3d virtuális webséta előnyök építkezésnél. Virtuális séta előnyei

A virtuális 3d séta előnyök építkezésnél

Az alaprajz életre kel

Már a tervezési szakaszban 3d-s, interaktív sétával végignézheti a virtuálisan felépített új házát.

Ez miért jó?

Az épülő házáról a mérnöki alaprajz és a házat kívülről bemutató megtervezett látványképek alapján rendkívül nehéz lehet eldönteni, hogy milyen lesz benne élni, nap-mint-nap oda hazatérni.

Az alaprajzon ugyan látszik a tervezett berendezés, látható a kanapé, a tévé, a konyhapult, a hálószobákban az ágy, a gardróbszerkrény. Mindezek azonban egy fekete-fehér vonalas ábrán. Ezt a 2dimenziós, vonalakkal, számokkal teli ábrát kell gondolatban felépíteni és elképzelni új otthonként. Sikerül?

Mi a megoldás?

Az első kapavágás előtt a mérnöki tervrajzból méretpontosan felépített virtuális családi házában az webséta segítségével, egy képernyőn valósághű élményt adóan a billentyűzet+egér vagy az ujjai irányításával végigsétálhat. Felülhet a konyhapultra, beállhat a zuhanyfülkébe, ugrálhat az ágyon. A tervezett padló- és falburkolatokkal, életszerű bútorokkal, berendezési tárgyakkal, valós fényviszonyokkal már a tervezési szakaszban megtapasztalhatja épülő új háza helyiségkapcsolatait, a távolságokat, méreteket. Láthatja az ablakok, ajtók helyét és méretét, azt, hogy milyen lesz leülni az ebédlőasztalhoz, vagy a kanapéra a tévé elé, akár a hálószobában az ágyra. Kiderülhet még a kezdeti szakaszban, hogy egy ajtót vagy egy ablakot arrébb tenne, az egyik szoba méretét mégis megnövelné a szomszéd helyiség rovására, vagy a konyhapultot L alakról U alakra változtatná. Vagy fordítva. A terveket és a hozzá kapcsolódó websétát töredékáron lehet megváltoztatni, módosítani. Nem kell a már felépült házat jóval drágábban és hosszú idő alatt átépíteni, átalakítani, vagy kompromisszumok árán módosítani.

Bemutató videó

3d webséta előnyök építkezésnél, 3d virtuális web séta előnyök, 3d virtuális webséta előnyök építkezésnél

3d virtuális webséta előnyök építkezésnél. Virtuális séta előnyei

A virtuális 3d séta előnyök építkezésnél

Az oldal tartalma:


kulcsszavak: 3d webséta előnyök építkezésnél, 3d virtuális web séta előnyök, 3d virtuális webséta előnyök építkezésnél | 3d séta előnyök felújításnál, 3d séta építkezőknek, 3d virtuális séta készítés, 3d virtuális webséta előnyök felújításnál

Kapcsolódó oldalak