Virtuális 3d séta készítés. A bútorok nélkül készített 3D webséta

3D virtuális webséta bútorok nélkül. Virtuális 3d séta bútorok nélkül

A Bútorok nélküli 3D ingatlan séta változat bemutató 3D séta előnyei

Az Bútorok nélküli 3D ingatlan séta változat verzió egy lakás vagy ház üres, bútorozatlan állapotát mutatja be.

Az eladásra kínált ingatlanok bemutatása az eladó meglévő, a hirdetési fotókon látható bútoraival, berendezési tárgyaival nem könnyíti meg a leendő vevő számára annak a döntésnek a meghozatalát, mert nem látja a helyiségek valódi méreteit, a valós alapterületet, a rendelkezésre álló helyet az eladó bútorai, berendezési tárgyai miatt. A vevők számára csupán esztétikai élményt nyújtó, magazincímlapra való minőségű, szép ingatlanfotók nem segítik elő a vásárlási döntést, mert a vevők döntő többsége továbbköltözik, albérletből, szülőktől, kisebb lakásból, saját meglévő bútorokkal, amelyeknek hely kell a kinézett új otthonban. Az eladó bútoraival bemutatott hirdetési fotók helyett a helyiségek valódi méretére, "tágasságára", a "mi-hogy-fog-elférni" kérdéseikre keresik a választ. Ha a kinézett ingatlan belső terei, a helyiségek nagysága, a kapcsolataik megfelelnek a számukra, akkor az interakív "Üres lakás" séta láttán pontos elképzelésük lesz arról, hogy érdemes időpontot egyeztetni az eladóval a megtekintés miatt, odautazni, megnézni, vagy a kinézett ingatlan csak a hirdetésben érdekes, a valóságban az beosztása, a fekvése, a helyiségek méretei, a tájolásuk nem olyan, mint a mit venni szeretnének.

Melyek a vevők számára fontos kérdések egy ingatlanmegtekintés megszervezése előtt?

Hol és hogyan férnek el a bútorok, a gardróbszekrény, vagy a duplaágy. Mekkora hely marad az étkezőasztal mellett, milyen a konyha jelenlegi elrendezése, a hálószoba milyen messze van a mosdótól vagy a mellékhelyiségtől, a nappaliba, hogy vendéget fogadhassanak, hogyan lehet eljutni a bejárati ajtótól. Hol férne el az dolgozóasztal, vagy a cicabútor, ha vendégeket hívnak, hol lehet megteríteni 6-8 főre, vagy meddig süti a nap a hálószoba ablakát. A fenti kérdéseket az ingatlanhirdetés alaprajzából és a statikus - kisméretű, mert az ingatlanportálra nem tölthető fel a nagyméretű kép - fényképekből nem lehet eldönteni. Ezért kell a személyes megtekintés során meggyőződni a kinézett ingatlanról. Ez az amúgy sok szervezést, telefonálást, utazást, rákészülést igénylő folyamat tehető rendkívül egyszerűvé és kényelmessé a valódi, interakív websétával, ami moziszerű, élethű élményt ad a vevőnek, mely alapján tökéletesen meg lehet bizonyosodni a vásárlási döntés meghozatalának helyességéről.

Az ingatlan digitalizált verziójában láthatók

 • helyiségenként fehér színű falfestés
 • lakócélú helyiségek: természetes fa padlóburkolat, vizes helyiségek, közlekedők, előterek, konyha: 30x30-as fehér kerámiaburkolat
 • ajtók átjáróként, ablakok (pontos párkánymagasság, szélesség, magasság, osztás)
 • mennyezeti világítás
 • tanácsadás, konzultáció (munkaidőben)

Megrendelhető a gombra kattintva
Bútorok nélküli 3D ingatlan séta változat megrendelése
Ára: 21.350 Ft

Bemutató videó

Nézzen meg egy "Bútorok nélküli 3D ingatlan séta változat" interaktív 3D-s websétát!

A teljes UHD felbontású séta 3-4 másodperc alatt töltődik be, kérem várja meg, majd kattintson a képre!


 • Irányítás egérrel: előre-hátra: görgetés, jobbra-balra:forgatás lenyomott bal egérgombbal, egy pontra előre: kattintás az adott pontra.
 • Irányítás billentyűzettel: kurzorbillentyűkkel, vagy előre: W, hátra: S, balra: A, jobbra: D, fel: Q, le: E
 • Nézőpontok menü: megadott nézőpontokra gördít

1112, Budapest, Menyecske utca

A webséta az eladásra kiürített állapotot jeleníti meg. A padló- és falburkolatok színe és anyaga a valóságot mutatja be.

Részletek

 • 2+1 szobás lakás
 • 55 m2 alapterület
 • 4.5 m2 loggia
 • K-NY tájolás
virtuális séta készítés, 3D alaprajz online, web séta

Virtuális 3d séta készítés. A bútorok nélkül készített 3D webséta

Virtuális 3D séta készítés a bútorok nélkül álló ingatlanban.

Az oldal tartalma: A(z) Bútorok nélküli 3D ingatlan séta változat változat egy lakás vagy ház üres, bútorozatlan állapotát mutatja be. A vevők számára csupán esztétikai élményt nyújtó, magazincímlapra való minőségű, szép ingatlanfotók nem segítik elő a vásárlási döntést, mert a vevők döntő többsége továbbköltözik, albérletből, szülőktől, kisebb lakásból, saját meglévő bútorokkal, amelyeknek hely kell a kinézett új otthonban. Ha a kinézett ingatlan belső terei, a helyiségek nagysága, a kapcsolataik megfelelnek a számukra, akkor az interakív Bútorok nélküli 3D ingatlan séta változat változat láttán pontos elképzelésük lesz arról, hogy érdemes időpontot egyeztetni az eladóval a megtekintés miatt, odautazni, megnézni, vagy a kinézett ingatlan csak a hirdetésben érdekes, a valóságban az beosztása, a fekvése, a helyiségek méretei, a tájolásuk nem olyan, mint a mit venni szeretnének.


kulcsszavak: virtuális séta készítés, 3D alaprajz online, web séta | alaprajz készítés online, üres lakás virtuális séta, 3d matterport virtuális webséta készítés, alaprajz készítés ára