3d séta lakáseladáshoz, 3d virtuális webséta eladáshoz

3D webséta lakást, házat eladók számára

A 360o-os virtuális webséta valósághűen mutatja be az eladó lakás vagy ház belső tereit bármilyen méretű telefonon, tableten, okosképernyőn egy internetes böngészőprogram segítségével.

Ha sok, hasonló eladó ingatlan van jelen a piacon, akkor így lehet kitűnni a tömegből és a saját eladó ingatlan hirdetését feltűnőbbé tenni! A profi hirdetés legegyszerűbb módja, ha eladó otthonát a hagyományos módszernél sokkal eredményesebb és a vevők számára vonzóbb módon, virtuális websétával mutatja be.

Miért érdemes megrendelni a websétát?

 • Interaktivan, 360 o-os látószögben, teljesen bejárható ingatlanmodelt kapok.
 • Alaprajz szerinti 100%-os méretpontossággal és arányossággal nézhetem meg az ingatlant.
 • Minden okostelefonnal, laptoppal, lapostévével megnézhető, végigsétálható az ingatlan minden belső tere.

A belső tereknél nagyon fontos, hogy a néző számára megjelenjen a perspektíva, azaz részletek távolsága (távlat), a kép mélysége. A perspektíva az az ábrázolási mód, mellyel tárgyak, jelen esetben a falak, nyílászárók méretét, távolságát, - térbeliségét - tudjuk visszaadni egy sík felületen, vagyis a képernyőn. Szaknyelven megfogalmazva: az ingatlanbemutatásnál használt kétpontos perspektíva: A párhuzamos vonalak két - a horizonton lévő - pontban futnak össze. Például az épületek / szobák falainak vonalai két enyészpontban futnak össze Az ingatlanfotó galériákból, a hirdető oldalakra feltöltött képekből, vagy beltéri panorámafényképekből a mélységérzékelés, a képen lévő tárgyak, falak távolsága a néző (fényképező) pontjából teljes mértékben hiányzik és így nem érzékelhetők egy-egy bemutatott helyiség valós méretei.

A 360-oos, 3d virtuális webséta teljesen új szintre emeli a megtekintést és a tér bemutatását, mert egy okostelefonon, vagy lapostévén megtekintve az adott ingatlant, a megtekintő teljesen benne érezheti magát.

Szolgáltatásunk, az interaktiv 3d virtuális séta készítés. Ez a felhasználható legjobb megoldás arra, hogy lakása, családi háza vagy panel lakása eladása egyszerű, kényelmes és sikeres legyen.

A technika ma már lehető teszi, hogy az ingatlanfotók nézegetése helyett szó szerint lépésenként végigsétáljon az ingatlanban az érdeklődő. Ha ingatlant ad el, Ön is profitálhat ebből a technika adta előnyből és ráadásul időt, pénzt és fáradságot takarít meg azzal, ha hagyja, hogy kiszolgálja Önt a virtuális webséta, annak minden előnyével. A nagyon hatékony módszer ingatlaneladáshoz, hiszen az érdeklődő az otthonából és belülről nézheti meg az eladó lakást, házat az internet segítségével. A megtekintés - virtuális bejárás - során azonnal el tudja dönteni, hogy valóban az Ön eladó lakása érdekli és személyesen is megtekintené, vagy éppenségel nem ilyet keres.

Egyszerű, gyors és látványos megoldás

A megrendeléshez csak alaprajz szükséges. Küldhet mobiltelefonnal lefényképezett alaprajzot, vagy ha a rendelkezésére áll, csatolhatja e-mailhez PDF formátumban is. A valósághű belső berendezés és látvány visszaadásához az eladandó lakásról - szintén mobiltelefonnal - készítsen minden helyiségről képeket, hogy modellezhessük a websétában a falak és a padló színét, anyagát, a bútorok színét, méretét és helyzetét, a világítás, a lámpák helyzetét, a beépített bútorokat, egyszóval mindazt, amit végül költözéskor nem visz magával, és ezért az későbbi vevő birtokába kerül. A megrendeléshez ezen felül egy nevet valamint a kapcsolattartáshoz szükséges telefonszámot és e-mail címet kérünk.

Nem kell nagytakarítást végezni és rendet raknia sem, mint a hagyományos ingatlanfotózás előtt, vagy mint a hagyományos webséta készítése előtt (mert az is csak fotókból készül). A virtuális websétában nem látszik a szokásos napi rutinból adódó "rendetlenség". A virtuális 3d websétán minden felület, bútor tiszta, rendezett. Az ingatlanhirdetés feladásához szükséges nagyfelbontású képek, melyeket minden virtuális webséta megrendelője ingyen kap meg, a lakása otthona legjobb állapotát mutatják be.

A 3d virtuális webséta egyedülálló előnye, hogy mind az eladónak, mind az érdeklődőnek (később a vevőnek) nagyszerű segítséget nyújt az ingatlan bemutatásakor.

Nyer az eladó

Maximum 2-3 napon belül egy kiemelkedő, figyelemfelkeltő, sok-sok érdeklődőt hozó hirdetési médiumot kap.

Minden websétához helyiségenként 2-4 darab, nagyfelbontású, széleslátószögű állóképet kap. A széles látszög adja vissza legjobban az emberi szem által látott, közel 170o-os térélményt.

