3D webséta berendezés nélkül, alap festéssel és padlóburkolatokkal

Teljes beltér, burkolva, festve, szaniterek, bútorzat és berendezés nélkül

webséta
webséta
webséta
webséta

Mennyibe kerül a Bútorok nélküli virtuális séta változat?

Bútorok nélküli virtuális séta változat

Ára:

26.400 Ft (-26%)
19.536  Ft
épületszintenként

Akciós időszak: 2022.09.01 - 2022.09.30

Mit tartalmaz a megrendelés?

Miért hasznos ez nekem?

 • Meg tudom tervezni a padló- és falburkolatokat színét, anyagát, a bútorok helyét, színét, méretét.
 • Meg tudom virtuálisan nézni annak az eredményét, ha egy adott szobába az odatervezttnől eltérő méretű kanapét szeretnék, és ehhez az ajtót 30 centivel odébb, vagy a merőleges falra kell áthelyezni. Láthatom a 3D sétában azt, hogy ez hogyan fog kinézni
 • El tudom dönteni a 3D séta láttán azt, hogy két egymás melletti helyiség méretét a közfal áthelyezésével valóban megváltoztatnám, például a fürdő méretét egy zuhanykabin kedvéért megnövelném a szomszédos gépészeti helyiség rovására. Ehhez a babaháznézetet is megrendelhetem nagyon kedvező áron
 • Megnézhetem a leendő nappalimat az elképzelt színű padlóval, falfestéssel vagy a nyaralást idéző sarokkádat az azúrkék falú fürdőszobában.

Ezeket az alakításokat egy 3D-s, moziszerű, interaktiv websétával tudom legjobban megnézni és "tesztelni".

Milyen élményt kapok a websétával?

A valósághű, berendezés nélküli 3D bejárás egyedülállóan információgazdag módon mutatja be a lakásom vagy a házam helyiségeit, kapcsolatukat, méretüket és a távolságokat.

Mit tartalmaz?

A mérnöki vonalas vagy méretpontos, kézzel készített alaprajzból készített webséta egyformán alkalmas a másfél szobás lakás és a 3 szintes, 6 szobás családi ház teljes belterének valósághű bemutatására. A 3D séta életre kelti az alaprajzomat és a fekete fehér, vonalas, számokkal teli ábra helyett 3D-s virtuálisan végigjárható otthonná alakítja azt. A 3D websétával akár több variációban láthatom a majd felépült házam belső tereit. Egyedi kérésemet is teljesíthetik, a "mi lenne ha" elképzeléseimet egymás mellett, egy képernyőn, összehasonlíthatóan nézhetem meg.

Mihez ajánljuk?

 • Építkezéshez. Az építkezés befejezése utáni időpontban a virtuálisan berendezhető, burkolt, festett otthon megtekintéséhez, bemutatásához
 • Ingatlan eladáshoz. A vevő számára a beköltözési / birtokbavételi állapot virtuális bemutatásához.

Kattintson az alábbi gombok egyikére, ha építkezőként, kivitelezőként, építésztervezőként vagy ingatlantanácsadóként érdeklődik a Bútorok nélküli virtuális séta változat iránt!

Építkező Ingatlantanácsadó Kivitelező Építésztervező

Fontos tudnivaló

Az webséta nem lakberendező alkalmazás, hanem 3d-s, méret-, anyag- és színhű megjelenítést biztosító webes applikáció, mely a berendezést, burkolást, festést és elrendezést méret- és színpontos 3D-s modellekkel jeleníti meg.

A megrendelés egyszerű lépései

 1. A Megrendelő űrlapot ki kell töltenem
 2. A visszaigazoló e-mailt el kell olvasnom
 1. Ki kell választanom az alábbi Megrendelés gombra kattintás után megjelenő Megrendelés oldalon a 3 választható séta közül a számomra megfelelő webséta verziót az Ezt választom-ra kattintva.
 2. Ki kell választanom a 3 választható séta kiegészítő közül a számomra szükségeset az Ezt is választom-ra kattintva. (nem kötelező opció!)
 3. Ki kell töltenem és el kell küldenem a Megrendelőlapot.
 4. Az automata visszaigazoló e-mailt el kell olvasnom és a benne leírtakat el kell végeznem.
 5. A +36 20 214 9098-as számról érkező telefonhívás során Sándornak az elképzeléseimet (igényfelmérés) pár szóban el kell mondanom.
 6. Az igényfelmérés után az alaprajzot - és ha van, akkor a látványképeket is - a kapott linken egy Google Drive mappába fel kell töltenem.

Megrendelés

Megrendeléshez kattintson az alábbi gombra. Kérjük írja meg célját, igényét, elképzelését is!

Megrendelem

3D séta árak

Megrendelhető 3D webséták és áraik

Ingatlantanácsadó? Szerepel az Üzletszerű ingatlanközvetítők nyilvántartásában? Most 45 % kedvezménnyel rendelhet 3D sétát.

