3D virtuális webséta ingatlantanácsadóknak ingatlaneladáshoz

3D webséta ingatlanok helytől, időtől független eladásösztönző bemutatásához

A virtuális 3D séta megtekintéséhez kattints az alábbi videólejátszógombra!

Mutassa be vevőjelöltjeinek az ingatlant interaktív 3D-ben!

GalériaEgy 3D séta rendelése

Ingatlantanácsadók, -közvetítők számára nyújtott előnyök

Bárhol, bármikor, bárhonnét!

A legszebb, ingatlanfotós által készített képek alapján sem tudják sokan eldönteni, hogy az adott lakásban, házban milyen lehet élni, nap-mint-nap oda hazatérni, mert a képek a teljes tér kis szeletét mutatják csak be. Nem látszanak a helyiségkapcsolatok, az elrendezés, a valódi távolságok és méretek. Az hirdetésekben bemutatott alaprajz és a szép képek alapján a legtöbb ember nem tudja “összerakni” az adott ingatlant.

A 3d webséta szabadon végigjárható, élethű lakásbelsőt mutat be. Az érdeklődő bárhová benézhet, leülhet, felállhat.

Mutassa meg vevőjelöltjének képernyőn az eladó lakást vagy házat, tetszés szerint végigjárhatóan, 3D-ben, belülről, valósághűen, akár berendezve is. Nincs szükség időpont egyeztetésre, utazásra, nincsenek várakozással teli, holt idők. Egy idősávban akár több ingatlant is bemutathat, vagy a személyes bemutatást előkészítheti a 3D sétával.

Lendületesen és egyszerűen!

Felesleges és időtrabló utazások és hosszas szervezések és időpont egyeztetések helyett mutassa be érdeklődőjének előzetesen az általa kinézett ingatlant 3D-ben, valósághűen, egyéni elképzelés szerint bejárhatóan. Küldje el neki a megtekinteni szándékozott ingatlan virtuális sétájának linkjét okostelefonra SMS-ben vagy e-mailben és mutassa be neki ezt követően az ingatlant videóchatben, Skype, Viber, Duo, Meetz vagy Facebook Messenger segítségével.

Professzionális beltéri képek

Hirdetései minőségét a virtuális séta mellett a profi kameraállásból generált képek emelik ki. Az interaktív, 3D-s virtuális sétából elmenthető, kinyomtatható, megosztható, hirdetéshez is felhasználható valósághű képek készülnek. A képek fotorealisztikusak, nagyfelbontásúak és tetszőleges kameraállásból elkészíthetők. Nincs szükség rendrakásra, home-stagingre, napos időre vagy jó megvilágításra, költséges ingatlanfotós szolgáltatás igénybevételére. A képek mindig kitűnő minőségben készülnek el.

Az Üzletszerű ingatlanközvetítők nyilvántartásában szereplők számára 55 %-os árkedvezményt adunk
2024.07.01 - 2024.07.31 között 4 megrendelt 3D webséta árából!

ÁrakTöbb 3D séta rendelése

Mutassa be vevőjelöltjének az ingatlant egyszerűen, kényelemesen, karosszékből!