A webséta előszűri az érdeklődőket, mert a távolról történő megtekintés során már világos képet kapnak arról, hogy tényleg érdekes számukra az ingatlan és megtekintenék élőben is, vagy teljesen más kialakitású, beosztású eladó lakást, házat keresnek. A virtuális séta megtekintői a websétán előzetesen képet kaptak az eladó ingatlant, ezért világos képet kapnak a beosztásról, elrendezésről, helyiségkapcsolatokról és össze tudják vetni a látottakat a saját igényükkel és elképzelésükkel. Csak abban az esetben kerül sor a személyes megtekintésre, ha a kettő egyezik. Az eladó nyert, mert nincs ingatlanturista, időtrabló, felesleges megtekintő.

Nyer a vevő

A virtuális webséta tartalmazza az alaprajzot, ezért azt nem kell "összenézni" a statikus ingatlanképekkel. A virtuális sétából egyből kiderülnek a helyiségek kapcsolatai, a az ingatlan beosztása, és a tájolás.

Az interaktív websétát az érdeklődők bárhányszor, bármikor és bárhol megtekinthetik, útközben akár az okostelefonjuk, laptopjuk, otthon a nagyképernyős lapostévéjük segítségével. Nincs bonyolult, többszereplős megtekintési időpont szervezés, ezért a vevőnek nincs rossz időpont, nincs eső, forgalom, dugó.

Az eladó és a vevő nyer a websétával, ezért érdemes kihasználni ezt a nagyszerű lehetséget, és profin, költséghatékonyan meghirdetni, bemutatni és eladni az ingatlant.

Bemutató videó

A megrendelés egyszerű lépései

 1. A Megrendelő űrlapot ki kell töltenem
 2. A visszaigazoló e-mailt el kell olvasnom
 1. Ki kell választanom az alábbi Megrendelés gombra kattintás után megjelenő Megrendelés oldalon a 3 választható séta közül a számomra megfelelő webséta verziót az Ezt választom-ra kattintva.
 2. Ki kell választanom a 3 választható séta kiegészítő közül a számomra szükségeset az Ezt is választom-ra kattintva. (nem kötelező opció!)
 3. Ki kell töltenem és el kell küldenem a Megrendelőlapot.
 4. Az automata visszaigazoló e-mailt el kell olvasnom és a benne leírtakat el kell végeznem.
 5. A +36 20 214 9098-as számról érkező telefonhívás során Sándornak az elképzeléseimet (igényfelmérés) pár szóban el kell mondanom.
 6. Az igényfelmérés után az alaprajzot - és ha van, akkor a látványképeket is - a kapott linken egy Google Drive mappába fel kell töltenem.

Megrendelés

Megrendeléshez kattintson az alábbi gombra. Kérjük írja meg célját, igényét, elképzelését is!

Megrendelem

3D séta árak

Megrendelhető 3D webséták és áraik

Ingatlantanácsadó? Szerepel az Üzletszerű ingatlanközvetítők nyilvántartásában? Most 35 % kedvezménnyel rendelhet 3D sétát.

Bútorok nélküli virtuális séta változat

Bútorok nélküli virtuális séta változat

Ára:
26.400 Ft(-30%)
18.480 Ft
épületszintenként

Érvényes: 2022.08.01 - 2022.08.31
Építésztervezői virtuális séta változat

Építésztervezői virtuális séta változat

Ára:
70.400 Ft(-25%)
52.800 Ft
épületszintenként

Érvényes: 2022.08.01 - 2022.08.31
Lakberendezői virtuális séta változat

Lakberendezői virtuális séta változat

Ára:
114.400 Ft(-20%)
91.520 Ft
épületszintenként

Érvényes: 2022.08.01 - 2022.08.31

3D virtuális webséta kiegészítő árak

Ingatlantanácsadó? Szerepel az Üzletszerű ingatlanközvetítők nyilvántartásában? Most 35 % kedvezménnyel rendelhet 3D sétát.

web séta óradíjas tervezés

web séta óradíjas tervezés

Ára:
 
17.160 Ft
megkezdett óránként

Web séta babaháznézet

Web séta babaháznézet

Ára:
 
2.640 Ft
épületszintenként

Web séta alaprajz

Web séta alaprajz

Ára:
35.200 Ft(-10%)
31.680 Ft
épületszintenként

Érvényes: 2022.08.01 - 2022.08.31
Web séta tárhely

Web séta tárhely

Ára:
 
4.400 Ft
legfeljebb 4 elkészült 3D sétához

3D séta nagyfelbontású állóképek, hirdetéshez

3D séta nagyfelbontású állóképek, hirdetéshez

Ára:
1.760 Ft(-25%)
1.320 Ft
4 db képenként

Érvényes: 2022.08.01 - 2022.08.31
3D webséta nagyfelbontású HD videó ingatlanhirdetéshez

Videó

Ára:
 
13.200 Ft
épületszintenként


Nem találja az Önnek megfelelő árat?

A tevékenysége, a terméke(i), szolgáltatása bemutatásához a megrendelhető 3D séta új lendületet adna? Egyedi elképzelés szerint rendelne? Kérjen visszahívást személyre, vállalkozásra szóló ajánlatunkért!
Engedje meg, hogy visszahívjuk!

Visszahívás kérése

3d séta lakáseladáshoz, 3d virtuális webséta eladáshoz

3d séta lakáseladáshoz, 3d virtuális webséta eladáshoz

3d séta lakáseladáshoz, 3d virtuális webséta eladáshoz

Az oldal tartalma:


kulcsszavak: 3d séta lakáseladáshoz, 3d virtuális webséta eladáshoz | 3d virtuális webséta eladóknak, 3d séta lakáseladáshoz, 3d virtuális webséta eladáshoz, webséta eladáshoz, 3d séta eladáshoz, 3d webséta eladáshoz, virtuális webséta eladáshoz, virtuális 3d séta eladáshoz, 3d virtuális webséta eladáshoz