3d bejárás építkezéshez, 3d virtuális webséta építkezőknek

3D virtuális webséta családiház építéshez

A virtuális 3D séta megtekintéséhez kattints az alábbi videólejátszógombra!

Már belülről is "élőben" megnézhetem a még csak tervrajzon létező házamat, otthonomat

MegismeremMegrendelem

Kiváncsi vagyok az "élő" változatra!

Az elkészült mérnöki tervrajz alapján 3D-s, interaktív sétán megnézhetem leendő házamat belülről és babaháznézetből is. Az igény vagy elképzelés szerint burkolt, festett és berendezett helyiséget tetszés szerint számtalanszor végigjárhatom. Könnyebben átlátom a tereket, a helyiségek méretét, és így jobban el tudom mondani igényemet, elképzelésemet az építésztervezőnek, ezért könnyebb és olcsóbb megtervezni a házamat, vagy egyszerűbb lesz véglegesíteni a meglévő terveket és a véglegeset kiválasztani.

Vajon a 10.5 m2 alapterületű szoba elég tágas lesz?

Mi fér be egy ekkora szobába, hogyan lehet berendezni egy ilyen méretű helyiséget? Mekkora helyet foglal el egy 220x160-as ágy? A szekrény és az íróasztal hol fog elférni? A tévének hol lesz helye a falon, ha szemben a ruhásszekrény van, oldalt pedig az ablak és a szobaajtó? Ezekre a kérdésekre én is, mint minden gondos építkező szeretném a választ előre tudni. A 3D webséta már elkészültként mutatja be a még terveken létező, vagy már épülő otthonomat. 3D-ben mindent könnyebb meg- és átterveznem és a megadott alapterületből a lehető legjobb, élhetőbb tereket kialakítanom.

Amit a virtuális 3D websétával megismerhetek

 • A életszerű padló- és falburkolatokkal, bútorokkal, berendezési tárgyakkal, valós fényviszonyokkal már a tervezési szakaszban megismerhetem leendő házam teljes belső terét. 3D-ben megtapasztalhatom a helyiségek kapcsolatait, a távolságokat és a méreteket.
 • Körülnézhetek a leendő nappalimban, a hálószobában, és azt is megtudhatom, hogy milyen érzés lesz leülni az ebédlőasztalhoz vagy a kanapéra a TV elé.
 • A virtuális bejárás során az is kiderülhet, ha egy helyiség vagy közlekedő túl szűk, vagy pazarlóan tágas, ha egy ajtót vagy ablakot mégis arrébb tennék 1 méterrel, ha a konyhapultot L alakúról U alakúra változtatnám. Vagy fordítva.
 • Az elfogadott tervrajz alapján egy 3D-s, interaktív websétán nézhetem meg a leendő házamat belülről is és babaháznézetből is.
 • Felülhetek a konyhapultra, beállhatok a zuhanyfülkébe, felállhatok a kanapéra. Nem kell igazodnom a  videokamerához kötött, "a fotós mit akar láttatni"  nézőponthoz. Határtalan a megtekintési, mozgási szabadságom a virtuális webséta során.

Megismerem Megrendelem

Kik választották már a 3D virtuális websétát házuk felépítése során?

 • Minden olyan igényes és az újra is fogékony építkező, lakást, házat építtető, aki szerette volna új otthonával kapcsolatos saját elképzeléseit, ötleteit még a megvalósítás előtt ellenőrizni és az elkészült látványtervek alapján lehető legjobb verziót kiválasztani.
 • Azok, akik többre vágytak a sablonos, tömeges megoldásoknál és saját elképzelésből is jobbat akartak és tudtak készíteni, tervezni, megvalósítani.
 • Azok, akik belátják, hogy egy virtuális sétán pár ezer forintért megváltoztathatják akár a teljes épülő házuk helyiségelrendezését és -berendezését, míg ugyanezt utólag, a már felépült házban több százezres, milliós összegből hozhatják ki, kompromisszumok árán.

Megismerem Megrendelem

Mi szükséges 3D webséta megrendeléshez?

 • El kell kérnem a tervezőtől / építtetőtől az alaprajzot PDF vagy JPG formában. Az alaprajzból a megrendelésem szerint a betervezett bútorok, berendezési tárgyak helyzete, mérete, a padlóburkolatok anyaga információkat használják fel a webséta készítéshez.
 • A falburkolatok anyagát és színét elég csak pár szóban, nagy vonalakban leírnom a a megrendelés üzenetében. A webséta nem lakberendező program, így méretet, tömeget, elhelyezkedést mutat be helyesen, nem a bútorfogantyú ívét vagy a dekorcsempe mintáját.

Megismerem Megrendelem

Bemutató videó

Fontos tudnivaló

Az webséta nem lakberendező alkalmazás, hanem 3d-s, méret-, anyag- és színhű megjelenítést biztosító webes applikáció, mely a berendezést, burkolást, festést és elrendezést méret- és színpontos 3D-s modellekkel jeleníti meg.