Bútorok nélküli virtuális séta változat

Bútorok nélküli virtuális séta változat

Ára:
26.400 Ft(-26%)
19.536 Ft
épületszintenként

Érvényes: 2022.09.01 - 2022.09.30
Építésztervezői webséta változat

Építésztervezői webséta változat

Ára:
70.400 Ft(-27%)
51.392 Ft
épületszintenként

Érvényes: 2022.09.01 - 2022.09.30
Lakberendezői virtuális séta változat

Lakberendezői virtuális séta változat

Ára:
114.400 Ft(-25%)
85.800 Ft
épületszintenként

Érvényes: 2022.09.01 - 2022.09.30

3D virtuális webséta kiegészítő árak

Ingatlantanácsadó? Szerepel az Üzletszerű ingatlanközvetítők nyilvántartásában? Most 45 % kedvezménnyel rendelhet 3D sétát.

3D web séta óradíjas tervezés

3D web séta óradíjas tervezés

Ára:
 
17.160 Ft
megkezdett óránként

3D séta babaháznézet

3D séta babaháznézet

Ára:
 
2.640 Ft
épületszintenként

Web séta alaprajz

Web séta alaprajz

Ára:
35.200 Ft(-10%)
31.680 Ft
épületszintenként

Érvényes: 2022.09.01 - 2022.09.30
3D séta tárhely

3D séta tárhely

Ára:
 
4.400 Ft
legfeljebb 4 elkészült 3D sétához

3D séta nagyfelbontású állóképek, hirdetéshez

3D séta nagyfelbontású állóképek, hirdetéshez

Ára:
1.760 Ft(-25%)
1.320 Ft
4 db képenként

Érvényes: 2022.09.01 - 2022.09.30
3D webséta nagyfelbontású HD videó ingatlanhirdetéshez

Videó

Ára:
 
13.200 Ft
épületszintenként

Minden megrendeléshez kiegészítőként rendelhető

 • A) Az webséta /-séták tároláshoz internetes tárhely biztosítása 6 hónapra vagy az építkezés végéig, vagy az eladás időpontjáig.
  -- VAGY --
  B) Technikai tanácsadás egy alkalommal 30 percben arról, hogyan futtatható a 3D séta saját/céges/hostolt weboldalon.
 • Előre megválasztott / választható nézőpontokban kimerevített kameraképek, melyek a hirdetőportálokra feltölthetők, teljes képernyősek, fotorealisztikusak, szabadon vízjelezhetők, JPG formátumúak, nagy felbontásúak (fHD:1920x1080 px).
 • 1 - 1:30 perces hosszúságú, bemutató vagy hirdetési vagy reklám célra, a közösségi és/vagy videómegosztó és/vagy saját weboldalra feltölthető, a séta rögzített kameraállásain alapuló videó. Rendelhető a helyiségek megnevezésével és/vagy az alapterület feltüntetésével feliratozva is.
 • Heti bontásban e-mail címre küldött táblázatos statisztika, mely napi bontásban tartalmazza a megnyitások idejét, számát és a használt eszköz típusát és operációs rendszerének megnevezését.

Nem találja az Önnek megfelelő árat?

A tevékenysége, a terméke(i), szolgáltatása bemutatásához a megrendelhető 3D séta új lendületet adna? Egyedi elképzelés szerint rendelne? Kérjen visszahívást személyre, vállalkozásra szóló ajánlatunkért!
Engedje meg, hogy visszahívjuk!

Visszahívás kérése

Lemaradt akciónkról? A legközelebbi akció a következő hónapban indul. Ha nem akar lemaradni róla, csatlakozzon Facebookon a webséta 3D csoportunkhoz, ahol értesítést kap az újabb akció kezdetéről. A csatlakozáshoz kattintson ide!

3d séta berendezés nélkül, 3d webséta berendezés nélkül, 3d virtuális webséta berendezés nélkül

3D webséta berendezés nélkül, alap festéssel és padlóburkolatokkal

Webséta teljes beltér, burkolva, festve, szaniterek, bútorzat és berendezés nélkül

Összefoglalás: Az alaprajzból készített 3D ingatlanséta egyformán alkalmas kislakások és a többgenerációs családi házak teljes belső terének valósághű bemutatására. Az ingatlanséta életre kelti az alaprajzomat és a fekete fehér, vonalas, számokkal teli ábra helyett élethű, emberi mértékű 3D-s, virtuálisan végigjárható ingatlanná alakítja azt. A 3D ingatlansétával egyszerűen és gyorsan áttervezhetem a belső tereket. Egyedi kérésemet is teljesíthetik, a "mi lenne ha" elképzeléseimet egymás mellett, egy képernyőn, összehasonlíthatóan nézhetem meg. A berendezés nélküli 3D bejárás egyedülállóan információgazdag módon mutatja be a helyiségeket, kapcsolatukat, méretüket és a távolságokat.


kulcsszavak: 3d séta berendezés nélkül, 3d webséta berendezés nélkül, 3d virtuális webséta berendezés nélkül | webséta összehasonlítás, 3d webséta összehasonlítás, virtuális webséta összehasonlítás, virtuális 3d séta összehasonlítás, webséta berendezés nélkül, 3d séta berendezés nélkül, 3d webséta berendezés nélkül, virtuális webséta berendezés nélkül, virtuális 3d séta berendezés nélkül, 3d virtuális webséta berendezés nélkül