ÁrakTöbb 3D séta rendelése

Hogyan és miként. Összefoglalás ingatlantanácsadók, -közvetítők számára

Megrendelés előtt
 • Egyszerre vagy több sétát rendel?
 • Ha egyet, akkor válassza a hagyományos megrendelést a Megrendelés gombra kattintva, ha többet, akkor egyszerűbb, ha keretszerződést köt velünk ide kattintva és élvezi annak minden előnyét. A hagyományos megrendelést - egyszerre egy séta rendelést - követően az automatikus visszaigazoló e-mailen felül is küldünk egy e-mailt egy linkkel a megosztott Google Drive tárhelyhez, amire feltöltheti az alaprajzot (JPG, PDF), az elképzelését tartalmazó szöveget (DOC, TXT) és a látványképeket (JPG, PNG, PDF). E-mailben, csatolmányként kapott képet, alaprajzot, szöveget nem fogadunk, azokat a rendszerünk automatikusan törli és így olyan, mintha el sem küldte volna azokat. A közös munka során minden képi és szöveges állományt közösen hozzáférhető Google Drive tárhelyen tartunk és tárolunk.
 • A bemutatandó ingatlan(ok) mérnöki, tervezői alaprajza rendelkezésre áll?
 • Ha igen, akkor várja meg a megrendelés véglegesítését követő e-mailünket, amiben található linken fel tudja tölteni a kapott Google Drive tárhelyre az alaprajzot (JPG, PDF), az elképzelését tartalmazó szöveget (DOC, TXT) és a látványképeket (JPG, PNG, PDF). E-mailben, csatolmányként kapott képet, alaprajzot, szöveget nem fogadunk, azokat a rendszerünk automatikusan törli és így olyan, mintha el sem küldte volna azokat. A közös munka során minden képi és szöveges állományt közösen hozzáférhető Google Drive tárhelyen tartunk és tárolunk. Ha nem, akkor első lépésként kérjük szerezze be a bemutatandó ingatlan(ok) végleges mérnöki, tervezői alaprajzát.
 • Saját weboldalon hirdet, csak az ingatlan.com-on vagy mindkettőn és akár további oldalakon is?
 • Ha saját weboldala van, technikai segítséget kaphat abban, hogy hogyan jeleníttetheti meg a 3D sétát.
 • Tud nyomtatni és színesben szkennelni?
 • Ha a keretszerződést választja, akkor a letöltött és kinyomtatott Keretszerződést cégszerűen, kék tollal aláírva és bélyegezve színes PDF-ként kérjük vissza. Ehhez kell a színes szkenner. Ha saját színes nyomtatás nem lehetséges, akkor eredeti A4-es méretű, dőlésmentes, helyesen megvilágított fényképet kérünk JPG-ként, vagy PDF-ként. (Android rendszerű okostelefonokon az Office Lens vagy a CamScanner applikációk képesek ilyen fényképet készíteni kinyomtatott, kék tollal aláírt, bélyegzett, asztalra helyezett A4-es lapról.) Ha eseti rendelést ad le, akkor nem szükséges nyomtatni és szkennelni sem.
A megrendelés menete
 • Ha az eseti megrendelést választja:
 • Kattintson a Megrendelés gombra
 • Válassza ki igényt szerint a(z) Bútorok nélküli 3D virtuális séta változat vagy a(z) Építésztervezői 3D webséta változat sétát. (kötelező) (A szöveges összehasonlítás / különbség itt olvasható)
 • Válasszon ki igény szerint kiegészítőket az "Ezt is választom" jelölökre kattintva. (nem kötelező)
 • Töltse ki adatokkal az űrlapot értelemszerűen.
 • Írja meg elképzelését is!
 • Olvassa el, és az olvasottak alapján fogadja el az ASZF-ben és az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
 • Kattintson a Megrendelés elküldése gombra.
 • Nézze meg a megadott e-mail címe Beérkező levelek mappáját, olvassa el az automatikus visszaigazoló e-mailünket, végezze el a benne leírtakat és várja meg (általában 0.5 - 4 órán belül küldjük) az ezt követő üzenetünket, amiben megkapja a Google Drive linket.
 • Ha egyszerre több sétát is rendel, mert több eladó ingatlant mutatna be
 • Kattintson a Keretszerződés linkre.
 • Olvassa el az oldalon leírtakat.
 • Töltse ki adatokkal az űrlapot.
 • Írja meg elképzelését, írja le benne a válaszott 3D séta nevét - Bútorok nélküli 3D virtuális séta változat / Építésztervezői 3D webséta változat - és a tervezett rendelésszámot.
 • Kattintson a Megrendelés elküldése gombra.
 • Nézze meg a megadott e-mail címe Beérkező levelek mappáját, olvassa el az automatikus visszaigazoló e-mailünket, végezze el a benne leírtakat és várja meg (általában 0.5 - 4 órán belül küldjük) az ezt követő üzenetünket, amiben megkapja a Google Drive linket.

Az Üzletszerű ingatlanközvetítők nyilvántartásában szereplők számára 55 %-os árkedvezményt adunk
2024.07.01 - 2024.07.31 között 4 megrendelt 3D webséta árából!

ÁrakTöbb 3D séta rendelése

Tipp

Hogyan segíti a virtuális interaktív webséta az ingatlantanácsadók munkáját?

Felesleges és időtrabló utazás és hosszas szervezés és időpont egyeztetés helyett mutassa be érdeklődőjének előzetesen a kinézett ingatlant 3D-ben, valósághűen, egyéni elképzelés szerint bejárhatóan. A fotórealisztikus virtuális websétával tetszés szerinti helyre szabadon elnavigálhat az érdeklődő, a legutolsó kamrasarkot is megnézheti. Beállhat a kádba, felülhet a konyhapultra, leülhet a nappali közepére. A virtuális bemutatás miatt felszabadult idejét új ügyfelek keresésével, vagy akár hirdetéskezeléssel is töltheti.

