3d virtuális webséta eladáshoz, 3d séta eladóknak

Virtuális 3D webséta előnyei lakáseladás során és az eladó ház bemutatásakor

A 3d virtuális webséta egyedülálló előnye panellakás vagy családi ház eladáskor.

3D websétával bejárható az eladó ingatlan távolról, ami a hagyományos ingatlan bemutatással szemben rendkívül egyszerű és hatékony bemutatási mód. Az eladó, anélkül, hogy a számos érdeklődővel mind egyesével időpontot egyeztetett volna, személyesen fogadta és körbevezette volna őket és mindenkinek ugyanazt elmondta volna az eladandó lakásról, egyszerűen, egy link elküldésével mutatja be eladó otthonának virtuális verzióját. Az egyszer megrendelt webséta nagyon jól alkalmas az ismétlődően elmondandó "ez a nappali, járólap olasz, a konyhabútor beépített, azt itt hagyom, a nagyobbik hálószoba nyugati tájolású" tények moziszerű, látványos, a vevők számára élvezetes bemutatására. Az idők változnak, a technika fejlődésével lehetővé váltak régen elképzelhetetlen megoldások ingatlaneladáskor. Az ingatlant keresők, a leendő vásárlók minden esetben keresik azokat a megoldásokat, amelyek révén könnyebben és főleg gyorsabban döntenek lakásvásárlás előtt. Ingatlan vásárlása általában egy adott területre, kerületre, városrészre, egy adott szobaszámú, alapterületű, elhelyezkedésű, kivitelű és egy adott árú, árkategóriájú ingatlanra szűkítve valósul meg. A vevők jól megfogalmazott igénye a "szeretnék az aggomerációba költözni egy 4 szobás családi házba, mely csendes utcában van, és maximum 15 órás sétára az elővárosi gyorsvasút egyik megállójától." vagy "Forgalmas helyen lévő, jó közlekedésű szép állapotú, felsőbb emeleti panel lakást keresek az XYZ egyetemhez közel". Az adott területen lévő eladó ingatlanok közül azt fogják megvenni, amelyikről több, nekik fontos információt tudnak beszerezni rövidebb idő alatt és amelyiket jobban, az ingerküszöböt átlépő módon hirdetnek az eladók. A 3D virtuális ingatlanbemutatás segítségével hirdetett ingatlan, legyen az panel lakás, családi ház, téglaépítésű vagy csúszózsalus építésű lakás, átlépi az ingerküszöböt és a virtuális séta a megalapozott vásárlási döntéshez, az új otthon megvásárlásáshoz minden fontos információt megad.

Megalapozott döntéshozatal lakáseladáshoz

Használja ki az előnyöket: 3d webséta eladáshoz! A virtuális websétával hirdetett ingatlanok előnyben vannak a csak hagyományos módon, jobb-rosszabb fényképekkel és leírással hirdetettekkel szemben. A hagyományos ingatlanhirdetés képei nézegetése helyett az ingatlant be is járhatja az érdeklődő, akár a kanapéján ülve, vagy utazás közben. Nincs sem időponthoz, sem utazáshoz kötve a megtekintés. A döntéshez szükséges az, hogy az érdeklődők lássák a helyiségek számát, helyiségek méretét, egymás közötti kapcsolatukat, a nyílászárók méretét és helyét, a helyiségek tájolását, a fali és padlóburkolatok színét és anyagát. Mindezek tökéletesen látszanak a 3D virtuális websétán. Az érdeklődők számára ezek az igazán fontos szempontok, ezek alapján el tudják dönteni azt, hogy az adott ingatlant személyesen is meg akarják tekinteni. A virtuális webséta segítségével nagyon nagy mértékben megnövelhető egy ingatlanhirdetés hatékonysága. A figyelemfelkeltően, 3d websétával hirdetett eladó lakás, vagy családi ház nagyságrendekkel több érdeklődőt vonz, akik között az egyik nagy valószínűséggel a majdani vevő lesz.

Bemutató videó

A megrendelés egyszerű lépései

  1. A Megrendelő űrlapot ki kell töltenem
  2. A visszaigazoló e-mailt el kell olvasnom
  1. Ki kell választanom az alábbi Megrendelés gombra kattintás után megjelenő Megrendelés oldalon a 3 választható séta közül a számomra megfelelő webséta verziót az Ezt választom-ra kattintva.
  2. Ki kell választanom a 3 választható séta kiegészítő közül a számomra szükségeset az Ezt is választom-ra kattintva. (nem kötelező opció!)
  3. Ki kell töltenem és el kell küldenem a Megrendelőlapot.
  4. Az automata visszaigazoló e-mailt el kell olvasnom és a benne leírtakat el kell végeznem.
  5. A +36 20 214 9098-as számról érkező telefonhívás során Sándornak az elképzeléseimet (igényfelmérés) pár szóban el kell mondanom.
  6. Az igényfelmérés után az alaprajzot - és ha van, akkor a látványképeket is - a kapott linken egy Google Drive mappába fel kell töltenem.

