Keretszerződés

Árkedvezményes megrendelési lehetőség ingatlanközvetítést végző cégek, vállalkozások, vállalkozók számára.

A Keretszerződés egy OKOSSZERZŐDÉS.
E-mail címhez kötődik, kizárólag kék tollal és cégszerűen aláírt, beszkennelt vagy fotózott PDF-ként érvényes és küldhető el!
A szerződés megkötésével a 3D virtuális séták árából elérhető kedvezmény mértéke 2022.01.01 - 2022.02.28 között az első 5 megrendelés esetén: - 50 %.

Ha a szerződés megkötését szóban szeretné elkezdeni
hívja a +36 20 214 9098-as számot munkaidőben (H-P: 9:30-18:00), és mondja el kérését, melyet fogadunk és az elkért e-mail címre leírva visszaküldünk. A visszaküldött üzenetre kapott megerősítő válasz - pl. "OK", "ok", "rendben", "igen" - megérkezése után Ügyfélszolgálatunk elküldi az aláírandó szerződést PDF-ként e-mail címre.

Ingatlanközvetítést végző vállalkozás adatai

Kérem, adja meg a vállalkozás, cég vagy hálózat nevét!
Kérem, adja meg a vállalkozás adószámát!
Kérem, töltse ki az irányítószám mezőt!
Kérem, töltse ki a település mezőt!
Kérem, töltse ki az utca mezőt!
Kérem, töltse ki a házszám mezőt!

Ingatlanközvetítést végző vállalkozás kapcsolattartójának adatai

Kérem, adja meg vezeték- és keresztnevét!
Kérem, töltse ki a telefonszám mezőt!
Kérem, töltse ki az e-mail cím mezőt!
Kérem, írja meg üzenetét!

(*): kötelező adatok

A Keretszerződést a Keretszerződés letöltése gombra kattintva töltse le, nyomtassa ki, írja alá cégszerűen (kék színű tollal) és az aláírt példányt színesben beszkennelve vagy mobiltelefonnal jó minőségben, dokumentumfényképező alkalmazással lefotózva PDF csatolmányként küldje vissza a keretszerzodes@webseta-3d.hu e-mail címre.

Tisztelt Webséta 3D !

Keretszerződést kívánok kötni az alábbiak figyelembe vételével és vállalásával.

 • Vállalom, hogy a keretszerződés űrlapot pontosan és a valóságnak megfelelően töltöm ki.
 • Vállalom, hogy a keretszerződés megkötésekor a szerződéskötési díjat - 12.500 Ft-ot - a(z) OTP Bank Nyrt-nél vezetett 11711010-21455508-00000000 számú számlára 24 órán belül elutalom ezen űrlap elküldése után automata visszaigazolásaként kapott üzenetben található egyedi azonosítóm az utalás Közlemény rovatába beírásával.
 • Vállalom, hogy a szerződés keretében készíttetett 3D sétákhoz ezen e-mail cím felhasználásával töltöm fel a számomra biztosított tárhelyre a webséta elkészítéséhez szükséges méretpontos alaprajzot és a helyiségenként készített 2-3 db, mobiltelefonnal készített fényképet, melyek a helyiségek gépészeti és berendezési tárgyait, padló- és fal- és mennyezetburkolat anyagát, színét, mintáját mutathatják be.
 • Vállalom, hogy a szerződés keretében megrendelt 3D séták saját weboldalra és / vagy saját előfizetésben használt hirdetési oldal(ak)ra feltöltött hirdetési szövegében, és/vagy a kapcsolattartó adatoknál az űrlapon megadott telefonszámot és e-mail tüntetem fel.
 • Vállalom, hogy az űrlap kitöltése után a letöltött PDF formátumú Keretszerződést kinyomtatva, cégszerűen aláírva, színes fényképként / szkennelve 1 példányban PDF formátumban küldöm vissza.
 • Kijelentem, hogy a megrendelt 3D-s, interaktív websétákat és a lakócélú helyiségeikről készült nagyfelbontású képeiket legfeljebb az ingatlan eladásának napjáig kívánom hirdetéseimben használni. Az eladás tényéről 24 órán belül írásban üzenetet küldök a Webséta 3D ügyfélszolgálatnak a kapcsolat@webseta-3d.hu e-mail címre, melyben az eladott ingatlant bemutató 3D séta sorszámát is megírom.
 • Tudomásul veszem, hogy 2022.01.01 - 2022.02.28 között az első 5 megrendelés során a Keretszerződés feljogosít a 50 %-os árkedvezményre, mind a "3D séta bútorok nélkül", mind a "3D séta tervezett bútorokkal" elnevezésű 3D séta rendelésekor. A szerződés keretében megrendelt 3D sétákat ezért a(z) 3D séta bútorok nélkül webséta esetében 13.800 Ft, míg a 3D séta tervezett bútorokkal webséta esetében 27.600 Ft-ért, 50 % kedvezménnyel kapom meg.
 • Tudomásul veszem, hogy a megrendelt 3D séta a feltöltött és a séta alapjául szolgáló alaprajz összetettségétől, tagoltságától függően 12-96 órán belül készül el.
 • Tudomásul veszem, hogy a Webséta 3D galéria oldalon az általam hirdetett ingatlan(ok) 3D-s sétája referenciaként beazonosíthatatlanul, megkereshetetlenül szerepelhet.
 • Tudomásul veszem, hogy a Webséta 3D weboldalt üzemeltető vállalkozás minden beazonosíthatságra alkalmas adatot üzleti titokként kezel és azt harmadik félnek nem adja ki.
 • Kérem, hogy az űrlapon megadott telefonszámomat és e-mail címemet rendeljék a Szerződéshez.

Keretszerződés letöltése

kulcsszavak:

Kapcsolódó oldalak