3D webséta építésztervezőknek

3D webséta családiház építész tervek bemutatásához

A virtuális 3D séta megtekintéséhez kattints az alábbi videólejátszógombra!

Mutassa be megrendelőjének látványterveit interaktív 3D-ben!

MegismeremMegrendelem

Mire használhatják az építésztervezők a 3D interaktív websétát?

A terv(ek) kiválasztásához

A weblapon az emelt szintű homlokzati látványtervek mellett fotorealisztikus minőségű beltéri képek és egy-egy interaktív, valósághű 3D-s séta is bemutathatja az eddig tervezett és felépített házakat. A megrendelő több vizuális információt kap, könnyebben dönt és egyszerűbben tud választani a tervváltozatok közül. ... ilyesmit szeretnénk, de nézzük meg azt a verziót is, ha itt kicsit szélesebb, ott kicsit "nagyobb"... A 3D websétával a Megrendelőnek a kért "mi-lenne-ha" verziókat bemutatni sokkal egyszerűbb, gyorsabb és olcsóbb.

Az igényfelmérés folyamatához

Az első megbeszélés során, az igényfelmérést megelőzően vagy annak részeként a referenciamunkák bemutatásához. ...igen, ez így nagyon tetszik, ezt választjuk, csak eggyel több hálószobát szeretnék... 3D-s websétával interaktívan, látványosan és meggyőzően mutathatók be az elkészült házak. Ennek alapján a megrendelő kiválaszthatja az elképzeléseihez legközelebb álló tervet, melyet saját háza meg/továbbtervezéséhez fel lehet használni.

A tervvázlat(ok) bemutatáshoz

Az elkészült tervvázlatok, kézi skiccek 3D-ben interaktívan végigjárhatók lesznek és ennek alapján kiválasztható az a verzió, amelyikből a számítógépes változat és később a végleges terv készül. ...mindhárom első verzió tetszik, de valahogy ezt érezzük magunkénak legjobban, mert ...

A tervkészítés véglegesítéshez

A végleges, elfogadott tervrajz alapján készülő 3D-s interaktív sétán a megrendelő még az építkezés megkezdése előtt megnézheti, végigjárhatja leendő házát. ...de jó, élőben meg tudom nézni a leendő házunkat, el tudom képzelni a berendezést / kezdeni tervezni a berendezést ...

Virtuális valósághű épületbejárás

MegismeremMegrendelem

Milyen előnyöket nyújt a 3D webséta?

 • Az elkészült mérnöki tervrajz alapján a megrendelő 3D-s interaktív sétán megnézheti leendő házát belülről és babaháznézetből.
 • Az igény vagy elképzelés szerint burkolt, festett és berendezett helyiséget tetszés szerint számtalanszor végigjárhatja.
 • Könnyebben átlátja a tereket, a helyiségek méretét, és így jobban el tudja mondani igényét, elképzelését, ezért könnyebb megtervezni a házát, vagy egyszerűbb véglegesíteni a meglévő terveket.
 • A 3D séta és az igényfelmérés során rögzítettek alapján egyszerűbb felmérni a tervezési időt, kevesebb tervmutációt kell készíteni és könnyebb pontos árajánlatot és elkészülési időt is meghatározni.
 • A viruális 3d webséta akkor is nagyon hasznos, ha a megrendelő egy hozott - kisebb-nagyobb átalakítást, áttervezést igénylő - tervrajz vagy konkrét elképzelés alapján szeretne építkezni.
 • Az egyeztető megbeszélésre elkészített 3D séta alapján a megrendelő egyszerűbben és pontosabban át tudja adni saját szavaival megfogalmazott elképzelését az építész tervezőnek.
 • A többfordulós tervezés, párhuzamos tervezés, tervvázlat átdolgozás, újratervezés, "mi-lenne-ha" kérdések felvetése és a rájuk adott választervek elkészítése elkerülhető, ha képernyőn 3D-ben egyből megnézhetők a terek és helyiségek.
 • Az egyeztetéshez a személyes találkozás sem szükséges, mert a házról készített, az aktuális állapotot bemutató 3D séta egy tetszőleges böngészőprogrammal bárhol és bármikor megnyitható, így a megbeszélés akár online is történhet.

Mutassa be megrendelőjének a 2D-s terveit 3D-ben!

MegismeremMegrendelem

Bemutató videó

Hogyan működik a 3D interaktív séta?

