3D webséta alap festéssel és padlóburkolatokkal

Teljes beltér, burkolva, festve, szaniterek, bútorzat és berendezés nélkül

webséta
webséta
webséta
webséta

Mennyibe kerül a Bútorok nélküli 3D ingatlan séta változat?

Bútorok nélküli 3D ingatlan séta változat

Ára:

30.500 Ft (-23.5%)
23.333  Ft
épületszintenként

Akciós időszak: 2023.01.01 - 2023.01.31

Mit tartalmaz a megrendelés?

Miért hasznos ez nekem?

  • Meg tudom tervezni a padló- és falburkolatokat színét, anyagát, a bútorok helyét, színét, méretét.
  • Meg tudom virtuálisan nézni annak az eredményét, ha egy adott szobába az odatervezttnől eltérő méretű kanapét szeretnék, és ehhez az ajtót 30 centivel odébb, vagy a merőleges falra kell áthelyezni. Láthatom a 3D sétában azt, hogy ez hogyan fog kinézni
  • El tudom dönteni a 3D séta láttán azt, hogy két egymás melletti helyiség méretét a közfal áthelyezésével valóban megváltoztatnám, például a fürdő méretét egy zuhanykabin kedvéért megnövelném a szomszédos gépészeti helyiség rovására. Ehhez a babaháznézetet is megrendelhetem nagyon kedvező áron
  • Megnézhetem a leendő nappalimat az elképzelt színű padlóval, falfestéssel vagy a nyaralást idéző sarokkádat az azúrkék falú fürdőszobában.

Ezeket az alakításokat egy 3D-s, moziszerű, interaktiv websétával tudom legjobban megnézni és "tesztelni".

Milyen élményt kapok a websétával?

A valósághű, berendezés nélküli 3D bejárás egyedülállóan információgazdag módon mutatja be a lakásom vagy a házam helyiségeit, kapcsolatukat, méretüket és a távolságokat.

Mit tartalmaz?

A mérnöki vonalas vagy méretpontos, kézzel készített alaprajzból készített webséta egyformán alkalmas a másfél szobás lakás és a 3 szintes, 6 szobás családi ház teljes belterének valósághű bemutatására. A 3D séta életre kelti az alaprajzomat és a fekete fehér, vonalas, számokkal teli ábra helyett 3D-s virtuálisan végigjárható otthonná alakítja azt. A 3D websétával akár több variációban láthatom a majd felépült házam belső tereit. Egyedi kérésemet is teljesíthetik, a "mi lenne ha" elképzeléseimet egymás mellett, egy képernyőn, összehasonlíthatóan nézhetem meg.

Mihez ajánljuk?

  • Építkezéshez. Az építkezés befejezése utáni időpontban a virtuálisan berendezhető, burkolt, festett otthon megtekintéséhez, bemutatásához
  • Ingatlan eladáshoz. A vevő számára a beköltözési / birtokbavételi állapot virtuális bemutatásához.

Kattintson az alábbi gombok egyikére, ha építkezőként, kivitelezőként, építésztervezőként vagy ingatlantanácsadóként érdeklődik a Bútorok nélküli 3D ingatlan séta változat iránt!

Építkező Ingatlantanácsadó Kivitelező Építésztervező

Fontos tudnivaló

Az webséta nem lakberendező alkalmazás, hanem 3d-s, méret-, anyag- és színhű megjelenítést biztosító webes applikáció, mely a berendezést, burkolást, festést és elrendezést méret- és színpontos 3D-s modellekkel jeleníti meg.