3d séta megrendelés, 3d virtuális webséta megrendelés

3D webséta megrendelése

A 3d virtuális webséta egyedülálló előnye panellakás vagy családi ház eladáskor.

3D websétával bejárható az eladó ingatlan távolról, ami a hagyományos ingatlan bemutatással szemben rendkívül egyszerű és hatékony bemutatási mód. Az eladó, anélkül, hogy a számos érdeklődővel mind egyesével időpontot egyeztetett volna, személyesen fogadta és körbevezette volna őket és mindenkinek ugyanazt elmondta volna az eladandó lakásról, egyszerűen, egy link elküldésével mutatja be eladó otthonának virtuális verzióját. Az egyszer megrendelt webséta nagyon jól alkalmas az ismétlődően elmondandó "ez a nappali, járólap olasz, a konyhabútor beépített, azt itt hagyom, a nagyobbik hálószoba nyugati tájolású" tények moziszerű, látványos, a vevők számára élvezetes bemutatására. Az idők változnak, a technika fejlődésével lehetővé váltak régen elképzelhetetlen megoldások ingatlaneladáskor. Az ingatlant keresők, a leendő vásárlók minden esetben keresik azokat a megoldásokat, amelyek révén könnyebben és főleg gyorsabban döntenek lakásvásárlás előtt. Ingatlan vásárlása általában egy adott területre, kerületre, városrészre, egy adott szobaszámú, alapterületű, elhelyezkedésű, kivitelű és egy adott árú, árkategóriájú ingatlanra szűkítve valósul meg. A vevők jól megfogalmazott igénye a "szeretnék az aggomerációba költözni egy 4 szobás családi házba, mely csendes utcában van, és maximum 15 órás sétára az elővárosi gyorsvasút egyik megállójától." vagy "Forgalmas helyen lévő, jó közlekedésű szép állapotú, felsőbb emeleti panel lakást keresek az XYZ egyetemhez közel". Az adott területen lévő eladó ingatlanok közül azt fogják megvenni, amelyikről több, nekik fontos információt tudnak beszerezni rövidebb idő alatt és amelyiket jobban, az ingerküszöböt átlépő módon hirdetnek az eladók. A 3D virtuális ingatlanbemutatás segítségével hirdetett ingatlan, legyen az panel lakás, családi ház, téglaépítésű vagy csúszózsalus építésű lakás, átlépi az ingerküszöböt és a virtuális séta a megalapozott vásárlási döntéshez, az új otthon megvásárlásáshoz minden fontos információt megad.

Megalapozott döntéshozatal lakáseladáshoz

Virtuális websétával hirdetett ingatlanok előnyben vannak a csak hagyományos módon, jobb-rosszabb fényképekkel és leírással hirdetettekkel szemben. A hagyományos ingatlanhirdetés képei nézegetése helyett az ingatlant be is járhatja az érdeklődő, akár a kanapéján ülve, vagy utazás közben. Nincs sem időponthoz, sem utazáshoz kötve a megtekintés. A döntéshez szükséges az, hogy az érdeklődők lássák a helyiségek számát, helyiségek méretét, egymás közötti kapcsolatukat, a nyílászárók méretét és helyét, a helyiségek tájolását, a fali és padlóburkolatok színét és anyagát. Mindezek tökéletesen látszanak a 3D virtuális websétán. Az érdeklődők számára ezek az igazán fontos szempontok, ezek alapján el tudják dönteni azt, hogy az adott ingatlant személyesen is meg akarják tekinteni. A virtuális webséta segítségével nagyon nagy mértékben megnövelhető egy ingatlanhirdetés hatékonysága. A figyelemfelkeltően, 3d websétával hirdetett eladó lakás, vagy családi ház nagyságrendekkel több érdeklődőt vonz, akik között az egyik nagy valószínűséggel a majdani vevő lesz.

3d séta megrendelés, 3d webséta megrendelés, virtuális webséta megrendelés, virtuális 3d séta megrendelés

3d séta megrendelés, 3d virtuális webséta megrendelés

3d séta megrendelés, 3d webséta megrendelés, virtuális webséta megrendelés, virtuális 3d séta megrendelés

Az oldal tartalma:


kulcsszavak: 3d séta megrendelés, 3d webséta megrendelés, virtuális webséta megrendelés, virtuális 3d séta megrendelés | 3d séta megrendelés, 3d séta megrendelése, 3d virtuális webséta megrendelése, webséta megrendelés, , virtuális webséta megrendelés, virtuális 3d séta megrendelés, 3d virtuális webséta megrendelés, 3d matterport virtuális séta készítés, matterport virtuális séta, virtuális séta készítés

Kapcsolódó oldalak