3D webséta alap festéssel és padlóburkolatokkal

Teljes beltér, burkolva, festve, szaniterek, bútorzat és berendezés nélkül

webséta
webséta
webséta
webséta

Mennyibe kerül a Bútorok nélküli 3D séta változat?

3D séta bútorok nélkül

Ára:

26.400 Ft (-22%)
20.592  Ft
épületszintenként

Akciós időszak: 2022.05.01 - 2021.05.31

Mit tartalmaz a megrendelés?

Miért hasznos ez nekem?

 • Meg tudom tervezni a padló- és falburkolatokat színét, anyagát, a bútorok helyét, színét, méretét.
 • Meg tudom virtuálisan nézni annak az eredményét, ha egy adott szobába az odatervezttnől eltérő méretű kanapét szeretnék, és ehhez az ajtót 30 centivel odébb, vagy a merőleges falra kell áthelyezni. Láthatom a 3D sétában azt, hogy ez hogyan fog kinézni
 • El tudom dönteni a 3D séta láttán azt, hogy két egymás melletti helyiség méretét a közfal áthelyezésével valóban megváltoztatnám, például a fürdő méretét egy zuhanykabin kedvéért megnövelném a szomszédos gépészeti helyiség rovására. Ehhez a babaháznézetet is megrendelhetem nagyon kedvező áron
 • Megnézhetem a leendő nappalimat az elképzelt színű padlóval, falfestéssel vagy a nyaralást idéző sarokkádat az azúrkék falú fürdőszobában.

Ezeket az alakításokat egy 3D-s, moziszerű, interaktiv websétával tudom legjobban megnézni és "tesztelni".

Milyen élményt kapok a websétával?

A valósághű, berendezés nélküli 3D bejárás egyedülállóan információgazdag módon mutatja be a lakásom vagy a házam helyiségeit, kapcsolatukat, méretüket és a távolságokat.

Mit tartalmaz?

A mérnöki vonalas vagy méretpontos, kézzel készített alaprajzból készített webséta egyformán alkalmas a másfél szobás lakás és a 3 szintes, 6 szobás családi ház teljes belterének valósághű bemutatására. A 3D séta életre kelti az alaprajzomat és a fekete fehér, vonalas, számokkal teli ábra helyett 3D-s virtuálisan végigjárható otthonná alakítja azt. A 3D websétával akár több variációban láthatom a majd felépült házam belső tereit. Egyedi kérésemet is teljesíthetik, a "mi lenne ha" elképzeléseimet egymás mellett, egy képernyőn, összehasonlíthatóan nézhetem meg.

Mihez ajánljuk?

 • Építkezéshez. Az építkezés befejezése utáni időpontban a virtuálisan berendezhető, burkolt, festett otthon megtekintéséhez, bemutatásához
 • Ingatlan eladáshoz. A vevő számára a beköltözési / birtokbavételi állapot virtuális bemutatásához.

Kattintson az alábbi gombok egyikére, ha építkezőként, kivitelezőként, építésztervezőként vagy ingatlantanácsadóként érdeklődik a Bútorok nélküli 3D séta változat iránt!

Építkező Ingatlantanácsadó Kivitelező Építésztervező

Fontos tudnivaló

Az webséta nem lakberendező alkalmazás, hanem 3d-s, méret-, anyag- és színhű megjelenítést biztosító webes applikáció, mely a berendezést, burkolást, festést és elrendezést méret- és színpontos 3D-s modellekkel jeleníti meg.

A megrendelés egyszerű lépései

 1. A Megrendelő űrlapot ki kell töltenem
 2. A visszaigazoló e-mailt el kell olvasnom
 1. Ki kell választanom az alábbi Megrendelés gombra kattintás után megjelenő Megrendelés oldalon a 3 választható séta közül a számomra megfelelő webséta verziót az Ezt választom-ra kattintva.
 2. Ki kell választanom a 3 választható séta kiegészítő közül a számomra szükségeset az Ezt is választom-ra kattintva. (nem kötelező opció!)
 3. Ki kell töltenem és el kell küldenem a Megrendelőlapot.
 4. Az automata visszaigazoló e-mailt el kell olvasnom és a benne leírtakat el kell végeznem.
 5. A +36 20 214 9098-as számról érkező telefonhívás során Sándornak az elképzeléseimet (igényfelmérés) pár szóban el kell mondanom.
 6. Az igényfelmérés után az alaprajzot - és ha van, akkor a látványképeket is - a kapott linken egy Google Drive mappába fel kell töltenem.

Megrendelés

Megrendeléshez kattintson az alábbi gombra. Kérjük írja meg célját, igényét, elképzelését is!

Megrendelem

3D séta árak

Megrendelhető 3D webséták és áraik

Ingatlantanácsadó? Szerepel az Üzletszerű ingatlanközvetítők nyilvántartásában? Most 48 % kedvezménnyel rendelhet 3D sétát.

