3d séta alaprajzkészítés és 3d virtuális webséta lakberendező

3D webséta lakásokhoz, házakhoz. Lakberendező változat

Építkezőknek

A Lakberendezői 3D ingatlan séta változat egy lakás vagy ház a mai trendeknek megfelelő, lehetséges berendezett állapotát mutatja be.

Építendő, vagy építés alatt álló és pár hónap múlva készen lévő házba költözés számos tervezési lépést igényel. Meg kell tervezni a padló- és falburkolatokat, a bútorok helyét, színét, méretét. A helyiségek előre megtervezett funkciói miatt még az építkezés alatt szükségesek lehetnek kisebb helyiségalakítási munkák. Hogyan lehet "megnézni" annak az eredményét, ha egy adott szobába egy nagyobb méretű bútort szeretnék, és ehhez az ajtót 30 centivel odébb, vagy a szembe lévő sarokba kell áthelyezni, ha mégis egy plusz pengefalat szeretnék a konyha és a nappali közé, vagy az egyik helyiség méretét - a közfal áthelyezésével - inkább megnövelném a szomszéd helyiség rovására. Ezeket az alakításokat az építkezés alatt, új tervek hiányában egy 3D-s, moziszerű, interakítv sétával tudom legjobban megnézni és "tesztelni". A 3D séta életre kelti az alaprajzomat és a fekete fehér, vonalas, számokkal teli ábra helyett az újságokból kivágott, weboldalról letöltött, fórumokból összegyűjtött külön-külön elmentett képekemet, ötleteimet egy egységes, 3D-s virtuálisan végigjárható otthonná alakítja. Megnézhetem vele a leendő nappalimat az elképzelt színű padlóval, falfestéssel, a kényelmes kanapét a TV sarokkal, a faltól-falig könyvespolc impozáns tömbjét a dolgozószobában, a nyaralást idéző sarokkádat az azúrkék falú fürdőszobában. Egyetlen, bárhol és bármikor egy okostelefon vagy tablet képernyőjén interaktívan végigjárható séta mutatja meg a leendő otthont segítve a további terveket. 3D websétával több variációban látom a majd felépült házam belső tereit, ha a "mi lenne ha" elképzeléseimet egymás mellett, egy képen, összehasonlíthatóan nézhetem meg.

Lakásvásárlóknak

Vajon milyen kérdéseket tesznek fel a vevők magukban, mielőtt elindulnának megnézni az általam hirdetett lakást, házat?

Hol és hogyan férnek el a bútorok, a ruhásszekrény, vagy az ágy. Mekkora hely marad az ebédlőasztal mellett, milyen a konyha jelenlegi elrendezése, a hálószoba milyen messze van a fürdőtől vagy a mellékhelyiségtől, a nappaliba hogyan lehet eljutni a bejárattól. Hol férne el a szobabicikli, vagy a babzsák fotel, ha vendégeket hívnak, hol lehet megteríteni 8-10 főre, vagy meddig süti a nap a hálószoba ablakát. A fenti kérdéseket az ingatlanhirdetés alaprajzából és a statikus - kisméretű, mert az ingatlanportálra nem tölthető fel a nagyméretű kép - fényképekből nem lehet eldönteni. A telefonálással, időpont egyeztetéssel, utazással, végül 100-ból 90 esetben eredménytelenséggel járó személyes megtekintés során a kinézett ingatlan tulajdonságairól lehet meggyőződni. Vevőként nem alakult ki az előzetes elképzelés, a kérdéseire nem kapott választ, csupán a képekből és a hirderésben látott alaprajzból "nem tudta összerakni fejben" az ingatlant. A megtekintés tehető rendkívül egyszerűvé és kényelmessé mind az eladó, mind a vevő számára a valódi, interakív websétával, ami moziszerű, élethű élményt ad, és amely alapján tökéletesen meg lehet bizonyosodni a vásárlási döntés meghozatalának helyességéről. Egyeztessen a vevő és az eladó és mutassa be 3D-s interaktív websétán az eladó ingatlant. Ha érdekes az ingatlan "élőben", akkor vegye fel az aznap megnézendők közé, ha a 3D séta alapján nem azt az ingatlant keresi, akkor ne töltsön feleslegen órákat a megtekintés előkészületeivel és az oda-vissza utazással.

