3D webséta betervezett bútorokkal

Teljes beltér, burkolva, festve, bútorzattal, berendezéssel

3D virtuális webséta valósághű berendezéssel
webséta - nappali virtuális valósághű berendezése
webséta - otthonok virtuális berendezése
webséta - 3d webséta virtuális berendezéssel

Mennyibe kerül a Építésztervezői 3D séta változat?

3D séta tervezett bútorokkal

Ára:

70.400 Ft (-22%)
54.912  Ft
épületszintenként

Akciós időszak: 2022.05.01 - 2021.05.31

Mit tartalmaz a megrendelés?

Miért hasznos ez nekem?

 • 3d-ben a láthatom a padló- és falburkolatokkal, festéssel elkészült belső tereket, a bútorok helyét, színét, méretét és elhelyezedését. A 3D-s berendezési terveken meg tudom nézni, milyen lesz a nappali, a háló, a fürdő.
 • Virtuálisan áthelyeztethetem a nyílászárókat, átrendezhetem a szobákat, ötleteket szerezhetek a virtuális berendezővel.
 • El tudom dönteni a 3D séta láttán azt, hogy két egymás melletti helyiség méretét a közöttük lévő fal áthelyezésével valóban megváltoztathatom anélkül, hogy ez bármelyiknél lényegi funkcióvesztéssel járna.
 • Megnézhetem a leendő nappalimat az elképzelt színű padlóval, falfestéssel, a kényelmes kanapét a TV sarokkal, a faltól-falig könyvespolc impozáns tömbjét a dolgozószobában, a nyaralást idéző sarokkádat az azúrkék falú fürdőszobában.

Ezeket az ötleteket, átalakításokat a 3D-s, virtuális épületbejárással tudom legjobban megnézni és "tesztelni".

Milyen élményt kapok a websétával?

A valósághű berendezés megmutatja számomra új otthonom, lakásom a mai trendeknek megfelelő egy vagy igény szerint több, berendezett változatát.

Mit tartalmaz?

A mérnöki vonalas vagy méretpontos, kézzel készített alaprajzból készített webséta egyformán alkalmas a másfél szobás lakás és a 3 szintes, 6 szobás családi ház teljes belterének valósághű, méretpontos bemutatására. A 3D séta életre kelti az alaprajzomat és a fekete fehér, vonalas, számokkal teli ábra helyett az újságokból kivágott, weboldalról letöltött, fórumokból összegyűjtött külön-külön elmentett képekemet, ötleteimet egy egységes, 3D-s virtuálisan végigjárható otthonná alakítja a beépített méret- és színhű bútorok és berendezési tárgyak segítségével. 3D websétával több variációban láthatom a majd felépült házam belső tereit. Egyedi kérésemet is teljesítve, a "mi lenne ha" elképzeléseimet egymás mellett, egy képernyőn, összehasonlíthatóan nézhetem meg.

Mihez ajánljuk?

 • Építkezéshez. Az építkezés befejezése után a virtuális tervezővel készített berendezési terv alapján berendezett, burkolt, festett otthon megtekintéséhez, bemutatásához
 • Ingatlan eladáshoz. A vevő számára a lehetséges berendezési tervek virtuális bemutatásához.

Kattintson az alábbi gombok egyikére, ha építkezőként, kivitelezőként, építésztervezőként vagy ingatlantanácsadóként érdeklődik a Építésztervezői 3D séta változat iránt!

Építkező Ingatlantanácsadó Kivitelező Építésztervező

Fontos tudnivaló

Az webséta nem lakberendező alkalmazás, hanem 3d-s, méret-, anyag- és színhű megjelenítést biztosító webes applikáció, mely a berendezést, burkolást, festést és elrendezést méret- és színpontos 3D-s modellekkel jeleníti meg.

A megrendelés egyszerű lépései

 1. A Megrendelő űrlapot ki kell töltenem
 2. A visszaigazoló e-mailt el kell olvasnom
 1. Ki kell választanom az alábbi Megrendelés gombra kattintás után megjelenő Megrendelés oldalon a 3 választható séta közül a számomra megfelelő webséta verziót az Ezt választom-ra kattintva.
 2. Ki kell választanom a 3 választható séta kiegészítő közül a számomra szükségeset az Ezt is választom-ra kattintva. (nem kötelező opció!)
 3. Ki kell töltenem és el kell küldenem a Megrendelőlapot.
 4. Az automata visszaigazoló e-mailt el kell olvasnom és a benne leírtakat el kell végeznem.
 5. A +36 20 214 9098-as számról érkező telefonhívás során Sándornak az elképzeléseimet (igényfelmérés) pár szóban el kell mondanom.
 6. Az igényfelmérés után az alaprajzot - és ha van, akkor a látványképeket is - a kapott linken egy Google Drive mappába fel kell töltenem.

Megrendelés

Megrendeléshez kattintson az alábbi gombra. Kérjük írja meg célját, igényét, elképzelését is!