Ha a megrendelő elképzelései csak nagy vonalakban léteznek

Bemutató referenciamunkákhoz rövid határidővel elkészítjük a 3D-s, interaktív valósághű sétá(ka)t. A képernyőn nézhető 3D séta segítségével akár az első megbeszélés, igényfelmérés alatt is pontos információkat kaphat a megrendelőtől a tervezéshez. Egy-egy referenciamunkához - igény szerint - többféle burkolással, be- és elrendezéssel is készülhet séta (pl. minimal stílus, konzervatív stílus). A séták saját weboldalba tetszés szerinti méretben beágyazhatók és saját munkaként tüntethetők fel, de külső linkről is megnyithatók, és igény szerint bármikor megváltoztathatók. A sétákból - egy-egy nézőpontból - nagyfelbontású fotorealisztikus képek is készülnek, melyek szintén bemutathatók a weboldalon és/vagy a weboldal referencia galériájában.

Ha a megrendelő pontos elképzeléssel érkezik

A pontos elképzelést tartalmazó vázlat(terv) alapján a második megbeszéléshez, az igényfelmérés folytatáshoz elkészítjük a 3D sétát, melyet képernyőn a megrendelővel közösen továbbtervezhetnek, testre szabhatnak, meglévő referenciamunkával vagy annak egy jellemző részével egybedolgozhatnak. Az így elkészített új tervvázlat alapján lehet a végső igent kimondani és a tervezéshez szükséges építésügyi szabályzatok és földtani adottságok figyelembe vételével megkezdeni a végleges terv elkészítését.

Tipp

Hogyan segíti a virtuális interaktív webséta az építészirodák terveinek bemutatását?

Mutassa meg az Önt tervezéssel megbízó megrendelőnek azt az élethű látványt, amit 10 - 14 hónappal később, az építkezés végeztével az új házába belépve át fog élni. A mérnöki alaprajzból elkészített valósághű, interaktiv, 3d-s, fotórealisztikus websétával megrendelője minden zugot megnézhet tetszés szerinti nézőpontból. Egérrel és billentyűzettel vagy ujjakkal irányított webséta a leendő otthon minden szegletét élethű méretekkel, távolságokkal belülről mutatja be, éppen úgy, mintha személyesen is jelen lenne a kész házban.

Megrendelője kellő alapozottsággal dönthet arról, hogy a tervezett ház az elképzelései szerinti vagy a séta alapján módosítani szeretné a terveket. Változtatási igény esetén a mérnöki tervet megváltoztatni, módosítani, újratervezni sokkal kevesebbe kerül, mint a felépült házban utólag egy falat áthelyezni, egy helyiséget a másik rovására bővíteni, vagy egy nyílászárót arrébb tenni. A virtuális, interaktív 3d-s séta az építésziroda hirnevét öregbíti, mert hozzásegíti ügyfelét a számára tökéletes ház megtervezéséhez és felépíttetéséhez.

Fontos tudnivaló

Az webséta nem lakberendező alkalmazás, hanem 3d-s, méret-, anyag- és színhű megjelenítést biztosító webes applikáció, mely a berendezést, burkolást, festést és elrendezést méret- és színpontos 3D-s modellekkel jeleníti meg.

3D virtuális webséta

A 3D webséta egy modern, tetszőleges böngészőprogramban futtatható valósághű 3D-s megjelenítést biztosító megoldás. Az alaprajz alapján készül, a teret, a helyiségkapcsolatokat, a távolságokat 3D-ben, emberléptékű ábrázolással mutatja be bármilyen méretű képernyőn vagy kijelzőn. Az interaktívan irányítható kamerával a nézőpont, azaz bármely helyiség bármely pontjára elnavigálhatunk megkötés nélkül. Ugyanilyen lehetőség áll rendelkezésre a 3D-s babaháznézeti látvány bemutatására is. Megrendelhető látványberendezéssel, bútorokkal, elképzelt festéssel és burkolatokkal is. A valós fényekkel, texturákkal generált 3D-s látvány nagyban elősegíti a megrendelőt abban, hogy elképzelje, milyen lesz az új otthonában élni. A látottak alapján a megrendelő felmerülő módosításási igényeit, a "mi-lenne-ha" variációk elkészítését egyszerűbb, gyorsabb és olcsóbb megvalósítani a 3D-s websétával.