Megrendelés

Megrendeléshez kattintson az alábbi gombra. Kérjük írja meg célját, igényét, elképzelését is!

Megrendelem

3D séta árak

Megrendelhető 3D webséták és áraik

Ingatlantanácsadó? Szerepel az Üzletszerű ingatlanközvetítők nyilvántartásában? Most 35 % kedvezménnyel rendelhet 3D sétát.

Bútorok nélküli 3D web séta változat

Bútorok nélküli 3D web séta változat

Ára:
26.400 Ft(-30%)
18.480 Ft
épületszintenként

Érvényes: 2022.08.01 - 2022.08.31
Építésztervezői 3D webséta változat

Építésztervezői 3D webséta változat

Ára:
70.400 Ft(-25%)
52.800 Ft
épületszintenként

Érvényes: 2022.08.01 - 2022.08.31
Lakberendezői virtuális séta változat

Lakberendezői virtuális séta változat

Ára:
114.400 Ft(-20%)
91.520 Ft
épületszintenként

Érvényes: 2022.08.01 - 2022.08.31

3D virtuális webséta kiegészítő árak

Ingatlantanácsadó? Szerepel az Üzletszerű ingatlanközvetítők nyilvántartásában? Most 35 % kedvezménnyel rendelhet 3D sétát.

3D séta óradíjas tervezés

3D séta óradíjas tervezés

Ára:
 
17.160 Ft
megkezdett óránként

3D web séta babaháznézet

3D web séta babaháznézet

Ára:
 
2.640 Ft
épületszintenként

Web séta alaprajz

Web séta alaprajz

Ára:
35.200 Ft(-10%)
31.680 Ft
épületszintenként

Érvényes: 2022.08.01 - 2022.08.31
Web séta tárhely

Web séta tárhely

Ára:
 
4.400 Ft
legfeljebb 4 elkészült 3D sétához

3D séta nagyfelbontású állóképek, hirdetéshez

3D séta nagyfelbontású állóképek, hirdetéshez

Ára:
1.760 Ft(-25%)
1.320 Ft
4 db képenként

Érvényes: 2022.08.01 - 2022.08.31
3D webséta nagyfelbontású HD videó ingatlanhirdetéshez

Videó

Ára:
 
13.200 Ft
épületszintenként


Nem találja az Önnek megfelelő árat?

A tevékenysége, a terméke(i), szolgáltatása bemutatásához a megrendelhető 3D séta új lendületet adna? Egyedi elképzelés szerint rendelne? Kérjen visszahívást személyre, vállalkozásra szóló ajánlatunkért!
Engedje meg, hogy visszahívjuk!

Visszahívás kérése

3d virtuális webséta eladáshoz, 3d séta eladóknak, webséta eladáshoz, webséta lakáseladáshoz, webséta ház eladáshoz

3d virtuális webséta eladáshoz, 3d séta eladóknak

3d virtuális webséta eladáshoz, Virtuális 3D webséta előnyei lakáseladás során és az eladó ház bemutatásakor, 3d séta eladóknak

Az oldal tartalma: Használja ki az előnyöket: 3d webséta eladáshoz! A virtuális websétával hirdetett ingatlanok előnyben vannak a csak hagyományos módon, jobb-rosszabb fényképekkel és leírással hirdetettekkel szemben. A hagyományos ingatlanhirdetés képei nézegetése helyett az ingatlant be is járhatja az érdeklődő, akár a kanapéján ülve, vagy utazás közben. Nincs sem időponthoz, sem utazáshoz kötve a megtekintés. A döntéshez szükséges az, hogy az érdeklődők lássák a helyiségek számát, helyiségek méretét, egymás közötti kapcsolatukat, a nyílászárók méretét és helyét, a helyiségek tájolását, a fali és padlóburkolatok színét és anyagát. Mindezek tökéletesen látszanak a 3D virtuális websétán. Az érdeklődők számára ezek az igazán fontos szempontok, ezek alapján el tudják dönteni azt, hogy az adott ingatlant személyesen is meg akarják tekinteni. A virtuális webséta segítségével nagyon nagy mértékben megnövelhető egy ingatlanhirdetés hatékonysága. A figyelemfelkeltően, 3d websétával hirdetett eladó lakás, vagy családi ház nagyságrendekkel több érdeklődőt vonz, akik között az egyik nagy valószínűséggel a majdani vevő lesz.


kulcsszavak: 3d virtuális webséta eladáshoz, 3d séta eladóknak, webséta eladáshoz, webséta lakáseladáshoz, webséta ház eladáshoz | 3d virtuális webséta eladáshoz, 3d séta eladóknak, webséta eladáshoz, webséta lakáseladáshoz, webséta ház eladáshoz