Megrendelem

3D séta árak

Megrendelhető 3D webséták és áraik

Ingatlantanácsadó? Szerepel az Üzletszerű ingatlanközvetítők nyilvántartásában? Most 48 % kedvezménnyel rendelhet 3D sétát.

3D séta bútorok nélkül

Bútorok nélküli 3D séta változat

26.400 Ft(-22%)
20.592 Ft
épületszintenként

Érvényes: 2022.05.01 - 2021.05.31
3D séta tervezett bútorokkal

Építésztervezői 3D séta változat

70.400 Ft(-22%)
54.912 Ft
épületszintenként

Érvényes: 2022.05.01 - 2021.05.31
3D séta lakberendező változat

Lakberendezői 3D séta változat

114.400 Ft(-22%)
89.232 Ft
épületszintenként

Érvényes: 2022.05.01 - 2021.05.31

3D virtuális webséta kiegészítő árak

Ingatlantanácsadó? Szerepel az Üzletszerű ingatlanközvetítők nyilvántartásában? Most 48 % kedvezménnyel rendelhet 3D sétát.

3D webséta - Óradíjas tervezés

Óradíjas tervezés - Egyedi elképzelésekhez

 
15.840 Ft
megkezdett óránként

3D webséta - 3D babaháznézet

3D babaháznézet (térbeli vetületi alaprajz)

 
2.640 Ft
épületszintenként

Lézerpontos alaprajz méretvonalakkal

Alaprajz alapterületekkel méretvonalakkal

 
35.200 Ft
épületszintenként

Lézerpontos alaprajz méretvonalakkal

Tárhely

 
4.400 Ft
legfeljebb 4 elkészült 3D sétához

Lézerpontos alaprajz méretvonalakkal

Állóképek

1.760 Ft(-20%)
1.408 Ft
4 db képenként

Érvényes: 2022.05.01 - 2021.05.31
HD Videó hirdetéshez

Videó

 
13.200 Ft
épületszintenként

Minden megrendeléshez kiegészítőként rendelhető

 • A) Az webséta /-séták tároláshoz internetes tárhely biztosítása 6 hónapra vagy az építkezés végéig, vagy az eladás időpontjáig.
  -- VAGY --
  B) Technikai tanácsadás egy alkalommal 30 percben arról, hogyan futtatható a 3D séta saját/céges/hostolt weboldalon.
 • Előre megválasztott / választható nézőpontokban kimerevített kameraképek, melyek a hirdetőportálokra feltölthetők, teljes képernyősek, fotorealisztikusak, szabadon vízjelezhetők, JPG formátumúak, nagy felbontásúak (fHD:1920x1080 px).
 • 1 - 1:30 perces hosszúságú, bemutató vagy hirdetési vagy reklám célra, a közösségi és/vagy videómegosztó és/vagy saját weboldalra feltölthető, a séta rögzített kameraállásain alapuló videó. Rendelhető a helyiségek megnevezésével és/vagy az alapterület feltüntetésével feliratozva is.
 • Heti bontásban e-mail címre küldött táblázatos statisztika, mely napi bontásban tartalmazza a megnyitások idejét, számát és a használt eszköz típusát és operációs rendszerének megnevezését.

 • Nem találja az Önnek megfelelő árat? Tekintse meg teljes árlistánkat!
 • A tevékenysége, a terméke(i), szolgáltatása bemutatásához fel tudná használni a 3D websétát? Egyedi 3D websétát rendelne? Írja meg elképzelését
 • Kérje egyedi ajánlatunkat szóban, telefonon! Adja meg telefonszámát ide kattintva és visszahívjuk!

Lemaradt akciónkról? A legközelebbi akció a következő hónapban indul. Ha nem akar lemaradni róla, csatlakozzon Facebookon a webséta 3D csoportunkhoz, ahol értesítést kap az újabb akció kezdetéről. A csatlakozáshoz kattintson ide!

Nem találja az Önnek megfelelő árat?

A tevékenysége, a terméke(i), szolgáltatása bemutatásához a megrendelhető 3D webséta betervezett bútorokkal új lendületet adna? Egyedi elképzelés szerint rendelne? Kérjen visszahívást személyre, vállalkozásra szóló ajánlatunkért!
Engedje meg, hogy visszahívjuk!

Visszahívás kérése

Építésztervezői 3D séta változat

A méretpontos alaprajzból készített 3D websétát a lakócélú ingatlanok teljes belterének valósághű, méretpontos bemutatására használhatom. A 3D séta által életre kel az alaprajzom. A fekete fehér, vonalas, számokkal teli alaprajzot és a weboldalról letöltött, fórumokból összegyűjtött képeket egy virtuálisan végigjárható otthonná alakítja. A beépített méret- és színhű bútorok és berendezési tárgyak segítségével a 3D websétával akár több variációban láthatom a majd felépült házam belső, berendezett tereit. Egyedi kérésemet is teljesítve, a "mi lenne ha" elképzeléseimet egymás mellett, egy képernyőn, összehasonlíthatóan nézhetem meg.

kulcsszavak: Alaprajz, ingatlan, mérethű, épületséta, bemutatás, virtuális séta, valósághű berendezés