3d virtuális webséta készítés. Alaprajzból 3d webséta

A webseta-3d.hu története

Küldetés

Küldetésünk, hogy az ingatlanok bemutatását, akár építik, akár eladják, 3D-ben a virtuális valóságban tegyük lehetővé, bármilyen időpontban, helyen és bármekkora képernyőn. A 3D webséta azért jött létre, hogy egyedülálló, innovatív megoldásával segítse az építész stúdiókat, az ingatlanirodákat, és az építkező magánszemélyeket abban, hogy a vonalas, fekete-fehér 2 dimenziós tervek helyett olyannak láthassák a megálmodott otthont, mint amilyen az a valóságban lesz. 3D-ben, színes, élethű websétán bejárhatóan.

Történet

Ennek a megvalósításáért indítottuk el 2018 tavaszán a 3d virtuális websétát. Az eddigi évek alatt családi házak áttervezésében, újépítésű ingatlanok értékesítésében, örökölt ingatlanok eladásában segítettük ügyfeleinket, akik közül sokan visszajeleztek és a kapott 3d-s websétákról rendkívül pozitív véleményeket küldtek.

Meggyőződéssel hisszük, hogy ügyfeleink számára az állandó magas minőséget nyújtjuk a folyamatosan változó ingatlanpiacon. Ezen dolgozunk minden nap, ezért dolgozunk minden nap. Professzionalitásunk a 3d virtuális séta vagy webséta készítés.