A hagyományos webséta célprogrammal összefűzött statikus fényképei között lépkedés helyett a teljes szabadság és irányítás az érdeklődő kezében - és ujjaiban - van. A séta alapján az érdeklődő bizonyosságot nyerhet arról, hogy élőben is megtekintené a kinézett ingatlant. Az ÖSSZEHASONLÍTÁS linkre kattintva táblázatos formában látható a hagyományos webséta és az új, virtuális 3D webséta közötti különbség.

Fontos tudnivaló

Az webséta nem lakberendező alkalmazás, hanem 3d-s, méret-, anyag- és színhű megjelenítést biztosító webes applikáció, mely a berendezést, burkolást, festést és elrendezést méret- és színpontos 3D-s modellekkel jeleníti meg.

3D virtuális webséta

3D webséta szolgáltatásunk egy egyszerű, mindössze egy internetes böngészőt igénylő rendszer. Az építészeti fekete-fehér vonalas alaprajzból 3 dimenziós színes, valósághű, a tereket, távolságokat hűen bemutató modellt készítünk, akár valósághű méretű, anyagú és színű bútorokkal, berendezéssel együtt is ingatlanokat eladásra kínálók, vagy az eladó ingatlanokat bemutatók számára. 

Megrendelem

A megrendelés egyszerű lépései

 1. A Megrendelő űrlapot ki kell töltenem
 2. A visszaigazoló e-mailt el kell olvasnom
 1. Ki kell választanom az alábbi Megrendelés gombra kattintás után megjelenő Megrendelés oldalon a 3 választható séta közül a számomra megfelelő webséta verziót az Ezt választom-ra kattintva.
 2. Ki kell választanom a 3 választható séta kiegészítő közül a számomra szükségeset az Ezt is választom-ra kattintva. (nem kötelező opció!)
 3. Ki kell töltenem és el kell küldenem a Megrendelőlapot.
 4. Az automata visszaigazoló e-mailt el kell olvasnom és a benne leírtakat el kell végeznem.
 5. A +36 20 214 9098-as számról érkező telefonhívás során Sándornak az elképzeléseimet (igényfelmérés) pár szóban el kell mondanom.
 6. Az igényfelmérés után az alaprajzot - és ha van, akkor a látványképeket is - a kapott linken egy Google Drive mappába fel kell töltenem.

Megrendelés

Megrendeléshez kattintson az alábbi gombra. Kérjük írja meg célját, igényét, elképzelését is!

Megrendelem

Bemutató videó

3D séta árak

Az alábbi árak kizárólag regisztrált ingatlanirodák és ingatlantanácsadók számára érvényesek

Nem ingatlantanácsadó? Kedvezményes áron építészirodák, építésztervezők, építkezők és magánszemélyek is rendelhetnek 3D sétát.

Bútorok nélküli 3D virtuális séta változat

Bútorok nélküli 3D virtuális séta változat

Ára:
60.000 Ft(-55%)
27.000 Ft
épületszintenként

Érvényes: 2024.07.01 - 2024.07.31

A fenti ár kizárólag az Üzletszerű ingatlanközvetítők nyilvántartásában szereplők számára érvényes!

Építésztervezői 3D webséta változat

Építésztervezői 3D webséta változat

Ára:
144.000 Ft(-55%)
64.800 Ft
épületszintenként

Érvényes: 2024.07.01 - 2024.07.31

A fenti ár kizárólag az Üzletszerű ingatlanközvetítők nyilvántartásában szereplők számára érvényes!

Lakberendezői 3D ingatlan séta változat

Lakberendezői 3D ingatlan séta változat

Ára:
336.000 Ft(-55%)
151.200 Ft
épületszintenként

Érvényes: 2024.07.01 - 2024.07.31

A fenti ár kizárólag az Üzletszerű ingatlanközvetítők nyilvántartásában szereplők számára érvényes!

3D virtuális webséták kiegészítő árak

Az alábbi árak kizárólag regisztrált ingatlanirodák és ingatlantanácsadók számára érvényesek

Nem ingatlantanácsadó? Kedvezményes áron építészirodák, építésztervezők, építkezők és magánszemélyek is rendelhetnek 3D sétát.

Webséta óradíjas tervezés

Webséta óradíjas tervezés

Ára:
 
10.530 Ft
megkezdett óránként

A fenti ár kizárólag az Üzletszerű ingatlanközvetítők nyilvántartásában szereplők számára érvényes!

