3D séta rendelése

Mutassa be vevőjelöltjének az ingatlant egyszerűen, kényelemesen, karosszékből!

ÁrakTöbb 3D séta rendelése

Hogyan és miként. Összefoglalás ingatlantanácsadók, -közvetítők számára

Megrendelés előtt
 • Egyszerre vagy több sétát rendel?
 • Ha egyet, akkor válassza a hagyományos megrendelést a Megrendelés gombra kattintva, ha többet, akkor egyszerűbb, ha keretszerződést köt velünk ide kattintva és élvezi annak minden előnyét. A hagyományos megrendelést - egyszerre egy séta rendelést - követően az automatikus visszaigazoló e-mailen felül is küldünk egy e-mailt egy linkkel a megosztott Google Drive tárhelyhez, amire feltöltheti az alaprajzot (JPG, PDF), az elképzelését tartalmazó szöveget (DOC, TXT) és a látványképeket (JPG, PNG, PDF). E-mailben, csatolmányként kapott képet, alaprajzot, szöveget nem fogadunk, azokat a rendszerünk automatikusan törli és így olyan, mintha el sem küldte volna azokat. A közös munka során minden képi és szöveges állományt közösen hozzáférhető Google Drive tárhelyen tartunk és tárolunk.
 • A bemutatandó ingatlan(ok) mérnöki, tervezői alaprajza rendelkezésre áll?
 • Ha igen, akkor várja meg a megrendelés véglegesítését követő e-mailünket, amiben található linken fel tudja tölteni a kapott Google Drive tárhelyre az alaprajzot (JPG, PDF), az elképzelését tartalmazó szöveget (DOC, TXT) és a látványképeket (JPG, PNG, PDF). E-mailben, csatolmányként kapott képet, alaprajzot, szöveget nem fogadunk, azokat a rendszerünk automatikusan törli és így olyan, mintha el sem küldte volna azokat. A közös munka során minden képi és szöveges állományt közösen hozzáférhető Google Drive tárhelyen tartunk és tárolunk. Ha nem, akkor első lépésként kérjük szerezze be a bemutatandó ingatlan(ok) végleges mérnöki, tervezői alaprajzát.
 • Saját weboldalon hirdet, csak az ingatlan.com-on vagy mindkettőn és akár további oldalakon is?
 • Ha saját weboldala van, technikai segítséget kaphat abban, hogy hogyan jeleníttetheti meg a 3D sétát.
 • Tud nyomtatni és színesben szkennelni?
 • Ha a keretszerződést választja, akkor a letöltött és kinyomtatott Keretszerződést cégszerűen, kék tollal aláírva és bélyegezve színes PDF-ként kérjük vissza. Ehhez kell a színes szkenner. Ha saját színes nyomtatás nem lehetséges, akkor eredeti A4-es méretű, dőlésmentes, helyesen megvilágított fényképet kérünk JPG-ként, vagy PDF-ként. (Android rendszerű okostelefonokon az Office Lens vagy a CamScanner applikációk képesek ilyen fényképet készíteni kinyomtatott, kék tollal aláírt, bélyegzett, asztalra helyezett A4-es lapról.) Ha eseti rendelést ad le, akkor nem szükséges nyomtatni és szkennelni sem.
A megrendelés menete
 • Ha az eseti megrendelést választja:
 • Kattintson a Megrendelés gombra
 • Válassza ki igényt szerint a(z) Bútorok nélküli 3D ingatlan séta változat vagy a(z) Építésztervezői 3D virtuális séta változat sétát. (kötelező) (A szöveges összehasonlítás / különbség itt olvasható)
 • Válasszon ki igény szerint kiegészítőket az "Ezt is választom" jelölökre kattintva. (nem kötelező)
 • Töltse ki adatokkal az űrlapot értelemszerűen.
 • Írja meg elképzelését is!
 • Olvassa el, és az olvasottak alapján fogadja el az ASZF-ben és az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
 • Kattintson a Megrendelés elküldése gombra.
 • Nézze meg a megadott e-mail címe Beérkező levelek mappáját, olvassa el az automatikus visszaigazoló e-mailünket, végezze el a benne leírtakat és várja meg (általában 0.5 - 4 órán belül küldjük) az ezt követő üzenetünket, amiben megkapja a Google Drive linket.
 • Ha egyszerre több sétát is rendel, mert több eladó ingatlant mutatna be
 • Kattintson a Keretszerződés linkre.
 • Olvassa el az oldalon leírtakat.
 • Töltse ki adatokkal az űrlapot.
 • Írja meg elképzelését, írja le benne a válaszott 3D séta nevét - Bútorok nélküli 3D ingatlan séta változat / Építésztervezői 3D virtuális séta változat - és a tervezett rendelésszámot.
 • Kattintson a Megrendelés elküldése gombra.
 • Nézze meg a megadott e-mail címe Beérkező levelek mappáját, olvassa el az automatikus visszaigazoló e-mailünket, végezze el a benne leírtakat és várja meg (általában 0.5 - 4 órán belül küldjük) az ezt követő üzenetünket, amiben megkapja a Google Drive linket.

Az Üzletszerű ingatlanközvetítők nyilvántartásában szereplők számára 45 %-os árkedvezményt adunk
2023.03.01 - 2023.03.31 között 4 megrendelt 3D webséta árából!

ÁrakTöbb 3D séta rendelése

Tipp

Hogyan segíti a virtuális interaktív webséta az ingatlantanácsadók munkáját?

Felesleges és időtrabló utazás és hosszas szervezés és időpont egyeztetés helyett mutassa be érdeklődőjének előzetesen a kinézett ingatlant 3D-ben, valósághűen, egyéni elképzelés szerint bejárhatóan. A fotórealisztikus virtuális websétával tetszés szerinti helyre szabadon elnavigálhat az érdeklődő, a legutolsó kamrasarkot is megnézheti. Beállhat a kádba, felülhet a konyhapultra, leülhet a nappali közepére. A virtuális bemutatás miatt felszabadult idejét új ügyfelek keresésével, vagy akár hirdetéskezeléssel is töltheti.

A hagyományos webséta célprogrammal összefűzött statikus fényképei között lépkedés helyett a teljes szabadság és irányítás az érdeklődő kezében - és ujjaiban - van. A séta alapján az érdeklődő bizonyosságot nyerhet arról, hogy élőben is megtekintené a kinézett ingatlant. Az ÖSSZEHASONLÍTÁS linkre kattintva táblázatos formában látható a hagyományos webséta és az új, virtuális 3D webséta közötti különbség.

Fontos tudnivaló

Az webséta nem lakberendező alkalmazás, hanem 3d-s, méret-, anyag- és színhű megjelenítést biztosító webes applikáció, mely a berendezést, burkolást, festést és elrendezést méret- és színpontos 3D-s modellekkel jeleníti meg.

3D virtuális webséta

3D webséta szolgáltatásunk egy egyszerű, mindössze egy internetes böngészőt igénylő rendszer. Az építészeti fekete-fehér vonalas alaprajzból 3 dimenziós színes, valósághű, a tereket, távolságokat hűen bemutató modellt készítünk, akár valósághű méretű, anyagú és színű bútorokkal, berendezéssel együtt is ingatlanokat eladásra kínálók, vagy az eladó ingatlanokat bemutatók számára. 

Megrendelem