3D webséta a virtuális lakberendezővel berendezett ingatlanban

Teljes beltér, burkolva, festve, virtuális lakberendezéssel

webséta
webséta
webséta
webséta

Mennyibe kerül a Lakberendezői 3D virtuális séta változat?

Lakberendezői 3D virtuális séta változat

Ára:

170.800 Ft (-20%)
136.640  Ft
épületszintenként

Akciós időszak: 2022.11.01 - 2022.11.30

Mit tartalmaz a megrendelés?

Miért hasznos ez nekem?

  • Meg tudom tervezni a padló- és falburkolatokat, a bútorok helyét, színét, méretét.
  • Nagy segítség számonra az, hogy meg lehet virtuálisan meg lehet nézni annak az eredményét, ha egy adott szobába egy nagyobb méretű bútort szeretnék, és ehhez az ajtót 30 centivel odébb, vagy a merőleges falra kell áthelyezni.
  • El tudom dönteni a 3D séta láttán azt, hogy két egymás melletti helyiség méretét a közfal áthelyezésével valóban megváltoztatnám, például a fürdő méretét egy zuhanykabin kedvéért megnövelném a szomszédos gépészeti helyiség rovására.
  • Megnézhetem a leendő nappalimat az elképzelt színű padlóval, falfestéssel, a kényelmes kanapét a TV sarokkal, a faltól-falig könyvespolc impozáns tömbjét a dolgozószobában, a nyaralást idéző sarokkádat az azúrkék falú fürdőszobában.

Ezeket az alakításokat egy 3D-s, moziszerű, interakítv sétával tudom legjobban megnézni és "tesztelni".

Milyen élményt kapok a websétával?

A valósághű berendezés egy egyedi, a számomra készített berendezési terven keresztül mutatja be a lakásom vagy a házam a mai trendeknek megfelelő elképzelt verzióját.

Mit tartalmaz?

A mérnöki vonalas vagy méretpontos, kézzel készített alaprajzból készített webséta egyformán alkalmas a másfél szobás lakás és a 3 szintes, 6 szobás családi ház teljes belterének valósághű, méretpontos bemutatására. A 3D séta életre kelti az alaprajzomat és a fekete fehér, vonalas, számokkal teli ábra helyett az újságokból kivágott, weboldalról letöltött, fórumokból összegyűjtött külön-külön elmentett képekemet, ötleteimet egy egységes, 3D-s virtuálisan végigjárható otthonná alakítja a beépített méret- és színhű bútorok és berendezési tárgyak segítségével. 3D websétával több variációban láthatom a majd felépült házam belső tereit. Egyedi kérésemet is teljesítve, a "mi lenne ha" elképzeléseimet egymás mellett, egy képernyőn, összehasonlíthatóan nézhetem meg.

Mihez ajánljuk?

  • Építkezéshez. Az építkezés befejezése utáni időpontban a virtuálisan berendezett, burkolt, festett otthon megtekintéséhez, bemutatásához
  • Ingatlan eladáshoz. A vevő számára a lehetséges berendezési tervek virtuális bemutatásához.

Kattintson az alábbi gombok egyikére, ha építkezőként, kivitelezőként, építésztervezőként vagy ingatlantanácsadóként érdeklődik a Lakberendezői 3D virtuális séta változat iránt!

Építkező Ingatlantanácsadó Kivitelező Építésztervező