3D virtuális webséta

A 3D webséta a kedvenc böngészőprogramomban mutatja be az építészeti fekete-fehér vonalas alaprajzból készített 3 dimenziós színes, valósághű, a tereket, távolságokat hűen bemutató épületmodell - családi ház, lakás - belső tereit. Megrendelhetem méretű, valósághű anyagú és színű bútorokkal, berendezéssel együtt is. A leendő otthonom helyiségeinek megtervezéséhez, a kész vagy félkész tervek élethű bemutatással történő ellenőrzéséhez elengedhetetlen a 3D webséta. Használata számomra egyszerű, bármikor, bárhonnét elindíthatom, a linkje közös ötleteléshez SMS-ben elküldhető barátaim számára, sőt a séta a közösségi oldalakon véleménykéréshez meg is osztható.

Megrendelem

A megrendelés egyszerű lépései

 1. A Megrendelő űrlapot ki kell töltenem
 2. A visszaigazoló e-mailt el kell olvasnom
 1. Ki kell választanom az alábbi Megrendelés gombra kattintás után megjelenő Megrendelés oldalon a 3 választható séta közül a számomra megfelelő webséta verziót az Ezt választom-ra kattintva.
 2. Ki kell választanom a 3 választható séta kiegészítő közül a számomra szükségeset az Ezt is választom-ra kattintva. (nem kötelező opció!)
 3. Ki kell töltenem és el kell küldenem a Megrendelőlapot.
 4. Az automata visszaigazoló e-mailt el kell olvasnom és a benne leírtakat el kell végeznem.
 5. A +36 20 214 9098-as számról érkező telefonhívás során Sándornak az elképzeléseimet (igényfelmérés) pár szóban el kell mondanom.
 6. Az igényfelmérés után az alaprajzot - és ha van, akkor a látványképeket is - a kapott linken egy Google Drive mappába fel kell töltenem.

Megrendelés

Megrendeléshez kattintson az alábbi gombra. Kérjük írja meg célját, igényét, elképzelését is!

Megrendelem

3D séta árak

Megrendelhető 3D webséták és áraik

Ingatlantanácsadó? Szerepel az Üzletszerű ingatlanközvetítők nyilvántartásában? Most 55 % kedvezménnyel rendelhet 3D sétát.

Bútorok nélküli 3D webséta változat

Bútorok nélküli 3D webséta változat

Ára:
60.000 Ft(-23.5%)
45.900 Ft
épületszintenként

Érvényes: 2024.07.01 - 2024.07.31
Építésztervezői 3D webséta változat

Építésztervezői 3D webséta változat

Ára:
144.000 Ft(-21.5%)
113.040 Ft
épületszintenként

Érvényes: 2024.07.01 - 2024.07.31
Lakberendezői 3D virtuális séta változat

Lakberendezői 3D virtuális séta változat

Ára:
336.000 Ft(-23%)
258.720 Ft
épületszintenként

Érvényes: 2024.07.01 - 2024.07.31

3D virtuális webséták kiegészítő árak

Ingatlantanácsadó? Szerepel az Üzletszerű ingatlanközvetítők nyilvántartásában? Most 55 % kedvezménnyel rendelhet 3D sétát.

3D séta óradíjas tervezés

3D séta óradíjas tervezés

Ára:
 
23.400 Ft
megkezdett óránként

3D séta babaháznézet

3D séta babaháznézet

Ára:
 
3.600 Ft
épületszintenként

3D web séta alaprajz

3D web séta alaprajz

Ára:
48.000 Ft(-10%)
43.200 Ft
épületszintenként

Érvényes: 2024.07.01 - 2024.07.31
Web séta tárhely

Web séta tárhely

Ára:
 
6.000 Ft
legfeljebb 4 megrendelt sétához

Web séta nagyfelbontású állóképek, hirdetéshez

Web séta nagyfelbontású állóképek, hirdetéshez

Ára:
2.400 Ft(-20%)
1.920 Ft
legfeljebb 10 megrendelt képig

Érvényes: 2024.07.01 - 2024.07.31
3D webséta nagyfelbontású HD videó ingatlanhirdetéshez

Videó

Ára:
 
114.000 Ft
épületszintenként


Nem találod a Számodra megfelelő árat?

A tevékenységed, a terméke(i)d, szolgáltatásod bemutatásához a megrendelhető 3D séta új lendületet adna? Egyedi elképzelés szerint rendelnél? Kérj visszahívást személyre, vállalkozásra szóló ajánlatunkért!
Engedd meg, hogy visszahívjuk!

Visszahívás kérése

3d séta építkezéshez, 3d webséta építkezőknek, 3d virtuális webséta építkezőknek

3d bejárás építkezéshez, 3d virtuális webséta építkezőknek

3d séta építkezéshez, 3d webséta építkezőknek, 3d virtuális webséta építkezőknek

Az oldal tartalma: Már a tervezési szakasztól kezdve megnézheti, bejárhatja épülő házát, otthonát 3D-ben.


kulcsszavak: 3d séta építkezéshez, 3d webséta építkezőknek, 3d virtuális webséta építkezőknek | 3D séta építkezéshez, virtuális épületbejárás, 3d virtuális épületbejárás, ingatlan, virtuális, webséta, családi ház, lakás, webséta, 3d web séta, virtuális séta, valósághű, alaprajz, tervrajz, eladó, 3d séta építkezéshez, 3d virtuális webséta építkezőknek