Megrendelem

A megrendelés egyszerű lépései

 1. A Megrendelő űrlapot ki kell töltenem
 2. A visszaigazoló e-mailt el kell olvasnom
 1. Ki kell választanom az alábbi Megrendelés gombra kattintás után megjelenő Megrendelés oldalon a 3 választható séta közül a számomra megfelelő webséta verziót az Ezt választom-ra kattintva.
 2. Ki kell választanom a 3 választható séta kiegészítő közül a számomra szükségeset az Ezt is választom-ra kattintva. (nem kötelező opció!)
 3. Ki kell töltenem és el kell küldenem a Megrendelőlapot.
 4. Az automata visszaigazoló e-mailt el kell olvasnom és a benne leírtakat el kell végeznem.
 5. A +36 20 214 9098-as számról érkező telefonhívás során Sándornak az elképzeléseimet (igényfelmérés) pár szóban el kell mondanom.
 6. Az igényfelmérés után az alaprajzot - és ha van, akkor a látványképeket is - a kapott linken egy Google Drive mappába fel kell töltenem.

Megrendelés

Megrendeléshez kattintson az alábbi gombra. Kérjük írja meg célját, igényét, elképzelését is!

Megrendelem

3D séta árak

Megrendelhető 3D webséták és áraik

Ingatlantanácsadó? Szerepel az Üzletszerű ingatlanközvetítők nyilvántartásában? Most 55 % kedvezménnyel rendelhet 3D sétát.

Bútorok nélküli 3D ingatlan séta változat

Bútorok nélküli 3D ingatlan séta változat

Ára:
60.000 Ft(-23.5%)
45.900 Ft
épületszintenként

Érvényes: 2024.07.01 - 2024.07.31
Építésztervezői 3D webséta változat

Építésztervezői 3D webséta változat

Ára:
144.000 Ft(-21.5%)
113.040 Ft
épületszintenként

Érvényes: 2024.07.01 - 2024.07.31
Lakberendezői 3D ingatlan séta változat

Lakberendezői 3D ingatlan séta változat

Ára:
336.000 Ft(-23%)
258.720 Ft
épületszintenként

Érvényes: 2024.07.01 - 2024.07.31

3D virtuális webséták kiegészítő árak

Ingatlantanácsadó? Szerepel az Üzletszerű ingatlanközvetítők nyilvántartásában? Most 55 % kedvezménnyel rendelhet 3D sétát.

3D séta óradíjas tervezés

3D séta óradíjas tervezés

Ára:
 
23.400 Ft
megkezdett óránként

3D séta babaháznézet

3D séta babaháznézet

Ára:
 
3.600 Ft
épületszintenként

3D web séta alaprajz

3D web séta alaprajz

Ára:
48.000 Ft(-10%)
43.200 Ft
épületszintenként

Érvényes: 2024.07.01 - 2024.07.31
Web séta tárhely

Web séta tárhely

Ára:
 
6.000 Ft
legfeljebb 4 megrendelt sétához

3D séta nagyfelbontású állóképek, hirdetéshez

3D séta nagyfelbontású állóképek, hirdetéshez

Ára:
2.400 Ft(-20%)
1.920 Ft
legfeljebb 10 megrendelt képig

Érvényes: 2024.07.01 - 2024.07.31
3D webséta nagyfelbontású HD videó ingatlanhirdetéshez

Videó

Ára:
 
114.000 Ft
épületszintenként


Nem találod a Számodra megfelelő árat?

A tevékenységed, a terméke(i)d, szolgáltatásod bemutatásához a megrendelhető 3D séta új lendületet adna? Egyedi elképzelés szerint rendelnél? Kérj visszahívást személyre, vállalkozásra szóló ajánlatunkért!
Engedd meg, hogy visszahívjuk!

Visszahívás kérése

webséta építésztervezőknek, 3D webséta, építésztervező

3D webséta építésztervezőknek

3D webséta családiház építész tervek bemutatásához

Az oldal tartalma: 3D webséta az építészeti terv virtuális bemutatásához. Az építészeti terv alapján készített virtuális épületbejárás a megrendelőjének a teljes 360-o-os képet nyújtja a leendő házáról, otthonáról.


kulcsszavak: webséta építésztervezőknek, 3D webséta, építésztervező | 3d séta építészirodáknak, 3d séta építésztervezőknek