3d webséta virtuális berendezéssel

Teljes beltér, burkolva, festve, bútorzattal, berendezéssel

A virtuális 3D séta megtekintéséhez kattintson az alábbi videólejátszógombra!

3D virtuális webséta valósághű berendezéssel
webséta - nappali virtuális valósághű berendezése
webséta - otthonok virtuális berendezése
webséta - 3d webséta virtuális berendezéssel

Mennyibe kerül a Építésztervezői 3D séta változat?

Építésztervezői 3D séta változat

Ára:

73.200 Ft (-21.5%)
57.462  Ft
épületszintenként

Akciós időszak: 2023.01.01 - 2023.01.31

Mit tartalmaz a megrendelés?

Miért hasznos ez nekem?

  • 3d-ben a láthatom a padló- és falburkolatokkal, festéssel elkészült belső tereket, a bútorok helyét, színét, méretét és elhelyezedését. A 3D-s berendezési terveken meg tudom nézni, milyen lesz a nappali, a háló, a fürdő.
  • Virtuálisan áthelyeztethetem a nyílászárókat, átrendezhetem a szobákat, ötleteket szerezhetek a virtuális berendezővel.
  • El tudom dönteni a 3D séta láttán azt, hogy két egymás melletti helyiség méretét a közöttük lévő fal áthelyezésével valóban megváltoztathatom anélkül, hogy ez bármelyiknél lényegi funkcióvesztéssel járna.
  • Megnézhetem a leendő nappalimat az elképzelt színű padlóval, falfestéssel, a kényelmes kanapét a TV sarokkal, a faltól-falig könyvespolc impozáns tömbjét a dolgozószobában, a nyaralást idéző sarokkádat az azúrkék falú fürdőszobában.

Ezeket az ötleteket, átalakításokat a 3D-s, virtuális épületbejárással tudom legjobban megnézni és "tesztelni".

Milyen élményt kapok a websétával?

A valósághű berendezés megmutatja számomra új otthonom, lakásom a mai trendeknek megfelelő egy vagy igény szerint több, berendezett változatát.

Mit tartalmaz?

A mérnöki vonalas vagy méretpontos, kézzel készített alaprajzból készített webséta egyformán alkalmas a másfél szobás lakás és a 3 szintes, 6 szobás családi ház teljes belterének valósághű, méretpontos bemutatására. A 3D séta életre kelti az alaprajzomat és a fekete fehér, vonalas, számokkal teli ábra helyett az újságokból kivágott, weboldalról letöltött, fórumokból összegyűjtött külön-külön elmentett képekemet, ötleteimet egy egységes, 3D-s virtuálisan végigjárható otthonná alakítja a beépített méret- és színhű bútorok és berendezési tárgyak segítségével.3D websétával több variációban láthatom a majd felépült házam belső tereit. Egyedi kérésemet is teljesítve, a "mi lenne ha" elképzeléseimet egymás mellett, egy képernyőn, összehasonlíthatóan nézhetem meg.

Mihez ajánljuk?

  • Építkezéshez. Az építkezés befejezése után a virtuális tervezővel készített berendezési terv alapján berendezett, burkolt, festett otthon megtekintéséhez, bemutatásához
  • Ingatlan eladáshoz. A vevő számára a lehetséges berendezési tervek virtuális bemutatásához.

Kattintson az alábbi gombok egyikére, ha építkezőként, kivitelezőként, építésztervezőként vagy ingatlantanácsadóként érdeklődik a Építésztervezői 3D séta változat iránt!

Építkező Ingatlantanácsadó Kivitelező Építésztervező

Fontos tudnivaló

Az webséta nem lakberendező alkalmazás, hanem 3d-s, méret-, anyag- és színhű megjelenítést biztosító webes applikáció, mely a berendezést, burkolást, festést és elrendezést méret- és színpontos 3D-s modellekkel jeleníti meg.