3d séta építkezéshez, 3d séta építkezőknek, 3d virtuális webséta

3D webséta családi házat építők részére

Már a tervrajzok alapján megnézhetem a leendő házam otthonom belső tereinek felépített, 3D-s, virtuális, valósághű verzióját

MegismeremMegrendelem

Ha már építkezem, vagy még csak tervezem és keresem a jó megoldásokat

Virtuális séta készítés szolgáltatás!

A 3d interaktív virtuális webséta alaprajzból készül. A 3D virtuális séta méretpontos, valósághű digitális verziója tervezett vagy épülő családi házamnak, lakásomnak. Az alaprajz alapján felépített ház belső terei bejárhatóak, a 3d séta pontosan úgy mutatja be a helyiségeket, a közöttük lévő kapcsolatokat, a távolságokat, a méreteket mintha élőben sétálnék végig az összes helyiségen. A 3d séta előre megmutatja, milyen lesz a 8-14 hónap alatt felépülő házam. Belülről. Élethűen. A 3d-ben látottak alapján lehetőségem van, még az építkezés megkezdése előtt - ésszerűségi, kényelmi vagy egyéni szempontok alapján - megváltoztatni az alaprajzot, a felépítendő házat. A virtuális séta készítése és megtekintése az építkezés megkezdése előtt biztosítékot ad arra, hogy valóban az igényem szerinti lesz az épülő ház. A virtuális séta készítés nagyságrendekkel kevesebbe kerül, mint egy kész ház utólagos átalakítása.

Meg tudok bizonyosodni arról, hogy a kézhez kapott alaprajz alapján valóban az a ház épül fel, amire vágytam, amiben minden családtagom jól érzi magát és mindenkinek és mindennek lesz elegendő helye. A virtuális séta készítő program segítségével az építendő ingatlanról elkészített 3d virtuális séta pontosan erre adja meg a választ.

Az alaprajz életre kel

A hosszabb tervezés után elkészülő új családi ház mérnöki alaprajzán minden helyiségének minden mérete számokkal leírva, méretvonalakkal megjelölve pontosan látszik. Falvastagság, belmagasság, ablakméret, a közlekedő alapterülete, a konyhabútor hosszúsága, sőt a garázsajtó szélessége is. A fekete-fehér számok mögött azonban jó lenne meglátnom az új, otthonos lakás valódi tereit, az emberléptékű tényleges méreteket. Egy fekete-fehér méretvonalas műszaki alaprajz a legkevésbé sem képes arra, hogy megmutassa új lakása, ház valódi térélményét. A műszaki alaprajzok mellé néhány építésziroda kézzel rajzolt és színezett külső látványképeket is kínál. Ezeken a képeken a háztetőn a cserép színe, vagy a garázsbeálló térkőburkolata, a kerítés magassága, a vakolat színe és néhány facsemete jól látszik, de a kép nem mutatja be a lakás, vagy a családi ház belső tereit. Azt a teret amiben nap-mint-nap élni fogok, amit használok, átélek.

Bemutató videó

Melyek a virtuális 3D webséta előnyei számomra építkezéskor?

Az elkészült mérnöki tervrajz alapján 3D-s, interaktív sétán megnézhetem leendő házam belülről és babaháznézetből is. Az igény vagy elképzelés szerint burkolt, festett és berendezett helyiséget tetszés szerint számtalanszor végigjárhatom. Könnyebben átláthatom a tereket, a helyiségek méretét, és így jobban el tudjom mondani igényemet, elképzelésemet, ezért könnyebb megtervezni a házamat, vagy egyszerűbb véglegesíteni a meglévő terveket.

 
 

