3d ingatlanbejárás, 3d virtuális séta építészirodáknak

A virtuális 3d ingatlanbejárás nyújtotta előnyök építészirodáknak

A virtuális 3D séta megtekintéséhez kattintson az alábbi videólejátszógombra!

3d webséta építészirodáknak

Alaprajzból készített virtuális élethű beltér bemutatása 3D-ben, bármilyen képernyőn

Az alaprajz alapján, 3d-ben, belülről, valósághűen, képernyőn, tetszés szerint végigjárhatóan, akár berendezve is bemutathatja a tervezett házat megrendelőjének.

A vonalas, méretes mérnöki alaprajz és a kültéri fotórealisztikus látványképek alapján sok megrendelő még nem tudja igazán eldönteni a tervezés alatt álló családi házról, hogy milyen lesz ott valójában élni, nap-mint-nap oda hazatérni, azt kényelmes otthonnak érezni. Az alaprajzon fekete-fehér körvonalként látszik ugyan a tervezett berendezés, látható a kanapé, a tévé, a konyhapult, a hálószobákban az ágy, a gardróbszerkrény.

Egy 2 dimenziós, vonalakkal, számokkal teli ábrát - az alaprajzot - gondolatban felépíteni és elképzelni 3d-ben új otthonként hogyan lehet?

Mutassa meg megrendelőjének azt az élethű látványt, amit 10 - 14 hónappal később, az építkezés végeztével át fog élni, amikor először lépi át új otthona küszöbét. Mérnöki alaprajzból elkészített valósághű, interaktiv, 3d-s, fotórealisztikus websétával megrendelője az utolsó sarkot is megnézheti tetszés szerinti nézőpontból. Az egérrel és billentyűzettel vagy az ujjakkal irányított séta alapján a méretpontos, virtuális leendő otthona minden szegletét számtalanszor bejárhatja és ezért kellő alapozottsággal dönt arról, hogy az iroda által tervezett ház az elképzelései szerinti. A virtuális séta alapján a terveken még időben és egy kész ház borsos árú átalakításának ára helyett annak töredéért lehet megváltoztatni, módosítani akkor, ha a megrendelő elképzelései a látottak alapján változtak, például arrébb tenne egy falat, áthelyezne egy ablakot. Nem kell a felépült házat utólag és sokkal drágábban átalakítani, vagy csak kompromisszumok árán módosítani.

Bemutató videó

Fontos tudnivaló

Az webséta nem lakberendező alkalmazás, hanem 3d-s, méret-, anyag- és színhű megjelenítést biztosító webes applikáció, mely a berendezést, burkolást, festést és elrendezést méret- és színpontos 3D-s modellekkel jeleníti meg.