3D séta bútorok nélkül

Bútorok nélküli 3D séta változat

26.400 Ft(-22%)
20.592 Ft
épületszintenként

Érvényes: 2022.05.01 - 2021.05.31
3D séta tervezett bútorokkal

Építésztervezői 3D séta változat

70.400 Ft(-22%)
54.912 Ft
épületszintenként

Érvényes: 2022.05.01 - 2021.05.31
3D séta lakberendező változat

Lakberendezői 3D séta változat

114.400 Ft(-22%)
89.232 Ft
épületszintenként

Érvényes: 2022.05.01 - 2021.05.31

3D virtuális webséta kiegészítő árak

Ingatlantanácsadó? Szerepel az Üzletszerű ingatlanközvetítők nyilvántartásában? Most 48 % kedvezménnyel rendelhet 3D sétát.

3D webséta - Óradíjas tervezés

Óradíjas tervezés - Egyedi elképzelésekhez

 
15.840 Ft
megkezdett óránként

3D webséta - 3D babaháznézet

3D babaháznézet (térbeli vetületi alaprajz)

 
2.640 Ft
épületszintenként

Lézerpontos alaprajz méretvonalakkal

Alaprajz alapterületekkel méretvonalakkal

 
35.200 Ft
épületszintenként

Lézerpontos alaprajz méretvonalakkal

Tárhely

 
4.400 Ft
legfeljebb 4 elkészült 3D sétához

Lézerpontos alaprajz méretvonalakkal

Állóképek

1.760 Ft(-20%)
1.408 Ft
4 db képenként

Érvényes: 2022.05.01 - 2021.05.31
HD Videó hirdetéshez

Videó

 
13.200 Ft
épületszintenként

Minden megrendeléshez kiegészítőként rendelhető

 • A) Az webséta /-séták tároláshoz internetes tárhely biztosítása 6 hónapra vagy az építkezés végéig, vagy az eladás időpontjáig.
  -- VAGY --
  B) Technikai tanácsadás egy alkalommal 30 percben arról, hogyan futtatható a 3D séta saját/céges/hostolt weboldalon.
 • Előre megválasztott / választható nézőpontokban kimerevített kameraképek, melyek a hirdetőportálokra feltölthetők, teljes képernyősek, fotorealisztikusak, szabadon vízjelezhetők, JPG formátumúak, nagy felbontásúak (fHD:1920x1080 px).
 • 1 - 1:30 perces hosszúságú, bemutató vagy hirdetési vagy reklám célra, a közösségi és/vagy videómegosztó és/vagy saját weboldalra feltölthető, a séta rögzített kameraállásain alapuló videó. Rendelhető a helyiségek megnevezésével és/vagy az alapterület feltüntetésével feliratozva is.
 • Heti bontásban e-mail címre küldött táblázatos statisztika, mely napi bontásban tartalmazza a megnyitások idejét, számát és a használt eszköz típusát és operációs rendszerének megnevezését.

 • Nem találja az Önnek megfelelő árat? Tekintse meg teljes árlistánkat!
 • A tevékenysége, a terméke(i), szolgáltatása bemutatásához fel tudná használni a 3D websétát? Egyedi 3D websétát rendelne? Írja meg elképzelését
 • Kérje egyedi ajánlatunkat szóban, telefonon! Adja meg telefonszámát ide kattintva és visszahívjuk!

Lemaradt akciónkról? A legközelebbi akció a következő hónapban indul. Ha nem akar lemaradni róla, csatlakozzon Facebookon a webséta 3D csoportunkhoz, ahol értesítést kap az újabb akció kezdetéről. A csatlakozáshoz kattintson ide!

Nem találja az Önnek megfelelő árat?

A tevékenysége, a terméke(i), szolgáltatása bemutatásához a megrendelhető 3D webséta alap festéssel és padlóburkolatokkal új lendületet adna? Egyedi elképzelés szerint rendelne? Kérjen visszahívást személyre, vállalkozásra szóló ajánlatunkért!
Engedje meg, hogy visszahívjuk!

Visszahívás kérése

Bútorok nélküli 3D séta változat

Az alaprajzból készített 3D webséta egyformán alkalmas kislakások és a többgenerációs családi házak teljes belső terének valósághű bemutatására. A webséta életre kelti az alaprajzomat és a fekete fehér, vonalas, számokkal teli ábra helyett élethű, emberi mértékű 3D-s, virtuálisan végigjárható ingatlanná alakítja azt. A 3D websétával egyszerűen és gyorsan áttervezhetem a belső tereket. Egyedi kérésemet is teljesíthetik, a "mi lenne ha" elképzeléseimet egymás mellett, egy képernyőn, összehasonlíthatóan nézhetem meg. A berendezés nélküli 3D bejárás egyedülállóan információgazdag módon mutatja be a helyiségeket, kapcsolatukat, méretüket és a távolságokat.

kulcsszavak: alaprajz, webséta, virtuális, valósághű, végigjárható, épületbejárás