ELŐNYÖK

Már az építkezés megkezdése előtt 3D-ben nézhetem meg a házam belső tereit, nagyságukat, kapcsolatukat.
...beléphetek a házam ajtaján, végigsétálhatok minden helyiségen, képernyőn keresztül megtapasztalhatom a távolságokat, a méreteket.
2024.07.01 - 2024.07.31 között 23.5 %-os kedvezménnyel kapom meg a 3D sétát az épülő otthonomhoz.
...ha élek az akciós idő alatti árkedvezményes rendelési lehetőséggel, akkor ugyanazt a 3D sétát megkapom 23.5 %-kal kevesebbért.
Közös ötleteléshez, véleménykéréshez el tudom küldeni a séta linkjét
...ismerőseimmel, tapasztalt hozzáértőkkel, barátokkal, vagy a közösségi oldalakon megosztva a 3D séta linkjét, több sem többet lát alapon elismeréseket, építő jellegű hozzászólásokat is kaphatok.
Egyedülálló, máshol nem rendelhető 100%-ban virtuális 3D sétát rendelhetek, amivel sokkal több vizuális információhoz jutok és akár az építkezést befolyásoló döntéseket is hozhatok
...még időben megtudhatom a 3D-s bejárás segítségével azt, hogy mennyire lesz élhető az új otthonom, esetleg hol kell és hol lehet még változtatni a terveken.
A 3d séta láttán el tudom dönteni, hogy a rendelkezésre álló belső tereket mennyire jól tudom kihasználni
...megtudhatom, hogy L vagy U alakú kanapé fér el jobban a nappaliban, mennyi hely jut a mosógépnek, hol lehet és mennyi helyet foglal el a ruhaszárító.
több, a virtuális berendezővel készített, helyiségekhez illő berendezési terveket nézhetek meg
..."élőben láthatom" mekkora ágy, gardróbszekrény és íróasztal fog elférni milyen elrendezésben a nagyobbik gyerekszobában.
a virtuális séta ára nem függ az alapterülettől, a szobák számától, a helyiségek tagoltságától
...az árak megfizethetőek, rendszeres 30-40%-os akciókat is hirdetek, érdemes feliratkozni az e-mail listára vagy a Facebookon követni az oldat. Kérhető egyedi árengedmény is, ha a teljes szint helyett csak pár helyiség 3D sétáját rendelném meg.

Fontos tudnivaló

Az webséta nem lakberendező alkalmazás, hanem 3d-s, méret-, anyag- és színhű megjelenítést biztosító webes applikáció, mely a berendezést, burkolást, festést és elrendezést méret- és színpontos 3D-s modellekkel jeleníti meg.

Kik választják a virtuális websétát?

Minden olyan igényes és az újra is fogékony építkező, lakást, házat építtető, aki szeretné új otthonával kapcsolatos saját elképzeléseit, ötleteit még a megvalósítás előtt ellenőrizni és az elkészült látványtervek alapján lehető legjobb verziót kiválasztani.

Azok, akik többre vágynak a sablonos, tömeges megoldásoknál és a többségnél jobbat akarnak és tudnak készíteni, tervezni, megvalósítani.

Azok, akik belátják, hogy egy virtuális sétán jóval lcsóban megváltoztathatják akár a teljes épülő házuk elrendezését azért, hogy élhetőbb tereket valósítsanak meg, míg ugyanezt a már felépült házban több százezres, milliós összegből tudják csak utólag és talán csak kompromisszumok árán megvalósítani.

Megrendelem

A megrendelés egyszerű lépései

 1. A Megrendelő űrlapot ki kell töltenem
 2. A visszaigazoló e-mailt el kell olvasnom
 1. Ki kell választanom az alábbi Megrendelés gombra kattintás után megjelenő Megrendelés oldalon a 3 választható séta közül a számomra megfelelő webséta verziót az Ezt választom-ra kattintva.
 2. Ki kell választanom a 3 választható séta kiegészítő közül a számomra szükségeset az Ezt is választom-ra kattintva. (nem kötelező opció!)
 3. Ki kell töltenem és el kell küldenem a Megrendelőlapot.
 4. Az automata visszaigazoló e-mailt el kell olvasnom és a benne leírtakat el kell végeznem.
 5. A +36 20 214 9098-as számról érkező telefonhívás során Sándornak az elképzeléseimet (igényfelmérés) pár szóban el kell mondanom.
 6. Az igényfelmérés után az alaprajzot - és ha van, akkor a látványképeket is - a kapott linken egy Google Drive mappába fel kell töltenem.

Megrendelés

Megrendeléshez kattintson az alábbi gombra. Kérjük írja meg célját, igényét, elképzelését is!

Megrendelem

3D séta árak

Megrendelhető 3D webséták és áraik

Ingatlantanácsadó? Szerepel az Üzletszerű ingatlanközvetítők nyilvántartásában? Most 55 % kedvezménnyel rendelhet 3D sétát.

Bútorok nélküli 3D ingatlan séta változat

Bútorok nélküli 3D ingatlan séta változat

Ára:
60.000 Ft(-23.5%)
45.900 Ft
épületszintenként

Érvényes: 2024.07.01 - 2024.07.31
Építésztervezői 3D virtuális séta változat

Építésztervezői 3D virtuális séta változat

Ára:
144.000 Ft(-21.5%)
113.040 Ft
épületszintenként

Érvényes: 2024.07.01 - 2024.07.31
Lakberendezői 3D ingatlan séta változat

Lakberendezői 3D ingatlan séta változat

Ára:
336.000 Ft(-23%)
258.720 Ft
épületszintenként

Érvényes: 2024.07.01 - 2024.07.31

3D virtuális webséták kiegészítő árak

Ingatlantanácsadó? Szerepel az Üzletszerű ingatlanközvetítők nyilvántartásában? Most 55 % kedvezménnyel rendelhet 3D sétát.