Lakást eladóknak

Ki nem szeretné minél egyszerűbben, minél gyorsabban, és a "kis plusz ráfordítás = jóval magasabb eladási ár" elvén eladni ingatlanát?

A - többnyire - eladásra, vagy kiadásra felkészített - ingatlanok bemutatása a trendi berendezéssel megkönnyíti a leendő vevő számára annak a döntésnek a meghozatalát, hogy a megvásárolni kívánt lakás vagy ház belső terei, a helyiségek nagysága, a kapcsolataik megfelelnek az ő számára. A 3D sétán látottak alapján fog az érdelődő időpontot egyeztetni az eladóval a megtekintés miatt vagy az is kiderülhet hogy a kinézett ingatlan csak a hirdetésben érdekes, a valóságban az elrendezése, a fekvése, a mérete, a tájolása nem olyan, mint amit venni szeretne. A 3D-s, interakív sétán látható egy vagy több lehetséges vagy egy valós, berendezett állapot. A berendezés katalógusáruház kínálatából készül. Az eladásra felkészített otthon berendezése a leendő vevő vagy bérlő ízlésének megfelelően lehet Urban, Pastel, Világos és természetes, Industrial, Country, Contemporary, Klasszikus, Kék-fehér-fekete, Hollywood stílusú. Az ízlés szerinti, elképzelt berendezéssel bemutatott lakások, házak nem szűkítik le a vevők érdeklődését. Egy klasszikus berendezésű, burkolatú, hangulatú eladó ingatlanba csak a fényképek alapján nehéz elképzelni egy minimál vagy industrial stílust. A két stílus kétféle hangulatot mutat, és a képes hirdetések lényege éppen a hangulat bemutatása. A többféle berendezéssel készített hirdetéssel elkerülhető az, hogy a hirdetés kiemelt képén látottak alapján az amúgy potenciális érdeklődő továbbkattint és meg sem nézi, el sem olvassa a lehet, hogy éppen neki szóló, neki tetsző lakásról, háztól szóló hirdetést.

Az ingatlan digitalizált verziójában láthatók

 • helyiségenként választott színű falfestés. Színkódok itt találhatók.
 • lakócélú helyiségek: szín és minta szerint megadott fa padlóburkolat, vizes helyiségek, közlekedők, előterek, konyha: szín és minta szerint megadott fa, kerámia, márvány, fa vagy beton burkolat (*). Színkódok itt találhatók.
 • ajtók átjáróként, ablakok (párkánymagasság, szélesség, magasság, osztás)
 • mennyezeti, fali és/vagy padlón álló világítás
 • valósághű, méret- anyag- és színazonos bútorozás és berendezési tárgyak a tömegek, méretek, színek bemutatásához (*)
 • lakástextilia, virág, kép, dekoráció
 • fullHD méretű valósághű látványképek
 • tanácsadás, konzultáció (munkaidőben)

Megrendelhető a gombra kattintva
Lakberendezői 3D ingatlan séta változat megrendelése
Ára: 136.640 Ft

