3d séta ingatlaneladáshoz, 3d virtuális webséta eladáshoz

3D webséta lakást, házat eladók számára

A 360o-os virtuális webséta valósághűen mutatja be az eladó lakás vagy ház belső tereit bármilyen méretű telefonon, tableten, okosképernyőn egy internetes böngészőprogram segítségével.

Ha sok, hasonló eladó ingatlan van jelen a piacon, akkor így lehet kitűnni a tömegből és a saját eladó ingatlan hirdetését feltűnőbbé tenni! A profi hirdetés legegyszerűbb módja, ha eladó otthonát a hagyományos módszernél sokkal eredményesebb és a vevők számára vonzóbb módon, virtuális websétával mutatja be.

Miért érdemes megrendelni a websétát?

  • Interaktivan, 360 o-os látószögben, teljesen bejárható ingatlanmodelt kapok.
  • Alaprajz szerinti 100%-os méretpontossággal és arányossággal nézhetem meg az ingatlant.
  • Minden okostelefonnal, laptoppal, lapostévével megnézhető, végigsétálható az ingatlan minden belső tere.

A belső tereknél nagyon fontos, hogy a néző számára megjelenjen a perspektíva, azaz részletek távolsága (távlat), a kép mélysége. A perspektíva az az ábrázolási mód, mellyel tárgyak, jelen esetben a falak, nyílászárók méretét, távolságát, - térbeliségét - tudjuk visszaadni egy sík felületen, vagyis a képernyőn. Szaknyelven megfogalmazva: az ingatlanbemutatásnál használt kétpontos perspektíva: A párhuzamos vonalak két - a horizonton lévő - pontban futnak össze. Például az épületek / szobák falainak vonalai két enyészpontban futnak össze Az ingatlanfotó galériákból, a hirdető oldalakra feltöltött képekből, vagy beltéri panorámafényképekből a mélységérzékelés, a képen lévő tárgyak, falak távolsága a néző (fényképező) pontjából teljes mértékben hiányzik és így nem érzékelhetők egy-egy bemutatott helyiség valós méretei.

A 360-oos, 3d virtuális webséta teljesen új szintre emeli a megtekintést és a tér bemutatását, mert egy okostelefonon, vagy lapostévén megtekintve az adott ingatlant, a megtekintő teljesen benne érezheti magát.

Szolgáltatásunk, az interaktiv 3d virtuális séta készítés. Ez a felhasználható legjobb megoldás arra, hogy lakása, családi háza vagy panel lakása eladása egyszerű, kényelmes és sikeres legyen.

A technika ma már lehető teszi, hogy az ingatlanfotók nézegetése helyett szó szerint lépésenként végigsétáljon az ingatlanban az érdeklődő. Ha ingatlant ad el, Ön is profitálhat ebből a technika adta előnyből és ráadásul időt, pénzt és fáradságot takarít meg azzal, ha hagyja, hogy kiszolgálja Önt a virtuális webséta, annak minden előnyével. A nagyon hatékony módszer ingatlaneladáshoz, hiszen az érdeklődő az otthonából és belülről nézheti meg az eladó lakást, házat az internet segítségével. A megtekintés - virtuális bejárás - során azonnal el tudja dönteni, hogy valóban az Ön eladó lakása érdekli és személyesen is megtekintené, vagy éppenségel nem ilyet keres.

Egyszerű, gyors és látványos megoldás

A megrendeléshez csak alaprajz szükséges. Küldhet mobiltelefonnal lefényképezett alaprajzot, vagy ha a rendelkezésére áll, csatolhatja e-mailhez PDF formátumban is. A valósághű belső berendezés és látvány visszaadásához az eladandó lakásról - szintén mobiltelefonnal - készítsen minden helyiségről képeket, hogy modellezhessük a websétában a falak és a padló színét, anyagát, a bútorok színét, méretét és helyzetét, a világítás, a lámpák helyzetét, a beépített bútorokat, egyszóval mindazt, amit végül költözéskor nem visz magával, és ezért az későbbi vevő birtokába kerül. A megrendeléshez ezen felül egy nevet valamint a kapcsolattartáshoz szükséges telefonszámot és e-mail címet kérünk.

Nem kell nagytakarítást végezni és rendet raknia sem, mint a hagyományos ingatlanfotózás előtt, vagy mint a hagyományos webséta készítése előtt (mert az is csak fotókból készül). A virtuális websétában nem látszik a szokásos napi rutinból adódó "rendetlenség". A virtuális 3d websétán minden felület, bútor tiszta, rendezett. Az ingatlanhirdetés feladásához szükséges nagyfelbontású képek, melyeket minden virtuális webséta megrendelője ingyen kap meg, a lakása otthona legjobb állapotát mutatják be.

A 3d virtuális webséta egyedülálló előnye, hogy mind az eladónak, mind az érdeklődőnek (később a vevőnek) nagyszerű segítséget nyújt az ingatlan bemutatásakor.

Nyer az eladó

Maximum 2-3 napon belül egy kiemelkedő, figyelemfelkeltő, sok-sok érdeklődőt hozó hirdetési médiumot kap.

Minden websétához helyiségenként 2-4 darab, nagyfelbontású, széleslátószögű állóképet kap. A széles látszög adja vissza legjobban az emberi szem által látott, közel 170o-os térélményt.

A webséta előszűri az érdeklődőket, mert a távolról történő megtekintés során már világos képet kapnak arról, hogy tényleg érdekes számukra az ingatlan és megtekintenék élőben is, vagy teljesen más kialakitású, beosztású eladó lakást, házat keresnek. A virtuális séta megtekintői a websétán előzetesen képet kaptak az eladó ingatlant, ezért világos képet kapnak a beosztásról, elrendezésről, helyiségkapcsolatokról és össze tudják vetni a látottakat a saját igényükkel és elképzelésükkel. Csak abban az esetben kerül sor a személyes megtekintésre, ha a kettő egyezik. Az eladó nyert, mert nincs ingatlanturista, időtrabló, felesleges megtekintő.

Nyer a vevő

A virtuális webséta tartalmazza az alaprajzot, ezért azt nem kell "összenézni" a statikus ingatlanképekkel. A virtuális sétából egyből kiderülnek a helyiségek kapcsolatai, a az ingatlan beosztása, és a tájolás.

Az interaktív websétát az érdeklődők bárhányszor, bármikor és bárhol megtekinthetik, útközben akár az okostelefonjuk, laptopjuk, otthon a nagyképernyős lapostévéjük segítségével. Nincs bonyolult, többszereplős megtekintési időpont szervezés, ezért a vevőnek nincs rossz időpont, nincs eső, forgalom, dugó.

Az eladó és a vevő nyer a websétával, ezért érdemes kihasználni ezt a nagyszerű lehetséget, és profin, költséghatékonyan meghirdetni, bemutatni és eladni az ingatlant.

Bemutató videó