3D web séta óradíjas tervezés

3D web séta óradíjas tervezés

Ára:
 
23.400 Ft
megkezdett óránként

3D séta babaháznézet

3D séta babaháznézet

Ára:
 
3.600 Ft
épületszintenként

3D séta alaprajz

3D séta alaprajz

Ára:
48.000 Ft(-10%)
43.200 Ft
épületszintenként

Érvényes: 2024.07.01 - 2024.07.31
3D séta tárhely

3D séta tárhely

Ára:
 
6.000 Ft
legfeljebb 4 megrendelt sétához

Web séta nagyfelbontású állóképek, hirdetéshez

Web séta nagyfelbontású állóképek, hirdetéshez

Ára:
2.400 Ft(-20%)
1.920 Ft
legfeljebb 10 megrendelt képig

Érvényes: 2024.07.01 - 2024.07.31
3D webséta nagyfelbontású HD videó ingatlanhirdetéshez

Videó

Ára:
 
114.000 Ft
épületszintenként

Minden megrendeléshez kiegészítőként rendelhető

 • A) Az webséta /-séták tároláshoz internetes tárhely biztosítása 6 hónapra vagy az építkezés végéig, vagy az eladás időpontjáig.
  -- VAGY --
  B) Technikai tanácsadás egy alkalommal 30 percben arról, hogyan futtatható a 3D séta saját/céges/hostolt weboldalon.

 • Előre megválasztott / választható nézőpontokban kimerevített kameraképek, melyek a hirdetőportálokra feltölthetők, teljes képernyősek, fotorealisztikusak, szabadon vízjelezhetők, JPG formátumúak, nagy felbontásúak (fHD:1920x1080 px).
 • 1 - 1:30 perces hosszúságú, bemutató vagy hirdetési vagy reklám célra, a közösségi és/vagy videómegosztó és/vagy saját weboldalra feltölthető, a séta rögzített kameraállásain alapuló videó. Rendelhető a helyiségek megnevezésével és/vagy az alapterület feltüntetésével feliratozva is.
 • Heti bontásban e-mail címre küldött táblázatos statisztika, mely napi bontásban tartalmazza a megnyitások idejét, számát és a használt eszköz típusát és operációs rendszerének megnevezését.

Nem találod a Számodra megfelelő árat?

A tevékenységed, a terméke(i)d, szolgáltatásod bemutatásához a megrendelhető 3D séta új lendületet adna? Egyedi elképzelés szerint rendelnél? Kérj visszahívást személyre, vállalkozásra szóló ajánlatunkért!
Engedd meg, hogy visszahívjuk!

Visszahívás kérése

Lemaradt akciónkról? A legközelebbi akció a következő hónapban indul. Ha nem akar lemaradni róla, csatlakozzon Facebookon a webséta 3D csoportunkhoz, ahol értesítést kap az újabb akció kezdetéről. A csatlakozáshoz kattintson ide!

3d séta építkezéshez, 3d séta építkezőknek, 3d virtuális webséta, webséta házépítéshez, 3D webséta családi ház építéshez

3d séta építkezéshez, 3d séta építkezőknek, 3d virtuális webséta

3d séta építkezéshez, 3d séta építkezőknek, 3d virtuális webséta

Az oldal tartalma: Az élethű padló- és falburkolatokkal, bútorokkal, berendezési tárgyakkal, valós fényviszonyokkal már a tervezési szakaszban, amikor még csak az alaprajz és pár kültéri látványkép készült el, megismerhetem leendő házam teljes belső terét. 3D-ben megtapasztalhatom a helyiségek kapcsolatait, a távolságokat és a méreteket. Körülnézhetek a leendő nappalimban, a hálószobában, és azt is megtudhatom, hogy milyen érzés lesz leülni az ebédlőasztalhoz vagy a kanapéra a TV elé. A virtuális bejárás során az is kiderülhet, ha egy helyiség vagy közlekedő túl szűk, vagy pazarlóan tágas, ha egy ajtót vagy ablakot mégis arrébb tennék 1 méterrel, ha a konyhapultot L alakúról U alakúra változtatnám. Vagy fordítva.


kulcsszavak: 3d séta építkezéshez, 3d séta építkezőknek, 3d virtuális webséta, webséta házépítéshez, 3D webséta családi ház építéshez | építkezés, 3D bejárás, virtuális séta, 3d séta építkezéshez, 3d séta építkezőknek