3d virtuális webséta előnyök felújításnál, 3d séta felújítóknak

A virtuális 3d séták nyújtotta előnyök lakásfelújításnál

3d webséta előnye lakásfelújításkor.

Lakás vagy ház kisebb-nagyobb felújítási tervének eredménye megnézhető virtuálisan. Előre.

Ez miért jó?

Használt lakás vásárlása után szükség lehet kisebb-nagyobb felújításra, átalakításra. Lehet, hogy csak a padlóburkolatokat és a nyílászárókat kell több helyiségben kicserélni, de előfordulhat, hogy egy 30-40 éve épült ingatlant kell felújítani. Ebben az esetben a burkolatok mellett a teljes gépészet, elektromosság, fűtés is felújításra korszerűsítésre szorulhat. Érdemes az ilyen esetek többségében a felújítást egybekötni a saját igények és elképzelések megvalósításával. Ha a csupasz falakig le kell bontani mindent, akkor lehetőség van áttervezni akár több helyiség nyílászáróinak helyét, méretét, az elektromos kiállások helyét, a világítást is. Elképzelhető, hogy egyes helyiségek funkciói is megváltoznak, a kisméretű konyhából fürdőszoba, a nappali egy részéből amerikai konyha, a kamrából gardrób lesz. Ezek az átalakítások tervezést igényelnek és a tervezés során jó, ha van vizuális visszajelzés arról, milyen lesz az eredmény. Az eredeti vagy az áttervezett alaprajzból elkészülő 3d-s, virtuális, valósághű webséta pontosan mutatja be a tervrajz alapján elkészülő új lakást, házat még a munkálatok megkezdése előtt.

Mi a megoldás?

Egyszerűbb, gyorsabb és ráadásul jóval kevesebbe kerül, ha minden változtatás a képernyőn nyomon követhető és valósághűen megtekinthető. A csupasz falaktól induló felújítás sokban hasonlít az építkezéshez, viszont sokkal kisebb a mozgástér, mert pl. a főfalakat nem lehet áthelyezni. A tervek az alaprajzon és az websétán folyamatosan módosíttathatók, változtathatók, így csak akkor kell belevágni a költséges és több időt igénybe vevő felújításba, ha minden apró részlet a helyére került.

Bemutató videó

3d virtuális webséta előnyök felújításnál, 3d virtuális webséta felújítóknak, 3d séta felújítóknak

3d virtuális webséta előnyök felújításnál, 3d séta felújítóknak

3d virtuális webséta előnyök felújításnál, 3d virtuális webséta felújítóknak, 3d séta felújítóknak

Az oldal tartalma:


kulcsszavak: 3d virtuális webséta előnyök felújításnál, 3d virtuális webséta felújítóknak, 3d séta felújítóknak | 3d virtuális webséta előnyök lakás és ház felújításnál, 3d virtuális webséta felújítóknak

Kapcsolódó oldalak