3d séta felújítóknak, 3d virtuális webséta felújítóknak

A virtuális 3d séták ideális alkalmazása lakásfelújításhoz

A virtuális 3D séta megtekintéséhez kattintson az alábbi videólejátszógombra!

3d virtuális webséta lakásfelújításhoz, lakberendezéshez, lakásvásárlás utáni felújításhoz

A webséta megmutatja előre az átalakítás eredményét, milyen lesz a használt lakás újszerűvé alakítva

Használt lakás vagy családi ház vásárlása után sok esetben következő lépésként kisebb-nagyobb, a használhatóságot vagy az állapotot feljavító átalakítási munkák, azaz a lakásfelújítás következik. Ha más színű falat, padlóburkolatokat vagy konyhabútort szeretnénk, áthelyeznénk egy közfalat, vagy szélesebb ablakot építtetnénk be, jó lenne előre tudni, hogy az elképzeléseink hogyan valósulnak meg. Jó lenne látni a kész állapotot, milyen lesz az átalakítás után a lakásfelújítás eredménye, még mielőtt belekezdenénk, mert ha változtatni kell valamint, azt kivitelezni egyszerűbb és olcsóbb egy 3d-s terven, mint a valóságban. Ráadásul egy lakott lakásban, vagy házban a lehető legrövidebb idő alatt és legkevesebb felfordulást okozó módon szeretnénk az átalakításokkal végezni. Ezért biztosra kell menni és jól meg kell tervezni a lakásfelújítás során még a legkisebb felújítás menetét is.

Mi a megoldás?

A megtervezett lakásfelújítás és a kigondolt átalakítások megvalósított állapotát legkönnyebben a virtuális websétával lehet megnézni. A lakás vagy családi ház alaprajzából és a jelenlegi beltérről készült mobiltelefonos fényképek alapján elkészítjük Önnek otthona valóság szerinti, digitális verzióját. Ezt követően hozzuk létre a fényképek mellé küldött leírás alapján az átalakítás során megvalósítandó elképzeléseket,a lakásfelújítás eredményét bemutató új verziót is. A két verziót egymás mellett bemutató weboldal linkjét e-mailben küldjük el a Megrendelőnek. Belépés után megtekinthető az eredeti és az elképzelt verzió és meg lehet győződni arról, hogy a megvalósítandó változtatások tényleg az elképzelések szerintiek, a lakásfelújítás jól tervezett volt.

Berendezési ötletek, változatok bemutatása, az új lakás modern berendezése

Valósághű látványt nyújtó virtuális lakberendező

Új lakás vétele után sokan új bútort is vásárolnak, mert egyrészt nagyobb hely áll rendelkezésre az új helyen, másrészt a régi használt kanapé helyett egy vadonat új jobban mutat a nappali közepén vagy a hálószobába végre a nagyobb ágy is befér. Mielőtt megrendelné az új, drága bútorokat, jó lenne tudni, hogy hogyan fognak elférni abban a helyiségben, ahová szánta. Jó lenne valahogy lakberendezés segítségével odavarázsolni a nappaliba az új kanapét, a TV állványt, a puha szőnyeget és az ebédlőasztalt a 6 székkel, hogy láthassa hogyan néznek ki együtt. Megnézni, körbejárni, leülni az asztalhoz, tévét nézni a kanapéról. Jó lenne látni, hogyan fog kinézni a hálószoba a nagyobb ággyal, vagy az új, beépített gardróbszoba. Mindezt még azelőtt, hogy nagyobb összeget elköltene.

Mi a megoldás?

Az "odaképzelés és majd valahogyan elrendezzük az új bútorokat"-tal szemben a virtuális webséta vagyis virtuális lakberendezés az, ami tényleg megmutatja a berendezett nappalit, hálószobát, gardróbot. Az összes új bútor tetszés szerint elhelyezhető bármelyik helyiségben, akár több verzióban, több összeálltásban is. A virtuális lakberendezés segítségével kiválaszthatja, melyik az Önnek legjobban tetsző elrendezés, beállhat a nappali tetszőleges pontjára és átélheti az "ilyen lesz berendezve" élményt, még mielőtt egyetlen Forintot is elköltene bútorvásárlásra. Használja ki a virtuális lakberendezés adta lehetőségeket és elképzelés helyett valósághű látvány alapján döntsön jól az új otthona berendezéséről.