3D webséta ingatlanértékesítéshez ingatlanközvetítőknek

3D webséta ingatlanok helytől, időtől független eladásösztönző bemutatásához

Bárhol, bármikor, bárhonnét!

A legszebb, ingatlanfotós által készített képek alapján sem tudják sokan eldönteni, hogy az adott lakásban, házban milyen lehet élni, nap-mint-nap oda hazatérni, mert a képek a teljes tér kis szeletét mutatják csak be. Nem látszanak a helyiségkapcsolatok, az elrendezés, a valódi távolságok és méretek. Az hirdetésekben bemutatott alaprajz és a szép képek alapján a legtöbb ember nem tudja “összerakni” az adott ingatlant.

A 3d webséta szabadon végigjárható, élethű lakásbelsőt mutat be. Az érdeklődő bárhová benézhet, leülhet, felállhat.

Mutassa meg vevőjelöltjének képernyőn az eladó lakást vagy házat, tetszés szerint végigjárhatóan, 3D-ben, belülről, valósághűen, akár berendezve is. Nincs szükség időpont egyeztetésre, utazásra, nincsenek várakozással teli, holt idők.

Ingatlanközvetítők, -tanácsadók számára 50 %-os árkedvezményt adunk
2022.01.01 - 2022.02.28 között az első 5 megrendelt 3D webséta árából!

MegismeremMegrendelem

Lendületesen és egyszerűen!

Felesleges és időtrabló utazások és hosszas szervezések és időpont egyeztetések helyett mutassa be érdeklődőjének előzetesen az általa kinézett ingatlant 3D-ben, valósághűen, egyéni elképzelés szerint bejárhatóan. Küldje el neki a megtekinteni szándékozott ingatlan virtuális sétájának linkjét okostelefonra SMS-ben vagy e-mailben és mutassa be neki ezt követően az ingatlant videóchatben, Skype, Viber, Duo, Meetz vagy Facebook Messenger segítségével.

Mutassa be vevőjelöltjének az ingatlant 3D-ben, virtuálisan!

MegismeremMegrendelem

Professzionális beltéri képek

Hirdetései minőségét a virtuális séta mellett a profi kameraállásból generált képek emelik ki. Az interaktív, 3D-s virtuális sétából elmenthető, kinyomtatható, megosztható, hirdetéshez is felhasználható valósághű képek készülnek. A képek fotorealisztikusak, nagyfelbontásúak és tetszőleges kameraállásból elkészíthetők. Nincs szükség rendrakásra, home-stagingre, napos időre vagy jó megvilágításra, költséges ingatlanfotós szolgáltatás igénybevételére. A képek mindig kitűnő minőségben készülnek el.

Tipp

Hogyan segíti a virtuális interaktív webséta az ingatlantanácsadók munkáját?

Felesleges és időtrabló utazás és hosszas szervezés és időpont egyeztetés helyett mutassa be érdeklődőjének előzetesen a kinézett ingatlant 3D-ben, valósághűen, egyéni elképzelés szerint bejárhatóan. A fotórealisztikus virtuális ingatlansétával tetszés szerinti helyre szabadon elnavigálhat az érdeklődő, a legutolsó kamrasarkot is megnézheti. Beállhat a kádba, felülhet a konyhapultra, leülhet a nappali közepére. A virtuális bemutatás miatt felszabadult idejét új ügyfelek keresésével, vagy akár hirdetéskezeléssel is töltheti.

A hagyományos webséta célprogrammal összefűzött statikus fényképei között lépkedés helyett a teljes szabadság és irányítás az érdeklődő kezében - és ujjaiban - van. A séta alapján az érdeklődő bizonyosságot nyerhet arról, hogy élőben is megtekintené a kinézett ingatlant. Az ÖSSZEHASONLÍTÁS linkre kattintva táblázatos formában látható a hagyományos webséta és az új, virtuális 3D webséta közötti különbség.

Engedje meg, hogy visszahívjuk!

Nem találja az Önnek megfelelő árat? A tevékenysége, a terméke(i), szolgáltatása bemutatásához fel tudná használni a 3D websétát? Egyedi 3D websétát rendelne?

Visszahívás kérése

3D virtuális webséta

3D webséta szolgáltatásunk egy egyszerű, mindössze egy internetes böngészőt igénylő rendszer. Az építészeti fekete-fehér vonalas alaprajzból 3 dimenziós színes, valósághű, a tereket, távolságokat hűen bemutató modellt készítünk, akár valósághű méretű, anyagú és színű bútorokkal, berendezéssel együtt is ingatlanokat eladásra kínálók, vagy az eladó ingatlanokat bemutatók számára. 

Megrendelem

3D webséta ingatlan bemutatáshoz és eladáshoz

Mutassa be a kínálatában szereplő eladó ingatlanokat cím nélkül, költséghatékonyan, távolról, időponttól függetlenül akár okostelefonon is.

kulcsszavak: webséta, ingatlaneladás, távoli bemutatás, időpontfüggetlen bemutatás, megtekintés okostelefonon, 3d webséta okostelefonon, hatékony ingatlanbemutatás