3D séta babaháznézet

3D séta babaháznézet

Ára:
3.600 Ft(-55%)
1.620 Ft
épületszintenként

Érvényes: 2024.07.01 - 2024.07.31

A fenti ár kizárólag az Üzletszerű ingatlanközvetítők nyilvántartásában szereplők számára érvényes!

3D web séta alaprajz

3D web séta alaprajz

Ára:
48.000 Ft(-55%)
21.600 Ft
épületszintenként

Érvényes: 2024.07.01 - 2024.07.31

A fenti ár kizárólag az Üzletszerű ingatlanközvetítők nyilvántartásában szereplők számára érvényes!

3D séta tárhely

3D séta tárhely

Ára:
6.000 Ft(-55%)
2.700 Ft
legfeljebb 4 megrendelt sétához

Érvényes: 2024.07.01 - 2024.07.31

A fenti ár kizárólag az Üzletszerű ingatlanközvetítők nyilvántartásában szereplők számára érvényes!

3D séta nagyfelbontású állóképek, hirdetéshez

3D séta nagyfelbontású állóképek, hirdetéshez

Ára:
2.400 Ft(-55%)
1.080 Ft
legfeljebb 10 megrendelt képig

Érvényes: 2024.07.01 - 2024.07.31

A fenti ár kizárólag az Üzletszerű ingatlanközvetítők nyilvántartásában szereplők számára érvényes!

3D webséta nagyfelbontású HD videó ingatlanhirdetéshez

Videó

Ára:
114.000 Ft(-55%)
51.300 Ft
épületszintenként

Érvényes: 2024.07.01 - 2024.07.31

A fenti ár kizárólag az Üzletszerű ingatlanközvetítők nyilvántartásában szereplők számára érvényes!

Minden megrendeléshez kiegészítőként rendelhető

 • A) Az webséta /-séták tároláshoz internetes tárhely biztosítása 6 hónapra vagy az építkezés végéig, vagy az eladás időpontjáig.
  -- VAGY --
  B) Technikai tanácsadás egy alkalommal 30 percben arról, hogyan futtatható a 3D séta saját/céges/hostolt weboldalon.

 • Előre megválasztott / választható nézőpontokban kimerevített kameraképek, melyek a hirdetőportálokra feltölthetők, teljes képernyősek, fotorealisztikusak, szabadon vízjelezhetők, JPG formátumúak, nagy felbontásúak (fHD:1920x1080 px).
 • 1 - 1:30 perces hosszúságú, bemutató vagy hirdetési vagy reklám célra, a közösségi és/vagy videómegosztó és/vagy saját weboldalra feltölthető, a séta rögzített kameraállásain alapuló videó. Rendelhető a helyiségek megnevezésével és/vagy az alapterület feltüntetésével feliratozva is.
 • Heti bontásban e-mail címre küldött táblázatos statisztika, mely napi bontásban tartalmazza a megnyitások idejét, számát és a használt eszköz típusát és operációs rendszerének megnevezését.

Nem találod a Számodra megfelelő árat?

A tevékenységed, a terméke(i)d, szolgáltatásod bemutatásához a megrendelhető 3D séta új lendületet adna? Egyedi elképzelés szerint rendelnél? Kérj visszahívást személyre, vállalkozásra szóló ajánlatunkért!
Engedd meg, hogy visszahívjuk!

Visszahívás kérése

Lemaradt akciónkról? A legközelebbi akció a következő hónapban indul. Ha nem akar lemaradni róla, csatlakozzon Facebookon a webséta 3D csoportunkhoz, ahol értesítést kap az újabb akció kezdetéről. A csatlakozáshoz kattintson ide!

3d virtuális webséta ingatlantanácsadóknak, webséta ingatlaneladáshoz, web séta bemutatás, valóséghű virtuális 3D séta

3D virtuális webséta ingatlantanácsadóknak ingatlaneladáshoz

3d virtuális webséta ingatlantanácsadóknak ingatlanok helytől, időtől független eladásösztönző bemutatásához

Az oldal tartalma: Mutassa be a kínálatában szereplő eladó ingatlanokat cím nélkül, költséghatékonyan, távolról, időponttól függetlenül akár okostelefonon is.


kulcsszavak: 3d virtuális webséta ingatlantanácsadóknak, webséta ingatlaneladáshoz, web séta bemutatás, valóséghű virtuális 3D séta | 3d séta ingatlantanácsadóknak, 3d virtuális webséta ingatlantanácsadóknak, webséta, ingatlaneladás, távoli bemutatás, időpontfüggetlen bemutatás, megtekintés okostelefonon, 3d webséta okostelefonon, hatékony ingatlanbemutatás, érd fenyves parkváros