3D webséta - Elállás

Elállási lehetőségek a megrendelést követően - webseta-3d.hu

A szolgáltatások részben helyszíni kiszállást igényelnek, részben távolról - személyes jelenlétet nem igénylő módon - is elvégezhetők.

1 A személyes jelenlétet nem igénylő, távolról is elvégezhető szolgáltatások megrendelése esetén az elállást (lemondást) legkésőbb a rendszerünk általi előlegszámlaküldésig írásban - e-mailben - kell jelezni a kapcsolat@webseta-3d.hu e-mail címre küldött ilyen értelmű üzenettel, melyben a megrendeléskor kapott WS3D- kezdetű azonosító és a LEMONDÁS szó is szerepel. Az azonosító nélkül és/vagy LEMONDÁS szó nélkül érkezett elállást (lemondást) jelző e-maileket a rendszerünk nem dolgozza fel, ezért ezeket a megrendeléseket továbbra is érvényesnek tekintjük és a távollevők között kötött szerződés értelmében fizetési kötelezettség mellett teljesítjük. Az előlegszámlaküldést megelőző lemondás esetén a számla alapján megfizetett díjat teljes egészében visszautaljuk 48 órán belül arra a számlaszáma, amelyről a pénz érkezett. Az előlegszámla alapján bankszámlára utalt előleg beérkezését követően érkezett lemondás értelmű üzenet rendszerünk fogadja, azonban a beérkezett összeget nem utaljuk vissza. Röviden: Az írásban - e-mailben- küldött megrendelés csak az előlegszámla kiállításáig mondható le költségmentesen.

2 A személyes jelenlétet igénylő szolgáltatások megrendelése esetén az elállást legkésőbb az előlegszámla kiküldéséig írásban - e-mailben - kell jelezni a kapcsolat@webseta-3d.hu e-mail cmíre küldött ilyen értelmű üzenettel, amelyben a megrendeléskor kapott WS3D- kezdetű azonosító és a LEMONDÁS szó szerepel. Az azonosító nélkül és LEMONDÁS szó nélkül érkezett elállást (lemondást) jelző e-maileket a rendszerünk nem dolgozza fel, ezért a rendelést továbbra is érvényesnek tekintjük és a távollevők között kötött szerződés értelmében fizetési kötelezettség mellett teljesítjük. Röviden: Az írásban - e-mailben- küldött megrendelés csak az előlegszámla kiállításáig mondható le költségmentesen.

3 A személyes jelenlétet igénylő szolgáltatások esetén az elállásra az alábbiak vonatkoznak:

3/a az előlegszámlán szereplő összeg beérkezését követően a megrendelésben a helyszíni munkavégzéshez rögzített napot megelőző 72 órán túli időtartamban, írásban a kapcsolat@webseta-3d.hu e-mail címre érkezett lemondó üzentet fogadja rendszerünk el, melyben a megrendeléskor kapott WS3D- kezdetű azonosító és a LEMONDÁS szó szerepel. Ebben az esetben a díjbekérőre fizetett teljes összeget 48 órán belül visszautaljuk arra a bankszámlaszámra, amelyről az utalás érkezett. (Példa: Ha a helyszíni munka 2021.06.10-n 14:00 órára van kitűzve, akkor legkésőbb 2021.06.07-n, 13:59-ig írásban (beérkezett e-mail) kell jelezni a lemondást. Ebben az esetben teljes előleget 48 órán belül visszautaljuk.)

3/b A 72 órán belül küldött érvényes lemondó üzenetek esetén az előlegszámlára fizetett összeg 75%-t utaljuk vissza 48 órán belül arra a bankszámlaszámra, amelyről az utalás érkezett. (Példa: Ha a helyszíni munka 2021.06.10-n 14:00 órára van kitűzve, akkor a 2021.06.07-n, 14:00 óra után írásban (beérkezett e-mailben) küldött lemondás esetén az előleg 75%-t utaljuk vissza.)

3/c A helyszíni munkavégzést megelőző 2 napban érkezett érvényes lemondás esetén a díjbekérőre fizetett összeg 25%-t utaljuk vissza 48 órán belül arra a bankszámlaszámra, amelyről az utalás érkezett. (Példa: Ha a helyszíni munka 2021.06.10-n 14:00 órára van kitűzve, a 2021.06.08-n, 00:00-tól írásban (beérkezett e-mailben) küldött lemondás esetén az előleg 25%-t utaljuk vissza.)

3/d A helyszíni munkavégzést megelőző napon vagy annak napján napján érkezett lemondás esetén az előleget nem utaljuk vissza. (Példa: Ha a helyszíni munka 2021.06.10-n 14:00 órára van kitűzve, a 2021.06.09-n, 00:00-tól írásban (beérkezett e-mailben) küldött lemondás esetén az előleget nem utaljuk vissza.)

Szolgáltatásaink

  • virtuális valósághű 3D webséta: távolról végezhető szolgáltatás (2. bekezdés)
  • mobiltelefonnal lefényképezett, vagy beszkennelt alaprajzból és az ingatlan belső tereiről készített fényképek alapján valósághű virtuális 3D webséta készítése és színes berendezett 3D alaprajz készítése: távolról végezhető szolgáltatás (2. bekezdés)
  • profi ingatlanfotózás és széleslátószögű kül- és beltéri panorámakép készítés: személyes jelenlétet igénylő szolgáltatás (1. bekezdés)
  • 360 0-os virtuális webséta készítés: távolról végezhető szolgáltatás (2. bekezdés)
  • helyszíni felmérést követő méretpontos alaprajz készítés: személyes jelenlétet igénylő szolgáltatás (1. bekezdés)