* Az ingatlan digitalizált verziójában nem láthatók: zárak, kilincsek, gombok, kapcsolók, konnektorok, közműórák, közművezetékek és csövek, fantázianévvel árult padló- és falburkolatok, fantázianévvel árult világítótestek, lámpák, beltéri padlólábazat, mennyezeti holkerléc, beltéri ajtók, fényképek, fotók, ruházat, egyedi gyártású és /vagy kivitelű bútorok, márkanévvel árult szabadonálló és/vagy beépített mosó, mosogató- és szárítógépek, mikrók, sütők, hűtők, konyhai kisgépek, szag- és páraelszívók, fözőlapok, mosogatótálcák, csapok, csaptelepek, fantázianévvel árult asztalok, székek, kanapék, fotelek, lábtartók, dohányzó- és kisasztalok, éjjeliszekrények, ágyak, heverők, gardróbok, ruhásszekrények, tárolók, polcok, íróaszalok, székek, irodai bútorok, kádak, zuhanyzók, zuhanyfülkék, mosdók, fürdőszobabútorok, szárítós radiátorok, szaniterek, audiovizuális berendezések. A 3d-s modellek közül a részünkre egy elektronikus eszközzel elküldött linken megnyitható vagy dokumentumba, e-mailbe beillesztett kép(ek)nek a leginkább megfelelő, azt legjobban bemutatni képes, de azzal nem azonos modellt építjük be a virtuális verzióba. Egyedi gyártású, kialakítású bútorok és berendezések megjelentetése az azt legjobban bemutató helyettesítő 3D-s modellel történik. Főbb tulajdonságok: méret (szélesség, magasság, mélység), szín (közelítő, hasonló), felület, borítás: (matt, fényes), anyag (fa, kő, beton, kerámia, textil, papír, üveg, műanyag, fém, természetes, szerves, összetett)

Példa: Az elképzelt bútor: SONGESAND Gardróbszekrény, fehér, 120x60x191 cm (IKEA bútor). Beillesztett bútor: 120x60x191 méretű, fehér gardóbszerkrény, polcok, fogantyúk, külső- és belső díszítő és funkcionalitást nem befolyásoló elemek nélkül. A betervezett hűtő: Gorenje NRM8181MX alulfagyasztós hűtőszekrény, A+, (fehér). Beillesztett hűtő: Fehér, 79,4x181,6x64,3 cm hűtő. Fogantyú, márkajel, díszítő elemek, osztás, ajtóméret nélkül. A tervezett világítás: Top Light GILA LED- LED Fürdőszobai fali lámpa LED/5W/230V. Beépített világítás: 4.5x11x30 méretű, alakot, kivitelt hűen megjeleníteni képes 3D fali lámpa.

Bemutató videó

Nézzen meg egy "Lakberendezői 3D ingatlan séta változat" interaktív websétát!

A teljes UHD felbontású séta 3-4 másodperc alatt töltődik be, kérem várja meg, majd kattintson a képre!


 • Irányítás egérrel: előre-hátra: görgetés, jobbra-balra:forgatás lenyomott bal egérgombbal, egy pontra előre: kattintás az adott pontra.
 • Irányítás billentyűzettel: kurzorbillentyűkkel, vagy előre: W, hátra: S, balra: A, jobbra: D, fel: Q, le: E
 • Nézőpontok menü: megadott nézőpontokra gördít

1112, Budapest, Menyecske utca

A webséta az eladás előtti, berendezett állapotot jeleníti meg. A padló- és falburkolatok színe és anyaga a valóságot mutatja be.

Részletek

 • 2+1 szobás lakás
 • 55 m2 alapterület
 • 4.5 m2 loggia
 • K-NY tájolás
alaprajz készítés ára, 3d séta alaprajz, webséta alaprajzkészítés, 3d virtuális webséta lakberendező

3d séta alaprajzkészítés és 3d virtuális webséta lakberendező

3D webséta újépítésű lakásokhoz. Lakberendező 3D séta változat. Webséta ár.

Az oldal tartalma:


kulcsszavak: alaprajz készítés ára, 3d séta alaprajz, webséta alaprajzkészítés, 3d virtuális webséta lakberendező | 3d séta alaprajz, 3d séta alaprajzkészítés, 3d virtuális webséta lakberendező, alaprajz készítés ára